- 17 Ekim 2019
- 180
- 85
- 98
- Konu Sahibi perikizi__
Merhaba kızlarrr bu gün öğrendimki hamileyim. 2 tarafımdada 4,5 cm büyüklüğünde çikolata kistim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabalarMerhaba kızlarrr bu gün öğrendimki hamileyim. 2 tarafımdada 4,5 cm büyüklüğünde çikolata kistim var
İnşallah sağol canımhayirli olsun ..saglikla kucagina alirsin insallah..
Teşekkür ederim canım Evet normal yoldan kaldım ama ilaç tedavisi gördümHayrli olsnn norml yoldanmi hamile kaldnzz
Merhaba ilaç tedavisinin ilk ayında hamile kaldım. Çatlatma iğnesi ileMerhabalar
Öncelikle hayırli olsun
Benimde cikolata kistim var acaba nasil hamile kaldin anlatabilirmisinz bizede umut olur
Klomen sonrasi catlatma ignesini oldu bende yaptirdim olmadi malesef 2 hafta once rahim filmi cekildi tuplerm acik sol over 4 sag 2 cm cikolata kistim var pskilojim bozuldu vallaMerhaba ilaç tedavisinin ilk ayında hamile kaldım. Çatlatma iğnesi ile
Soğan kürü denedinmi? Önceki ay ben soğan kürü denedim arkasından klomen çatlatma iğnesi oldimKlomen sonrasi catlatma ignesini oldu bende yaptirdim olmadi malesef 2 hafta once rahim filmi cekildi tuplerm acik sol over 4 sag 2 cm cikolata kistim var pskilojim bozuldu valla
Sogan kuru denedim 1 kere iceyim dedim kokusu afedersn midemi bulandirdi cikardim icemiyorum onuSoğan kürü denedinmi? Önceki ay ben soğan kürü denedim arkasından klomen çatlatma iğnesi oldim
Eşinde problem varmı peki?Sogan kuru denedim 1 kere iceyim dedim kokusu afedersn midemi bulandirdi cikardim icemiyorum onu
Sperm hareketi dusuk cikti doktor takviye vitamin habi verdi cok etkilermi sence o da?Eşinde problem varmı peki?
Yaa aynı bizdeki durum) hemen tedavi görsün vitaminle olmaz o işler eşimin tedavisinin ilk ayında hamile kaldımSperm hareketi dusuk cikti doktor takviye vitamin habi verdi cok etkilermi sence o da?
Peki esin hangi tedavi oldu isin aciksaci goturemiyem esimi ben doktora erkeklik gurumu desem herseferinde erteliyor gecistiriyor ne yapmamiz gerekirYaa aynı bizdeki durum) hemen tedavi görsün vitaminle olmaz o işler eşimin tedavisinin ilk ayında hamile kaldım
Yani durum aynımı bilmem ama gammafertil ve klofit adlı 2 ilaç kullandıPeki esin hangi tedavi oldu isin aciksaci goturemiyem esimi ben doktora erkeklik gurumu desem herseferinde erteliyor gecistiriyor ne yapmamiz gerekir
Bende cikolata kisti var gecen sene temmuz ayinda acik ameliyatla kisti aldirdim gecen haftalarda rahim filmi cektirdim temiz cikti esimden sperm testi yapti sperm sayisi iyi cikti yalniz hareket hizi dusuk cikti durum bu sekilde canim kendinle kiyaslarsan be yapmaliyim? Cozum bulamiyorm yaYani durum aynımı bilmem ama gammafertil ve klofit adlı 2 ilaç kullandı
Yumurtalık rezervlerine bi baktır. Eşinde mutlaka tedavi görmeli çünki ileri hareket hızı düşük durumu bizdede vardı tedavi gerekliBende cikolata kisti var gecen sene temmuz ayinda acik ameliyatla kisti aldirdim gecen haftalarda rahim filmi cektirdim temiz cikti esimden sperm testi yapti sperm sayisi iyi cikti yalniz hareket hizi dusuk cikti durum bu sekilde canim kendinle kiyaslarsan be yapmaliyim? Cozum bulamiyorm ya
İlaçların tam ismi bu mu internette bulamadım içeriklerini deYani durum aynımı bilmem ama gammafertil ve klofit adlı 2 ilaç kullandı
Geçen sene baktırdım 1.084 cıktıYumurtalık rezervlerine bi baktır. Eşinde mutlaka tedavi görmeli çünki ileri hareket hızı düşük durumu bizdede vardı tedavi gerekli
Geçen sene baktırdım 1.084 cıktıYumurtalık rezervlerine bi baktır. Eşinde mutlaka tedavi görmeli çünki ileri hareket hızı düşük durumu bizdede vardı tedavi gerekli
geçen sene baktırdm 1.084 cıktıYumurtalık rezervlerine bi baktır. Eşinde mutlaka tedavi görmeli çünki ileri hareket hızı düşük durumu bizdede vardı tedavi gerekli