Çikolata kisti ve femara

Ya ne güzel rabbim bizede nasip eder inşallah ne kadar sürede gebe kaldınız ve kistinz tek taraflımıydı

evlenince 15 ay kadar ilaçla korundum sonra bebek düşündüğümüz için ilacı kestim , 3.ayda gebe kaldım ama kimyasal gebelikmiş.
Çikolata kistim olduğunu o zaman öğrendim , sağ tarafta 3.5 cm. Düzenli adet oluyordum ama yılda 3-4 adetim aşırı sancılı geçiyordu. Kistim olabileceği hiç aklıma gelmemişti.

Kimyasal gebelikten sonra tekrar adet olana kadar korundum , 2.ye de adet olmadım zaten şu an 10 haftalık gebeyim. Çok şükür hiçbir sorun yok. Çikolata kistim olduğunu öğrenince asla çocuğum olmayacağını sanmıştım ama Allah isteyince oluyormuş , hiç bekletmedi çok şükür. İnşallah isteyen herkese en kısa ve hayırlı zamanda nasip olur.

merhaba , laparoskopiden sonra bir buçuk sene sonra mı hamile kaldınız _? ilk 6 ay öneriyorlar sonra tüp bebek dediler bana kistin tekrarlama olasılığa karşın. sizin yaşızın kaçtı acaba ve AMH değeriniz. teşekkürler.

Yaaa ne güzel Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ya siz hamile kaldınız galiba tecrübe olması açısından nasıl bi yol izlediniz acaba paylaşırsanz sevinirim
Söylediğim bitkisel şeyleri paylaştım ve impryl kullandim 3 ay oldu cok şükür

Ben Kızımı 31 yaşında doğurdum, amh hiç hesaplamatmadı doktor ameliyatta tüplere de varmış yapışıklık varmış az onu ilaçla açmışlar beni ameliyat sonrası geçici menapoza soktular iğne ile 4kez vuruldum sonra iğne bitti 90 gün adet olmadım sonrasında doğal yolla hamile kalmıştım .Hamilelikte tekrar kist oluşmuş çok küçük boyutta onu sezeryanla doğum sırasında temizlediler .Eğer hamilelik 6-9ay içerisinde gerçekleşmeseydi tüp bebek önerecekti doktorumuz

aaa canım sende mi hamilesin.çok sevindim hep yazılarına denk geliyordum tüp bebek yaptırcam diyordun
Cok sukur cnm tam yaptırıcagim ay hamile kaldım asla olmaz gözüyle bakıyordum demek takmayinca oluyomuş cidden

çok teşekkür ederim açıklamanız için.

Kızlar ben 5 yıllık evliyim 31 yaşındayım sağ sol çikolata kistlerim vardi 4 aşılama 4 tüp bebek negatif oldu bir kere bile hamile kalamadim bu tüp bebeklerden ikisini ameliyattan önce,son ikisini de laparoskopiden sonra denedim yok olmayınca olmuyor su an ameliyatın üzerinden bir yıl geçti amh iyi genetik testte sıkıntı yok kistler de yenilemesi hala hamile kalamiyorum..kistler yapışıklık yapmıştı ameliyattan sonra doktor söyledi.. ne öneriyorsunuz napayım şaştım

Rabbim en kısa sürede sizede nasip eder inşallah ama moralinizi bozmayın çok kişi okudum burda kendiliğinden hamile kalan yada tüp bebekle bide nerede tüp bebek denediniz oda önemli sanırın laboratuvar ne kadar iyi ise sonuç okadar iyi oluyor galiba bende 2 yıl olacak neredeyse hiç hamile kalamadım bide size instagramda yanıklar baharat diye bi sayfa var orda kürler veriyolar aslında ben almıştm ama içemedim çünkü ilk gün çok afedersiniz kustum hayıt konsrtaı pancar konstrattı gibi şeyler ordada çok gördüm çikolata kisti kürlerle hamile kaşan keşke diyorum bazen içebilseydim onları ama benim midem biraz hassas içemedim malesef

Sabah namazı sünneti ile farzı arasında 41. Fatiha besmeleli okuyabilir .313 Fatiha yine okuyabilirsiniz.Meryem süresini Okuyabilirsiniz ben okumadı bilmediğim içim ger gün meal alt yazılı dinlemiştim. 700 küsür tam sayısını bilmiyorum ya Vasi zikrini çekebilirsiniz. Kurban bayramındasın arife günü 1000 ihlas okuyabilirsiniz. Dualarınız kabul olsun en kısa zamanda Rabbim sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar versin inşAllah . 5 tüp bebek olmayıp 6. Da hamile kalıp kucağına alanlar var instagramda herşey Allahtan. Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerle inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…