• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİKOLATA KİSTİ VE SOĞAN KÜRÜ

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaşlar çikolata kisti olup soğan kürü kullanan var mı işe yaradı mı tecrübesi olan yazabilir mi

Bu konuyu bende merak ediyorum 4. kez çikolata kistiyle uğraşıyorum bu defa ilaç yanında bu kuru denemek istiyorum

Merhaba arkadaşlar çikolata kisti olup soğan kürü kullanan var mı işe yaradı mı tecrübesi olan yazabilir mi

Merhaba, Benim 4 cm tel over de var. Soğan suyu bir ay denedim ama küçültme gibi bir ilgisi olmadı :( Çikolata kisti öyle küçülebilecek birşey değil. Ancak ilaç tedavisi doğum kontrol haplarına cevap verebilir. Ama üzülmeyelim böyle hamile kalabilen çok kişi de var.

Üç sene önce 5.6 cm çikolata kistim olduğu için hamile kalamıyordum ve soğan kürünü denemeye karar verdim çünkü doktorların ilaçları hiç işe yaramıyordu bende.15 gün yaptım diyet ve sporla destekledim.bir buçuk ay sonra 1 buçuk santime düşmüştü ve diğer ay da hamile kalmıştım 😊

Üç sene önce 5.6 cm çikolata kistim olduğu için hamile kalamıyordum ve soğan kürünü denemeye karar verdim çünkü doktorların ilaçları hiç işe yaramıyordu bende.15 gün yaptım diyet ve sporla destekledim.bir buçuk ay sonra 1 buçuk santime düşmüştü ve diğer ay da hamile kalmıştım 😊
Şuan yine çıktı doğumdan iki sene sonra çıkması normalmiş tamamen kaybolmuyor maalesef yarın yine başlayacağım bende

Back