Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah bende 6 ve 5 cm çikolata kisti var benim gittiğim doktorda kapalı ameliyati yapan en iyi doktorlardan biri bana iki seçeneğm oldugunu ya laparoskopi yda tüp bebek demişti bende ilk tercihimi tüp bebekten kullandm ve başladım fakat bana rahim filmi cekmediler acaba baska sorun varmi bebeğim olurmu kafam karışık tüp bebek yaptrdigim yer uludağ Üniversitesi doktora sordugumda gerek duymadigini söyledi ama hala kafam karışıkÖncelikle allah razı olsun hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim benimde bağırsaklara kadar sarmıştı hiç kolay bir karar olmadı ameliyat sana önerim kapalı ameliyat ol ben ilaç falan kullanmadım Can'ım 3 gün içinde ameliyat odum 5. Ayda ameliyatım bu ay hamile kaldım doktorumdan allah razı olsun Benim çocuk istediğimi bildiği için çok destekledi beni ben istanbuldaydım siz neredesiniz ve doktorunuzu çok iyi araştırın kafanıza takılan birşey olursa mesaj atın ben hertürlü cevaplarım seve seve inşallah en kısa sürede sende Bebek sahibi olursun ağır olarak gördüğün kist BM'm tek tüpümü bile doldurmuştu temizlendi ameliyatta çok korktum eskisi gibi çalışmassa die tek tüplüyüm Bn düşün çok dua et Bn hep ettim birinden biri kabul saatine denk gelir Allah'a emenet et kendini
Amin ya darısı başıma ben 25 yaşındayım Kasım ayında basladm tedaviye 3 ay gobekten iğne vurulcmNe kadar oldu başlayalı tüp bebeğe ve Yaşın kaç inşallah hayırlısı olsun belkide bu hayırlısı dır zaten hamilelik yok ediyor bu hastalığı die biliyorum ben bugün kontrol oldun 2 adet kist var dedi doktor ama sorun teşkil etmiyor dedi daha küçük olduğu için hamile kalmışım ve ikiz gebelik bile olabilir dedi çok yükseliyor değerler bakalım kısmet rabbim Hakkı'nda hayrlısı neyse onu versin üzülme bir Zaman'ı var Bebek için rabbim sana en uygun Zaman'da verecektir.
daha çok gençsin benim yaşım 33 birde inşallah en kısa zamanda emeğinin meyvesini alırsın. Ben hiç başlamadım tüp bebeğe onun işe ilgili bir bilgim yok mayıs ayına kadar olmasaydı bende tüp bebek deneyecektim ama rabbim buna gerek bırakmadı .Amin ya darısı başıma ben 25 yaşındayım Kasım ayında basladm tedaviye 3 ay gobekten iğne vurulcm
Ben sordugumda doktor bana türlerin tıkalı dahil olsa sorun olm cnku embriyoyu direk rahime bırakıyoruz demisti fakat rahime akan bi sıvı olrsa bebeğin rahimde tutnmasi imkansiz oluyormuş onuda rahim filmiyle anlarlar anca tekrr gittigimde sorucam doktora perşembe günüB bebegim-gel senin göbeğinden yaptığın iğne seni geçici menopoza sokup kistlerini küçültücek arkadaşım, henüz yumurta takibin başlamamış, doktoruna danış tekrar bence, bu kistler tüplerde gözle görülmeyen tıkanıklığa sebep olabiliyor, rahim filmi ile bu tıkanıklık açılıp normal hamile kalanlar olabiliyor, rahim filmi çekmeden direk tüp bebeği tavsiye etmesi garip geldi bana, sen doktorunu iyi araştır ve doktoruna sor mutlaka.Neden gerek olmadığını, tüplerine nasıl güvendiğini merak ettim.
Tüp bebek konusunda genel bilgilendirme olan video buldum, biliyor olmamam rağmen izliyorum yeniden:)B bebegim-gel senin göbeğinden yaptığın iğne seni geçici menopoza sokup kistlerini küçültücek arkadaşım, henüz yumurta takibin başlamamış, doktoruna danış tekrar bence, bu kistler tüplerde gözle görülmeyen tıkanıklığa sebep olabiliyor, rahim filmi ile bu tıkanıklık açılıp normal hamile kalanlar olabiliyor, rahim filmi çekmeden direk tüp bebeği tavsiye etmesi garip geldi bana, sen doktorunu iyi araştır ve doktoruna sor mutlaka.Neden gerek olmadığını, tüplerine nasıl güvendiğini merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?