Çikolata Kisti Ve Hamilelik İçin Hayıt Otu Kullananlar?

Amin insallah allah herkeze sifa versin ne istersek ondan isteriz allah büyüktür ☝☝❤❤

Merhaba. Bir yumurtalık iki tane olduğu için biride sağlamsa korkulacak bir şey yok bence.Ben ikinci çocuğumu kucağıma almak için gün sayıyorum. Yani defalarca hamile kaldım tek tüple. Her doktor diana gibi hap kullanmaya gerek görmüyor ama bence çok gerekli. Ameliyyatdan 7 yıl geçti tekrarlamadı çok şükür. Doktorum diana içmesem yalnızca yumurtalıkda değilde başka organlarda da tekrarlaya bileceğini söyledi.sizde çok iyi doktor araştırın derim.
Amh kaç olduğunu hatırlamıyorum 7yıl önceydi. Ama tüm hormonlarım alt üstdü onu çok iyi hatırlıyorum.ameliyyatdan önce ameliyyata hazırlık olarak çok ilaç içtim hormonlar için.hepsi yoluna girdi bende hamile kalmıştım

Merhaba.kistin patlamasından bende korkuyordum o zamanlar. Patlarsa Yapışıklık ve enfeksiyon olacağını söylemişti doktor. Enfeksiyon hall ediliyorda yapışıklık kötü birşey.bunun için de ameliyyat ediyorlar yapışıklığı yok etmek için. Çünkü kısırlık yaratıyor.hamilr kalmaya engel oluyor. Doktorunuzdan bu konuda bilgi alın mutlaka.yapışıklık olur mu olmaz mı diye sorun. Geçmiş olsun

Cok sag olun sorucam gittigimde basima ilk defa boyle bisey geldigi icin anlamiyorum biseyden ama sorucam sagolun

Merhaba, ameliyat oldum mart ayında kistim alındı. Yumurtalıklara zarar verilmediği söylendi ne kadar doğru bilemiyorum. Rahim filminde rahim şekil bozukluğu vardı onun içinde amileyat oldum Rahim düzeltildi. Ameliyat süreçleri sorunsuz geçti şükür. Hamilelik için bekliyorum hala bir şey yok.

Merhaba.gecmiş olsun. 6aya rahim kendini toparlar.heleki rahmede mudahele edilmişse.yumurtlama ve rahim kalınlığı düzene oturması var. Müdahele yapılmış sonuçta.sizinde 6ay tamamınıza az kalmış.inşAllah hayırlısıyla hamilr kalırsınız

Ne kullandınız acaba ne yolladı sina baharat size

Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…