Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bir buçuk sene önce düşük yaptım ve sonra nasip olmadı bir buçuk sene boyunca uğraştım sonra doktorum değerlerime baktı ve değerlerin gayet iyi 6 ay bekleyelim dedi ben bu süreçte 2seans hacamat yaptırdım ve efsane bi şekilde bütün ağrılarım dindi kesinlikle öneriyorum hacamatı 3 ay sonrada nasip oldu canım bide yumurtlama takibi yaptım ovulasyon testiyle bu ayAa çok güzel haber buhayırlı olsun sağlıcakla bebisini kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bende uğraşıyorum bu illetle. Ne kadar zaman sonra oldu, kolaylaştırmak için kullandığın birşeyler oldu mu?
Hacamat bende çok istiyorum ama virüs yüzünden yaptiramiyorum ağrılarım çok fazla oluyor. Bende programdan takip ediyorum ama adet düzensizliği olunca yumurtlamamalı da değiştirip duruyor program ovulasyon yapmayı istemiyorum çok takıntı yaparım daha yeni denemeye başladık çünkü.Canım ben bir buçuk sene önce düşük yaptım ve sonra nasip olmadı bir buçuk sene boyunca uğraştım sonra doktorum değerlerime baktı ve değerlerin gayet iyi 6 ay bekleyelim dedi ben bu süreçte 2seans hacamat yaptırdım ve efsane bi şekilde bütün ağrılarım dindi kesinlikle öneriyorum hacamatı 3 ay sonrada nasip oldu canım bide yumurtlama takibi yaptım ovulasyon testiyle bu ay
Rabbim sağsalim kucagıma almayı nasip eder bir daha aynı acıyı yaşatmaz inşallah, ve isteyen herkese nasip eder![]()
Bende çok takıntılı biriyim şu bir sene içerisinde gözümden yaş hiç eksilmedi Rabbim herkesin gönlüne göre versinHacamat bende çok istiyorum ama virüs yüzünden yaptiramiyorum ağrılarım çok fazla oluyor. Bende programdan takip ediyorum ama adet düzensizliği olunca yumurtlamamalı da değiştirip duruyor program ovulasyon yapmayı istemiyorum çok takıntı yaparım daha yeni denemeye başladık çünkü.
Amin inşallah çok çok sevindim senin adına böyle duydukça mutlu oluyorum moral oluyor
Amin inşallahBende çok takıntılı biriyim şu bir sene içerisinde gözümden yaş hiç eksilmedi Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ağrılar ne zaman olurdu kistin büyüklüğü neydiCanım ben bir buçuk sene önce düşük yaptım ve sonra nasip olmadı bir buçuk sene boyunca uğraştım sonra doktorum değerlerime baktı ve değerlerin gayet iyi 6 ay bekleyelim dedi ben bu süreçte 2seans hacamat yaptırdım ve efsane bi şekilde bütün ağrılarım dindi kesinlikle öneriyorum hacamatı 3 ay sonrada nasip oldu canım bide yumurtlama takibi yaptım ovulasyon testiyle bu ay
Rabbim sağsalim kucagıma almayı nasip eder bir daha aynı acıyı yaşatmaz inşallah, ve isteyen herkese nasip eder![]()
Birinde 3cm diğerinde 4cmAğrılar ne zaman olurdu kistin büyüklüğü neydi
hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın bende endoyum gecen sene kendılıgımden hamıle kaldım.4.ayımda kalbı durduRabbim isteyen herkese nasip etsin çikolata kistim var hamıle kalamıyorum diye düşünmeyin oluyor #umutolsun
Doktora gittinizmiRabbim isteyen herkese nasip etsin çikolata kistim var hamıle kalamıyorum diye düşünmeyin oluyor #umutolsun
2.86 ıydı canım amin inşallahAmh değeriniz kaçtı acaba? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Evet gittim ama ben erken öğreniğ gittiğim için keseyi göremedik henuz 3haftalıktı 231çıktı beta değerim 6haftada tekrar gidecegımDoktora gittinizmi
Amin inşallah canım çok sağolHayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla doğsun inşallah
Bende düşük yapmıştım bir senedir olmuyordu Rabbim kimseye yaşatmasınhayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın bende endoyum gecen sene kendılıgımden hamıle kaldım.4.ayımda kalbı durdubır sene oldu hala olmadı tek tüpüm kaldı sag ordaqda 5 cm kist var
agrılarım oluyor sabredıcem ıkı ay daha cocuk olmazsa tüp bebek baslıcam
Ağrılar ne zaman olurdu kistin büyüklüğü neydi
Regli de ve regli dışı ağrı yapıyor muydu kistiniz batma oluyor muyduBirinde 3cm diğerinde 4cm
Regl yakın ağrılarım yogun oluyordu
Nadirde olsa oluyodu cnımRegli de ve regli dışı ağrı yapıyor muydu kistiniz batma oluyor muydu