• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti ve HAMİLEYİM!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim de 6 cm sol tarafta 7 mm sağ tarafta çikolata kistim var inanılmaz moralim bozuk sürekli ağlıyorum biri sorsa gözlerim doluyor 1.5 yıllık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz olmayınca doktora gittim kist olduğu ortaya çıktı 3 Şubat'ta tekrar doktora gidicem ama çok korkuyorum

Hayırlı olsun..fsh ve amh degerleriniz nasıldı beslenmeniz kullandıgınz takviyeler ve yumurtlama gunu takip ettiniz mi
Merhaba öncelikle teşekkür ederim sizede nasib olur İnşallah en kısa zamanda. Gebeliyimden önceki ay soğan kürü yaptım. Gebe kaldığım ay hsg çekildim tüpler açık çıktı. Önceki ay Ekmeyi azaltmışdım. Suyu çok içiyodum. Bide ultrasonla yumurta takibi yapıldı bana. Çatlatma iğnesi kullandım ve gebe kaldım. Şimdi 7 haftalığız

Merhaba benim de 6 cm sol tarafta 7 mm sağ tarafta çikolata kistim var inanılmaz moralim bozuk sürekli ağlıyorum biri sorsa gözlerim doluyor 1.5 yıllık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz olmayınca doktora gittim kist olduğu ortaya çıktı 3 Şubat'ta tekrar doktora gidicem ama çok korkuyorum
Merhaba canım sende ölçüler biraz büyük. O yüzden bişey diyemiyorum. İnşallah tez zamanda bi melek nasip olur sanada. Aşılama tüp bebek denedinmi?

Merhaba canım sende ölçüler biraz büyük. O yüzden bişey diyemiyorum. İnşallah tez zamanda bi melek nasip olur sanada. Aşılama tüp bebek denedinmi?
Yok daha denemedim bugün gittim doktora hastalığın 3 günü gel dedi bakalım bundan sonrası Allah büyük.benim sol tarafimda 5 cm iki tane varmış inşallah engellemez

Back