- 19 Ağustos 2013
- 18
- 0
- Konu Sahibi firmament7
Merhaba arkadaşlar. Benim 8.5 cm. Dolayında cikolata kistim var. 2 ay Soğan kürünü denedim, 3 ay visanne ilaci kullandim (kullanmaz olaydım) ama bir değişiklik olmadı. Youtube da İyot kullanimi ile ilgili videolar izlerken Hasan huseyin Eren'in videosunda bir yoruma rastladım. Bir bayan 6 cm. Cikolata kisti oldugunu ve 1 ay iyot kullanımından sonra cikolata kistinin tamamen yok oldugun yazmis. Nasil kullandigini sorduğumda 1 ay boyunca 2 parmak suya 3 damla iyot damlatarak ictigini ve pinpon topu kadar da gobek etrafına surdugunu soyledi. (yumurtalik uzerinemi onu anlamadım) İyot damlasi (Lugol) trendyol da falan satiliyor ama etkilisi eczacının hazırladığıymis ve her eczaci da hazirlamiyor sanırım. Ben denemek istedim ama aynı zamanda Hasimato hastasıyım ve 1 yıldır TSH duzeyimi 2 nin altına dusurmeye calisiyorum. Tam dusurmusken endokrin doktoruna sormadan kullanmaya cesaret edemedim. Trioid hastası degilseniz ve denemek isterseniz iyot hakkında youtube da videolar var. Izleyin, araştırın ve ona göre kararınızı verin. Herkese geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum