Cikolata kisti sartmi endimetriosis hastaligin olmasi icin? Over kistle o hastalik olurmu

Kozlenmiş patates hayatım sen çok şanslıymışsın ben 2 tüp bebek bile yaptırdım yine tutmadı normal yolla yıllarca denedim olmadı 10 yıl direndim en sonunda aldırdım o makat agrıları bendede olurdu hatta anal fissür oldum çok zor valla Allah hepimize yardım etsin
selam canim amin allah hepimiziede yardim etsin.
Sende nasil kesin tehsis koydular olup olmadigini? Bana doktorum karindan girip bakacaz anca öyle belli olur dedi. Baska türlü anlasilmiyormus endometriosis varmi yokmu diye.
hamile kalabildinmi peki? :(

selam canim amin allah hepimiziede yardim etsin.
Sende nasil kesin tehsis koydular olup olmadigini? Bana doktorum karindan girip bakacaz anca öyle belli olur dedi. Baska türlü anlasilmiyormus endometriosis varmi yokmu diye.
hamile kalabildinmi peki? :KK43:

Yooo normal ultrasonla belli oluyor ne kisti oldugu sen doktoruna güveniyormusun yani dilim varmıyor ama bazı doktorlar para kazanmak için hastalara bir sürü tahlil yaptırıyorlar :( ve malesef hamile kalamadım kistliykende kalamadım açık ameliyat oldum yine kalmadım üstelik 2 kerede tüp bebek yaptırdım olmadımı olmuyor

Yooo normal ultrasonla belli oluyor ne kisti oldugu sen doktoruna güveniyormusun yani dilim varmıyor ama bazı doktorlar para kazanmak için hastalara bir sürü tahlil yaptırıyorlar :KK43: ve malesef hamile kalamadım kistliykende kalamadım açık ameliyat oldum yine kalmadım üstelik 2 kerede tüp bebek yaptırdım olmadımı olmuyor
Merhaba canim
Bana zaten over kist dedi ve gecen gittigindede yok olmus dedi fakat benim agrilarim hala var ama suan benim yumurtalama gunleri iste ozamanmi agri artiyor acaba diye dusunuyorum. Bilmiyorum ama agri hep var sanki bazen agirlasiyor bazen cok hafif. Ama batma yani bicak gibi hep ayni yerde solda sagda sorun yok cok sukur

Merhaba canim
Bana zaten over kist dedi ve gecen gittigindede yok olmus dedi fakat benim agrilarim hala var ama suan benim yumurtalama gunleri iste ozamanmi agri artiyor acaba diye dusunuyorum. Bilmiyorum ama agri hep var sanki bazen agirlasiyor bazen cok hafif. Ama batma yani bicak gibi hep ayni yerde solda sagda sorun yok cok sukur

Bendede öyle olmuştu oluşuyordu kayboluyordu derken bir gün kaybolmaz oldu :( ve evet benimde çatlama haftam çok sıkıntılı oluyor kistleri aldırdıgım halde çok agrılı oluyor zaten kistimde tekrarlamış maalesef... bi çocuk dogurabilsem vallahi dogum kontrol hapına başlıycam ne agrım kalıcak ne kistim ama bir umut işte belki bebeğim olur diye... umudumda kistlerim gibi aslında bi var bi yok...

Bendede öyle olmuştu oluşuyordu kayboluyordu derken bir gün kaybolmaz oldu :KK43: ve evet benimde çatlama haftam çok sıkıntılı oluyor kistleri aldırdıgım halde çok agrılı oluyor zaten kistimde tekrarlamış maalesef... bi çocuk dogurabilsem vallahi dogum kontrol hapına başlıycam ne agrım kalıcak ne kistim ama bir umut işte belki bebeğim olur diye... umudumda kistlerim gibi aslında bi var bi yok...
Ben dogum kontrol hapi alirkende oluyordu agrilarim benim hatirladigim kadariyla kesmmiyor yani. Sendeki cikolata kistimi? Bende ki over kistmis doktor oyle demisti adetle gider o demisti ama simdi yine batiyor gecen gitigimde doktora yok gitmis dedi ama bilmiyorum agrim var hice egitmise benzemiyor...

Ben dogum kontrol hapi alirkende oluyordu agrilarim benim hatirladigim kadariyla kesmmiyor yani. Sendeki cikolata kistimi? Bende ki over kistmis doktor oyle demisti adetle gider o demisti ama simdi yine batiyor gecen gitigimde doktora yok gitmis dedi ama bilmiyorum agrim var hice egitmise benzemiyor...

Bende 2 çikolata kisti (biri patlamış) bir sürü over kist ve miyom vardı cnm 30 dan fazla kist çıkmıştı ama agrın varsa sorun vardır bende öyle oldu en azından inşallah sende öyle olmaz canım

Back