çikolata kisti ve tüp bebek

minnie

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.472
9.792
398
Ankara
iki defa laparoskopi oldum... 4 yıldır evliyim çocuk sahibi olamıyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum.

1.tüp bebekte çocuk sahibi olma ihtimalim var mı?
2.vajinal ultrasonda aşırı acı hissediyorum bunun nedeni çikolata kistimi yoksa psikolojik olarak kendimi sıkmaktan mı kaynaklanıyor olabilir.bu durum beni tedavi sürecine girmekten uzaklaştırıyor kendimi çok çaresiz hissediyorum.yardımcı olursanı çok memnun olurum hocam.teşekkürler

MERHABALAR :Gebelik icin bayan yası oldukca onemlıdır. Yas 35 i aştıkca yumurtalık rezervı dusmekte ve yumurta kalıtesı azalmaktadır.Tüp bebekte merkez secimi önemlidir. Laboratuvar tüp bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız sızden yumurta elde etmemıze ve embrıo olusumuna baglıdır. Eve canlı bebek ıle gıtmenız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoların rahım ıcıne verılmesıne baglıdır. Tüp bebekte başarıyı etkileyen faktörler ; bayan yaşı , merkezin ve laboratuvarın kalitesi , embrio kalıtesı ... gibi durumlardır. Vaginal usg sırasında ağrı ; kendinizi sıkmak ıle ılgılı olabılır. Çikolata kisti varlıgında adet sırasında , adet dışında ve usg sırasında da agrı olabılmektedır. Bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…