çikolata kisti ve eşinde sperm düşüklüğü olup hamile kalan var mı?

Canım bilgim yok ama yapılmıyor sanırım. Yumurta toplarken sorun oluyormuş. Tabi belkki yapılanı da vardır ama benim doktorum bunu tavsiye etti
Aspire mevzusunu duymuştum ama tüp öncesi gerekliliği konusunda bilgim yoktu.5 cm den aşagıdaki çikolata kistlerine müdahale gerekli değildir bilgisi hafızamda sadece. bakalım bana ne diyecek dr

Aspire mevzusunu duymuştum ama tüp öncesi gerekliliği konusunda bilgim yoktu.5 cm den aşagıdaki çikolata kistlerine müdahale gerekli değildir bilgisi hafızamda sadece. bakalım bana ne diyecek dr
Benim sol 2,5 sağ 5,5 ve 2,5 cm olmak üzere 3 tane. zaten spremin geçmesine yer kalmamış neden bekleyip durdum anlayamıyorum

Benim sol 2,5 sağ 5,5 ve 2,5 cm olmak üzere 3 tane. zaten spremin geçmesine yer kalmamış neden bekleyip durdum anlayamıyorum
Canım spermin değilde yumurtaların büyümesine engel teskil ediyor bu kistler.yer kapladıkları için tedavi esnasında fazla yumurta üretmeye engel oluyor. spermin yolu rahim içinden tüpler olduğu için onda sıkıntı yok. tabiki tüplerde yapışıklık yapmadıysa

Geçen sene aralık ayında rahim filmi çektirdim temizdi ama o günden bu güne ne oldu bilmiyorum canım. Peki kistlerin bu kadar büyük olması tüp bebeğin tutunmasına engel olur mu, bilgin var mı?

Geçen sene aralık ayında rahim filmi çektirdim temizdi ama o günden bu güne ne oldu bilmiyorum canım. Peki kistlerin bu kadar büyük olması tüp bebeğin tutunmasına engel olur mu, bilgin var mı?
yaptığım araştırmalarda büyük kistleri varkende gebeliği oluşan bayanlar var. birde şöyle düşün hiç kisti polipi miyomu olmadan hamile kalamayanlarda var. nasip işi biraz bu. ama çikolata kistiyle tüpte başarılı olan çok kişiyi okudum. inşallah bizlerde o gruba katılanlardan oluruz

İnşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün

merhaba yazılalı baya olmuş ama bizde bugün öğrendikki eşimin sperm sayısı düşük bendede pco var perşembe günü ürolojiye gidicez.. 3 ay tedavi dedi eşime bende vakit kaybı olsun istemiyorum.. sperm sayısı kaçtı eşinizin acaba ? cevap verirseniz çok memnun olurum ..

Esimde varıkosel vardı ameliyatla çözüldü. Sperm sayısı 6 mılyon /ml. Morfolojısı de kötüydü sağlıklı sperm yok gibi bi şeydi. Bizim dr bu şekilde tüp bebek de başarısız olur deyince eşim ameliyat oldu. Bende pco cozulemeyınce tüp bebek mantıklı geldi. Eğer eşinizin sperm morfolojısı de kötüyse tup bebek başarısız olabilir ya da gebelik dusukle sonuçlanabilir

Suan sinirden ölücem doktor sadece bize sperm sayısı düşük dedi morfoloji ile ilgili bişi demedi ama yazan şu sahada 3-4 lökosit ve bol sperm görüldü yazıyor.. yani bu lökosit iltihap değil mi bol spermin olması iyi bişi değil mi onu açıklamadı perşembe başka bi doktora gidicez bakalım

Suan sinirden ölücem doktor sadece bize sperm sayısı düşük dedi morfoloji ile ilgili bişi demedi ama yazan şu sahada 3-4 lökosit ve bol sperm görüldü yazıyor.. yani bu lökosit iltihap değil mi bol spermin olması iyi bişi değil mi onu açıklamadı perşembe başka bi doktora gidicez bakalım

Kendimi gördüm resmen. Oncelikle cok gecmis olsun. Benimde sag yumurtaligimda 9 cm buyuklugunde kist var ameliyat mi tup bebek mi karar veremiyorum. Esim icin test yaptirmadik. Cok zor bi durum insallah hic biseye gerek kalmadan hamile kaliriz

Mutlaka başka doktora gidin biz de öyle yaptık. Gittiğimiz hastanenin tüp bebek Dr hemen tup bebek yapalım dedi esımın üroloji doktoru bu kaliteyle tüp bebek de olmaz ameliyat dedi. Emin olamadık gittik başka doktorlara ameliyat şart dedi hepsi. Sperm morfolojısı en a z sayısı kadar önemli canım. Mutlaka arastırın

Perşembe günü gidicez banalım ne dicek doktor ürolojiyr gidicez de biz gene sperm testi yaptıralım diyoruz.. bu arada tüp bebekle hemen hamile kaldım dedin suan nasılsın yani Bebek ve sen nasılsınız ?

Perşembe günü gidicez banalım ne dicek doktor ürolojiyr gidicez de biz gene sperm testi yaptıralım diyoruz.. bu arada tüp bebekle hemen hamile kaldım dedin suan nasılsın yani Bebek ve sen nasılsınız ?
Bebeğim masallah 15 günlük oldu sezaryen doğum oldu ben de hemen toparladım çok şükür iyiyiz :) bi pamugumuz var evımızde rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah

Bebeğim masallah 15 günlük oldu sezaryen doğum oldu ben de hemen toparladım çok şükür iyiyiz :) bi pamugumuz var evımızde rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah

Ömürlü ılsunnn yaa allahım inşallah banada nasip eder :) şimdi geldik eşimde varikosel teşhisi kondu ama doktor ameliyattan bahsetmedi 3ay ilaç verdi proxeed plus verdi üroloji doktoru. Sonra sonuçları kadın doktoruma gösterdim oda yaşınız genç dedi bi 3ay tedavi olalım sonrasında eğer yükselme olmazsa sperm de tüp bebeğe geçelim dedi Şen'de bu arada rahim filmi çektir dedi.. bu arada bende adetin 15.günü Progestan ilacı kullanmaya devam edicem.. ve tiroid + glifor ilaçları da devam.. doktor bitkisel kürlerden de iç sesi eşime keçi boynuzu pekmezi alıcam bakalım allahım en kısa zamanda nasip eder

İnşallah rabbim isteyen herkese versin. Belki eşinin varıkoselı ameliyat gerektirmeyecek boyuttadır. Ya da sadece sayıyı etkılıyordur. Bizim morfoloji de bozuktu yani tüp bebekte de şansımız düşüyordu. Evet rahim filmi de önemli bi de Amh değerine baktılar mı

amh degeri mi ? benim için mi kan testi yaptılar bana ama içerisinde amh değeri hiç görmedim ben kan tahlininden çıkıyordu demi ? hsg çekimi yaptırcam önümüzdeki ay çok korkuyorum anestezili olcak zaten ama genede korkuyorum

Morfoloji bozukluğu tüp bebeği etkilemez. Milyonlarca sperm mikroskoplar ile 6000 kat büyütülerek morfolojik açıdan en düzgün olan spermler seçiliyor. Bu spermler yumurtalara mikro enjeksiyonla tek tek enjekte ediliyor.

Yumurtalık rezervi eğer düşükse yine normal yolla hamile kalmak zorlaşıyor değere göre. Tüp bebekte şans yükseliyor. Benimle tedavi gören bi arkadaşta Amh düşüktü benden fazla ilaç kullanmasına rağmen daha az yumurta elde edılmıstı. Ama tüp bebek de çözülmeyecek sorun yok gibi bi şey çok da takmayın içine girince anlıyorsun. Yeter ki canlı hücre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…