çikolata kisti ve soğan kürü

soğan küründe 1 haftamı bitirdim 15 güne tamamlayıp adetin 3. günü yine gidicem sonucu yazarım arkadaşlar şuan ameliyat günüm belli ama son bir kez daha kontrol olmak istiyorum.
inşallah ameliyat olmana gerek kalmadan soğan kürü çare olur

ontrol hapı kullandım. Doktorlar ameliyat dedi ama 27 yaşında olduğum için cesaret edemedim. Ekimde adet bitiminden sonra 3. gün soğan kürüne başladım ve günde 2 kere 10 gün boyunca içtim. Sonuç olarak 4 ay boyunca art arda adet bitiminden sonraki 3. gün başlayıp günde 2 kere 10 gün uyguladım. Doktora gidince kistimin 3 cm'e düştüğünü gördüm. Doktorum da şaşırdı, genelde doğum kontrol hapının çikolata kistini küçültmediğini söyledi. 4 ay kürden sonra bir ay ara vermek gerekiyormuş. Yeniden küre başladım, 4 ay daha yapmak istiyorum. Soğan küründe 2 kür boyunca hiç etkisini hissetmedim ama 3. kürden sonra ağrım kalmamıştı. İlk 2 kürü boş yere yapıyorum diye düşünmüştüm. Benim tavsiyem 4 ay boyunca her ay 10 gün yapıp sonucuna bakmaları. Allah'ın izniyle faydası olacağına inanıyorum.

Merhaba stardust87, kürü uygularken de doğum kontrol hapı kullanıyor muydun? Ben de bu ay 2. kez kürü uygulayacağım; ama hapla birlikte uyguluyorum.

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazan olmamış. Bir sorum olacakı bu kürü tok karnına uygulamamız mümkün müdür? heryerde aç karna yazıyor.

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazan olmamış. Bir sorum olacakı bu kürü tok karnına uygulamamız mümkün müdür? heryerde aç karna yazıyor.
Merhaba, eğer aç karnına içemiyorsanız kahvaltıdan 1-2 saat sonra ve akşam yemeğinden 1-2 saat sonra içebiliyorsunuz. Hatta ortalama 2 saat sonra içerseniz, daha iyi olur.

Çok teşekkür ederim cevabınız için:)
Bu şekilde içersem de etkili olur değil mi?
Rica ederim. Ben standart olan sabah aç, akşam yemeğinden önce aç olanı uyguluyorum; ama Saraçoğlu kendisi size söylediğim gibi aktardı. Sonuçta herkes öyle içemeyebilir. Hatta çalışıyorsanız, imkanınız yoksa akşam yemekten önce, gece yatmadan önce için, diyor. Siz yine de için her şekilde, ihmal etmeyin :) Ben de bazen akşam yemeğinden önce kaçırdığımda gece içiyorum, illa ki telafisini yapıyorum.

Çikokata kisti küçülen kimse yokmu :KK43:

Soğam kürü ve karbonat küçülmesini sağlıyor deniyor. Deneyip kisti küçülen arkadaşlar deneyimlerinizi bizimle paylaşın:KK43:(

Çikokata kisti küçülen kimse yokmu :KK43:

Soğam kürü ve karbonat küçülmesini sağlıyor deniyor. Deneyip kisti küçülen arkadaşlar deneyimlerinizi bizimle paylaşın:KK43:(
Ben yakın zamanda ultrasona gireceğim, inşallah o zaman iyi haberler veririm :) Siz de içebildiniz mi? Daha önce sormuştunuz.

ben bi türlü başlayamamıştım dün itibari ile başladım. umarım eritir kistleri... aynı zamanda civan perçemi otu aldım günde bir defa içmeye çalışıyrm. bakalım etkisini görecekmiyiz

Selam herkese, soğan kürü bende işe yaramamış görünüyor. Son ultrasonumda kistlerim hala 8x6 cm ve 8,5x5 cm. Belki büyük olmasından kaynaklıdır; ama yine de biraz küçülmesini ümit etmiştim.

Benimde 2cm ve 1cm cikolata kistlerim var 2 senedir hamile kalamiyorum. adetin 2. günü soğan kurune başladım 15 gün icicem ama diğer aylar nasil devam edicem onu anlayamadim? kafam karıştı

Benimde 2cm ve 1cm cikolata kistlerim var 2 senedir hamile kalamiyorum. adetin 2. günü soğan kurune başladım 15 gün icicem ama diğer aylar nasil devam edicem onu anlayamadim? kafam karıştı

15 gün içip bırakıyorsunuz. Sonra diğer ay adet olmadan 10 gün önce başlayıp 10 gün içmek gerekiyor. 3 ay da bu şekilde için. Sonra bir ay ara verin. Sonra tekrar başa sarıyorsunuz yine 15 gün içerek...

15 gün içip bırakıyorsunuz. Sonra diğer ay adet olmadan 10 gün önce başlayıp 10 gün içmek gerekiyor. 3 ay da bu şekilde için. Sonra bir ay ara verin. Sonra tekrar başa sarıyorsunuz yine 15 gün içerek...
yalniz şöyle bi sorun var diğer aya adete 10 gün varken başlayıp icersem o ara bebek varsa zarari olur mu ki?

yalniz şöyle bi sorun var diğer aya adete 10 gün varken başlayıp icersem o ara bebek varsa zarari olur mu ki?

Olabilir. Yani şöyle bir durum var: Soğan kürü, rahim duvarını inceltiyor. Böylece bebeğin tutunması da zorlaşır, düşüğe sebep olabilir. İsterseniz bir müddet soğan kürü uygulayın ve o sürede korunun.

İsterseniz konuyla ilgili Saraçoğlu'nu sitesindeki numaradan arayın. Kendisi değilse de asistanları çıkıyor. İntertten soğan kürü ve hamilelik diye aratın ya da kendisi programlarda anlatıyor genelde.

X