Bütün kadınlara merhaba bir gün hamile kalmayı başarırsam bende buralara yazacağım diye niyet etmiştim daha hamileliğini yeni öğrenmiş iki günlük anne adayıyım Allah isteyen herkese nasip etsin .Sürecimi anlatırsam Mart başlarında bebeğe karar verdik süreci planlama adına kadın doğuma gittim ne yazıkki hem çikolata kisti hemde pco hastası olduğumu bebeğin de biraz zor yoldan geleceğini öğrendim araştırdıkça daha da umutsuzluğa kapıldım martda olmadı sonra ovulasyon testleri denedim o aylarda da olmadı 6 ayda zaten kısırlık nedeni ile doktora başvurmanız gerekiyordu doktor 6 ay deneyin demişti olmazsa gelin bu ayda olmazsa rahim filmi ile gidecektik siz düşünün durumu bu ay belirti neydi desem hamile olmadığım da inanın daha çok belirti vardı nerdeyse hiç bir şey yoktu yumurtlamadan bir iki gün sonra çok az kasık ağrısı oldu kistlerim olduğu için zaten bu her ay oluyordu adete 10 gün kala göğüs hassasiyet i başlar yakınlaştıkça el değmezdi bu ay asla olmadı zaten bu beni şüpheye itti üç gün kaldı hala bir şey yok dayanamayarak akşam altını çizerim erken gebelik testi yaptım ve negatifti tabi moral alt üst iki gün kala çok az göğüslerde sızlama oldu demek ki artık adet olurum dedim iki gün sürdü ve geçti derken adetlerim çok düzenlidir bir gün geçti ikinci gün Sabah erken gebelik testi yaptım tekrar ve çok çok silik pembe soluk çizgi gördüm bunuda testin içini açınca gördüm bunun üzerine kan vermeye gittim aynı gün ve beta HCG 32 çıktı lakin çok erken öğrendim o yüzden çok yüksek değil fiziki olarak 2 haftalık ama resmi son adet başlangıca göre tam bir aylık oluyor sorularınız varsa sorun lütfen yardımcı olurum