Çikolata kisti yada başka sebeple Bursa Dr Ziya Çetin' e tedavi olan var mı ?

patiliseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
1.653
512
123
Kızlar hastalık tedavisi ve kısırlık ile ilgili Ziya bey hakkında bilgisi olan var mı ? Lütfen bilgilernizi paylaşır mısınız?:KK46:

Nasıl birisi. gerçekten ilgili ve cana yakın mı ? Bende çikolata kisti için gitmek istiyorum
Muayenesi kalabalık tabi bu da iyi bir doktor olduğunu gösterir.. ben sevdim ısındım.. sıcak alakali.muayene ettikten sonra odasına alıp bir güzel konuşuyor.. aklına ne takılırsa acele etme sor diyor.. ne zaman istersen ara sor beni dedi..sağolsun.. şikayetin çikolata kisti mi? Yoksa bebek falan mı düşünüyordunuz

çikolata kisti var bende 2 senedir. Derdimiz bebek :KK43: yoksa ağrısı sızısı bunlardan geçtim inanki.. Peki Ziya bey in çikolata kisti ile ilgili fikirleri ne çok mu olumsuz bakıyor her dr gibi :KK43:
Hayır öyle kötü çok olumsuz konuşmadı. Sadece tedaviye endeksledi beni..6 ay biçti bize. İlaç verdi 2 tane..bir de hsg filmi istedi..verdiği ilaçlar ile bir çok kişi hamile kalmis.. umut her zaman vardır. Ben 38 yaşındayım üstelik.Moralinizi bozmayin? Hormon testleriniz yapıldı mı? Eşinizin değerlerine önemli! Kaç aydır düşünüyorşunu bebek?

Hayır öyle kötü çok olumsuz konuşmadı. Sadece tedaviye endeksledi beni..6 ay biçti bize. İlaç verdi 2 tane..bir de hsg filmi istedi..verdiği ilaçlar ile bir çok kişi hamile kalmis.. umut her zaman vardır. Ben 38 yaşındayım üstelik.Moralinizi bozmayin? Hormon testleriniz yapıldı mı? Eşinizin değerlerine önemli! Kaç aydır düşünüyorşunu bebek?
çikolata kisti illetinden başka sıkıntımız yok ama onunla ilgili sadece ca125 ve amh hormonu bakıldı. bende 34 yaşındayım. ameliyatı hiç düşünmüyorum mantığıma yatmıyor. amh düşük 0.51 :( o yüzden. sadece yasmin kullanıyorum. birde antioksidan ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.

çikolata kisti illetinden başka sıkıntımız yok ama onunla ilgili sadece ca125 ve amh hormonu bakıldı. bende 34 yaşındayım. ameliyatı hiç düşünmüyorum mantığıma yatmıyor. amh düşük 0.51 :KK43: o yüzden. sadece yasmin kullanıyorum. birde antioksidan ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Benimde amh düşük maalesef..O yüzden ameliyat kesinlikle hayır dedi..sizede aynısını der diye düşünüyorum.çünkü bu ameliyatlar rezerv düşürüyor..neden d.kontrol hapı kullanıyorsun? Bence ihmal etme bir An önce gitmelisin çünkü amh seninde düşük çıkmış.. git ilaç al fikir al daha iyi olur.. mesela ne tür yiyecekler yiyorsun

Benimde amh düşük maalesef..O yüzden ameliyat kesinlikle hayır dedi..sizede aynısını der diye düşünüyorum.çünkü bu ameliyatlar rezerv düşürüyor..neden d.kontrol hapı kullanıyorsun? Bence ihmal etme bir An önce gitmelisin çünkü amh seninde düşük çıkmış.. git ilaç al fikir al daha iyi olur.. mesela ne tür yiyecekler yiyorsun
Size verdiği ilaçların özelliği neymiş peki.. Ben sağlık çalışanıyım aynı zamanda. sürekli ölçüyoruz sadece solda 1 cm küçülme var. ama büyümüyorda Allah'tan... Ben artık kahve ve şekeri, mayonez ketcap fastfood, çikolata ve abur cubur tüketmeyi bıraktım. karbonhidrat türü şeyleri yememeye çalışıyorum. Mor ağırlıklı ( özellikle nar suyu çok güçlü antioksidandır ) beslenmeye çalışıyorum. her sabah yeşil çay,, kril yağı hapı ( omega 3-6), b12 vitamini, akşamlarıda yatmadan çörek otu karıştırdığım kefiri içiyorum. faydalarını hissediyorum. bilinenin aksine her bitki çayı içilmez çünkü oströjen içerir.

Size verdiği ilaçların özelliği neymiş peki.. Ben sağlık çalışanıyım aynı zamanda. sürekli ölçüyoruz sadece solda 1 cm küçülme var. ama büyümüyorda Allah'tan... Ben artık kahve ve şekeri, mayonez ketcap fastfood, çikolata ve abur cubur tüketmeyi bıraktım. karbonhidrat türü şeyleri yememeye çalışıyorum. Mor ağırlıklı ( özellikle nar suyu çok güçlü antioksidandır ) beslenmeye çalışıyorum. her sabah yeşil çay,, kril yağı hapı ( omega 3-6), b12 vitamini, akşamlarıda yatmadan çörek otu karıştırdığım kefiri içiyorum. faydalarını hissediyorum. bilinenin aksine her bitki çayı içilmez çünkü oströjen içerir.
Glukofen 1000mg ve folic iyod 400 verdi..bunlar yunurtaları guclendirirmis, çalıştırırmis..yememem gerekenleri soyledi; turşu, kokorec, karabiber pul biber Acı biber Acı kesinlikle yok.. kola meyveli soda, cips,ketcap..içinde katkı maddesi olan şeylerden uzak durmaliymisim..bunun dışında icebilirsin herseyi dedi.. bitki caylarini sordum sıkinti yok dedi.. alkol de zararı yokmuş..

O ilaç ile çok hamile kalan var, baktım burada bende şaşırdım inşallah banda nasip olur, sizede jnsallah

Tedaviniz nasıl gidiyor :) var mı bir gelişme. Ziya bey neler öneriyor nasıl bi tedavi izliyor

Tedaviniz nasıl gidiyor :) var mı bir gelişme. Ziya bey neler öneriyor nasıl bi tedavi izliyor
Canım ilk gorusmemde benden hsg filmi istemişti, temiz çıktı tüplerim açık ve temiz.. reglmin 4.günü gelmemi istedi.. yani yarın gideceğim.. bakalım yarın ne gibi bir tedavi izleyecek?

Back