• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti tekrar eder mi?korkuyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi BABSYY84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

BABSYY84

Ziyaretçi
1.5 ay önce 7 cmlik sol yumurtalık kistimi laparokopiyle aldılar doktor çocuk yapmamı söyledi ama nişanlıyım çocuk yavaşlatıyormuş yada durduruyormuş bunu durdurmanın başka yolu yöntemi yok mu ben sürekli laparoskopimi olucam ayrıca çocuğum olmaz diye de korkuyorum doktor çocuk sahibi olabilirsin dedi ama yinede endişeliyim....

canim bende ayni senin gibi 6.5 cm lik cikolata kisti aldirdim laparaskopiyle aradan 7 ay gecti tekrarlamadi. hamile kalabilirmiyim korkunda olmasin ameliyat oldugumda bende nisanliydim suan evlendim ve 1.5 aylik hamileyim. sakin kafani takma beyin herseye hukmeder adapte etme kendini cocugum olurmu diyea.s.

1.5 ay önce 7 cmlik sol yumurtalık kistimi laparokopiyle aldılar doktor çocuk yapmamı söyledi ama nişanlıyım çocuk yavaşlatıyormuş yada durduruyormuş bunu durdurmanın başka yolu yöntemi yok mu ben sürekli laparoskopimi olucam ayrıca çocuğum olmaz diye de korkuyorum doktor çocuk sahibi olabilirsin dedi ama yinede endişeliyim....

Ben de ocak ayında ameliyat oldum. Biri yaklaşık 10 cm öteki 4,5 cm 2 kist aldırdım. Çikolata kisti kadınların %70 inde tekrarlıyor. Ama çocuk sahibi olmana engel olmaz, çünkü tıp çok ilerledi, bir şekilde çocuk sahibi olursun.

teşekkür ederim arkadaşlar içim biraz olsun rahatladı sayaz seninde bebğin olması ümitlendirici ve güzel ....sevincin daim olsun

canım bendede vardı yumurtalıklarda 17,18 taneydi kist ameliyatla aldılar 1veya 2kere 1tane olmak üzeretekrarlandı ama artık yok hem miyonla bile hamile kalan var

Back
X