- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Merhaba arkadaslar 7 yil once cikolata kistim 8 cm di adet donemi acil ameliyat dediler.adetten sonra tekrar gittigimde kist 3cm di adette buyumus sonrasinda kuculmus.3cm kist normal yolla hamile kaldim ve problemsiz dogum yaptim çikolata kistimi almislardi. kizim suan 6 yasinda.iki aydir agrilarim vardi dr gittim solda 4 cm olmus hemen ameliyat ol dedi cunku agri fazla ertesi gun ilk defa ara kanamam oldu.ben de1hafta sonra tekrar gittim ara kanamayi soylemek icin ve kist 5 cm olmus ve aynu gun ozel dr gidip ca 125testi icin gidiip tekrar muayene oldum 5cm kist bagirsak ve tup yumurta heryere yapisiklik yapmis baski yapiyor otururken wc de bile zorlaniyorum geceleri agriyor her an agri var sanki adet olacakmisim gibi toplamda 4dr ameliyat hatta yapisiklik cok oldugun icin acik ameliyat diyorlar.suan korunuyoruz agrilar icin gittim ama gebelik de zor mus deneyecegim bebek ama korkuyorum 5 cm kist hamilelik oldugunda zarar verir mi agri yapar mi bebege de zarar verir diye okudum bu sekilde hamile olan varmi bayagi uzun oldu ama durum bu :)