• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti ve HAMİLEYİM!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ilaç tedavisinin ilk ayında hamile kaldım. Çatlatma iğnesi ile
Klomen sonrasi catlatma ignesini oldu bende yaptirdim olmadi malesef 2 hafta once rahim filmi cekildi tuplerm acik sol over 4 sag 2 cm cikolata kistim var pskilojim bozuldu valla

Klomen sonrasi catlatma ignesini oldu bende yaptirdim olmadi malesef 2 hafta once rahim filmi cekildi tuplerm acik sol over 4 sag 2 cm cikolata kistim var pskilojim bozuldu valla
Soğan kürü denedinmi? Önceki ay ben soğan kürü denedim arkasından klomen çatlatma iğnesi oldim

Yaa aynı bizdeki durum) hemen tedavi görsün vitaminle olmaz o işler eşimin tedavisinin ilk ayında hamile kaldım
Peki esin hangi tedavi oldu isin aciksaci goturemiyem esimi ben doktora erkeklik gurumu desem herseferinde erteliyor gecistiriyor ne yapmamiz gerekir

Yani durum aynımı bilmem ama gammafertil ve klofit adlı 2 ilaç kullandı
Bende cikolata kisti var gecen sene temmuz ayinda acik ameliyatla kisti aldirdim gecen haftalarda rahim filmi cektirdim temiz cikti esimden sperm testi yapti sperm sayisi iyi cikti yalniz hareket hizi dusuk cikti durum bu sekilde canim kendinle kiyaslarsan be yapmaliyim? Cozum bulamiyorm ya

Bende cikolata kisti var gecen sene temmuz ayinda acik ameliyatla kisti aldirdim gecen haftalarda rahim filmi cektirdim temiz cikti esimden sperm testi yapti sperm sayisi iyi cikti yalniz hareket hizi dusuk cikti durum bu sekilde canim kendinle kiyaslarsan be yapmaliyim? Cozum bulamiyorm ya
Yumurtalık rezervlerine bi baktır. Eşinde mutlaka tedavi görmeli çünki ileri hareket hızı düşük durumu bizdede vardı tedavi gerekli

Yumurtalık rezervlerine bi baktır. Eşinde mutlaka tedavi görmeli çünki ileri hareket hızı düşük durumu bizdede vardı tedavi gerekli
Geçen sene baktırdım 1.084 cıktı
geçen sene baktırdm 1.084 cıktı

Back