- 25 Nisan 2014
- 58
- 14
- 288
merhaba ben 33 ben 2012 yılında dış gebelikten sol tüpümü aldırmak zorunda kaldım sonra çok çocuk istememe rağmen bir türlü olmadı ve mayıs 2015 de 10 gün günüm geçti 4 tane test yaptım ve sonuç hüsran ve birden kanamam başladı hastaneye gittik acaba düşükmü yapıyorum dedim ve o gün sağ yumurtalıta 8 cm çikolata kisti çıktı dünyam başıma yıkıldı normal polikliniğe gelin dediler ve Bn randevu aldım gittim ameliyat dedi burada olursan yumurtalıklarını almak zorunda kalırız dedi doktor ve açık ameliyat yapıyoruz biz dedi eğer imkanın varsa git özelde kapalı ameliyat ol dedi doktor sonra kendi doktorumu aradım ve randevu aldım doktor Mehmet Faruk Köse çok iyi bir doktordur gel gittim ve ameliyat etti kapalı ameliyat sonrası ağır bir endomitrist hastası olmuşsun dedi bağırsaklara kadar sarmış bu çikolata kisti tek tüpüm olan sol tüpümüde kaplamış hepsini temizledim tüp bebek uzmanlarını çağırmış ben masadayken ve mavi sıvı heryeri gezmiş kendime geldiğimde odamdaydım doktorum herşey çok güzel geçti gebeliğin için hiç bir engel kalmadı dedi 1 yıl içinde hamile kalmaya bak dedi bugüne kadar her ay bekledim olmuyordu ama bu ay tutunmuş meleğim Yani olamaz artık diyenlere inat rabbim verdi çok şükür sizlere umut olsun die bunları anlattım umarım umut olur kimse ameliyattan Korkmasın