• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti var iki yumurtalığımda ve hamileyim!😍

Ece busra

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
191
87
18
30
Rabbim isteyen herkese nasip etsin çikolata kistim var hamıle kalamıyorum diye düşünmeyin oluyor #umutolsun

Eklentiler

• 94E7C0B3-A571-4E1F-A7A2-AE5CC70C99F7.jpeg
    94E7C0B3-A571-4E1F-A7A2-AE5CC70C99F7.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 44
Aa çok güzel haber bu 😍😍 hayırlı olsun sağlıcakla bebisini kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bende uğraşıyorum bu illetle. Ne kadar zaman sonra oldu, kolaylaştırmak için kullandığın birşeyler oldu mu?

Aa çok güzel haber bu 😍😍 hayırlı olsun sağlıcakla bebisini kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bende uğraşıyorum bu illetle. Ne kadar zaman sonra oldu, kolaylaştırmak için kullandığın birşeyler oldu mu?
Canım ben bir buçuk sene önce düşük yaptım ve sonra nasip olmadı bir buçuk sene boyunca uğraştım sonra doktorum değerlerime baktı ve değerlerin gayet iyi 6 ay bekleyelim dedi ben bu süreçte 2seans hacamat yaptırdım ve efsane bi şekilde bütün ağrılarım dindi kesinlikle öneriyorum hacamatı 3 ay sonrada nasip oldu canım bide yumurtlama takibi yaptım ovulasyon testiyle bu ay
Rabbim sağsalim kucagıma almayı nasip eder bir daha aynı acıyı yaşatmaz inşallah, ve isteyen herkese nasip eder 🤲

Canım ben bir buçuk sene önce düşük yaptım ve sonra nasip olmadı bir buçuk sene boyunca uğraştım sonra doktorum değerlerime baktı ve değerlerin gayet iyi 6 ay bekleyelim dedi ben bu süreçte 2seans hacamat yaptırdım ve efsane bi şekilde bütün ağrılarım dindi kesinlikle öneriyorum hacamatı 3 ay sonrada nasip oldu canım bide yumurtlama takibi yaptım ovulasyon testiyle bu ay
Rabbim sağsalim kucagıma almayı nasip eder bir daha aynı acıyı yaşatmaz inşallah, ve isteyen herkese nasip eder 🤲
Hacamat bende çok istiyorum ama virüs yüzünden yaptiramiyorum ağrılarım çok fazla oluyor. Bende programdan takip ediyorum ama adet düzensizliği olunca yumurtlamamalı da değiştirip duruyor program ovulasyon yapmayı istemiyorum çok takıntı yaparım daha yeni denemeye başladık çünkü.
Amin inşallah çok çok sevindim senin adına böyle duydukça mutlu oluyorum moral oluyor

Hacamat bende çok istiyorum ama virüs yüzünden yaptiramiyorum ağrılarım çok fazla oluyor. Bende programdan takip ediyorum ama adet düzensizliği olunca yumurtlamamalı da değiştirip duruyor program ovulasyon yapmayı istemiyorum çok takıntı yaparım daha yeni denemeye başladık çünkü.
Amin inşallah çok çok sevindim senin adına böyle duydukça mutlu oluyorum moral oluyor
Bende çok takıntılı biriyim şu bir sene içerisinde gözümden yaş hiç eksilmedi Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Ağrılar ne zaman olurdu kistin büyüklüğü neydi

Rabbim isteyen herkese nasip etsin çikolata kistim var hamıle kalamıyorum diye düşünmeyin oluyor #umutolsun
hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın bende endoyum gecen sene kendılıgımden hamıle kaldım.4.ayımda kalbı durdu :( bır sene oldu hala olmadı tek tüpüm kaldı sag ordaqda 5 cm kist var :( agrılarım oluyor sabredıcem ıkı ay daha cocuk olmazsa tüp bebek baslıcam

hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın bende endoyum gecen sene kendılıgımden hamıle kaldım.4.ayımda kalbı durdu :KK43: bır sene oldu hala olmadı tek tüpüm kaldı sag ordaqda 5 cm kist var :KK43: agrılarım oluyor sabredıcem ıkı ay daha cocuk olmazsa tüp bebek baslıcam
Bende düşük yapmıştım bir senedir olmuyordu Rabbim kimseye yaşatmasın🥺

Back