- 13 Aralık 2018
- 15
- 7
- 86
- 34
Anladım canım Benin İnsallah duaların gerçek olur Rabbim seni bebeğine kavuşturur kistlerini aldırsan daha hızlı ilerlersin belki ben bu ay olmasaydı bi film çektirip aldıracaktım hem hala değerim tukselir mi veya düşük olmadan devam eder mi bilmiyorum bakalım Rabbim ne gösterecek
Şifa olarak deniyoruz işte canım Şifa Önce Allah dan diyoruz sonrası nasip kısmet dene tabi ki Rabbimin desteği ile hangi şehirdesn Dr araştırması yapsan
Canım bende iki defa maalesef kimyasal geçirdim. Bu ay doktorumu değiştirdim ve rahimimin T oldugunu öğrendim. Bana 3 ay içinde operasyon olmadan hamile kalırsan öğrendiğin anda hemen gel tutundurmak için tedavi vericem dedi. Keşke diğer gebeliklerimde böyle Bi tedavi olduğunu söyleselerdi. Çünkü T rahimde önemli olan rahimde bebeği tutundurmakmiş. İnşallah sana sıkı sıkı tutunur bebişin kontrollerinide ihmal etme.
Ben samsundayim canım . Ya kistlerimi hc bir doktor alalim demis 5 doktor degistim mesela .rezervlerine zarar veriyormuş. Bnde istiyorum gidim ameliyat olim hem ondan sonra hamile kalanlar çok oluyor yalandan almıyorlar . Bi arkdaş vardi 2 yıl olmadi aldırdı 3 ay sonra oldu hemen. Tuo bebeğe harcadığım parayla ameliyat olsaydım belkide olurdu. Ne bilim artık bnde bimiyorum rabbimin zamanı var demekki o ne zaman nasip ederse o zaman .şimdilik doktora gitmiyorum bii 3 4 ay denicem normal olmadi tekrar giderim .Ama içine doğuyor rabbim verecek bana normal yolla bnde buraya yazicam hamileyimmmm diyeAnladım canım Benin İnsallah duaların gerçek olur Rabbim seni bebeğine kavuşturur kistlerini aldırsan daha hızlı ilerlersin belki ben bu ay olmasaydı bi film çektirip aldıracaktım hem hala değerim tukselir mi veya düşük olmadan devam eder mi bilmiyorum bakalım Rabbim ne gösterecek
Şifa olarak deniyoruz işte canım Şifa Önce Allah dan diyoruz sonrası nasip kısmet dene tabi ki Rabbimin desteği ile hangi şehirdesn Dr araştırması yapsan
Değerin kaç cıktı canım beta hgc yeni hamilesin dimi .olmaz dedikleri halde olduKıyamam geçmiş olsun canımmya inşallah Rabim tekrar nasip eder Dr bu konularda gerçekten çok önemli bana da kalman cok zor kalırsan da taşıman cok zor demişti dediğin gibi umarım tutunur umarım sağlıklıdır
Inşallah yükselir sana sımsıkı tutunur kucağına da almayı naisp eder rabbimAnladım canım Benin İnsallah duaların gerçek olur Rabbim seni bebeğine kavuşturur kistlerini aldırsan daha hızlı ilerlersin belki ben bu ay olmasaydı bi film çektirip aldıracaktım hem hala değerim tukselir mi veya düşük olmadan devam eder mi bilmiyorum bakalım Rabbim ne gösterecek
Evet oda doğru canım kistlerin alınışı bazılarından yumurta kalitesini düşürüyor Muş bence de dene ama cok gez toz kafan rahat olsun takılma hiç düşünme onun içimin yapıyormuş gibi olma Herseyi o zaman olur bence odaklanınca görev gibi oluyor hersey daha zor oluyor o zamanBen samsundayim canım . Ya kistlerimi hc bir doktor alalim demis 5 doktor degistim mesela .rezervlerine zarar veriyormuş. Bnde istiyorum gidim ameliyat olim hem ondan sonra hamile kalanlar çok oluyor yalandan almıyorlar . Bi arkdaş vardi 2 yıl olmadi aldırdı 3 ay sonra oldu hemen. Tuo bebeğe harcadığım parayla ameliyat olsaydım belkide olurdu. Ne bilim artık bnde bimiyorum rabbimin zamanı var demekki o ne zaman nasip ederse o zaman .şimdilik doktora gitmiyorum bii 3 4 ay denicem normal olmadi tekrar giderim .Ama içine doğuyor rabbim verecek bana normal yolla bnde buraya yazicam hamileyimmmm diyehepimize nasip eglesin.sen hangi sehirdesin
Aynen herkez öyle diyor kafada bitircen ilişki yi çocuk yapcam diyince olmuyorEvet oda doğru canım kistlerin alınışı bazılarından yumurta kalitesini düşürüyor Muş bence de dene ama cok gez toz kafan rahat olsun takılma hiç düşünme onun içimin yapıyormuş gibi olma Herseyi o zaman olur bence odaklanınca görev gibi oluyor hersey daha zor oluyor o zaman
Ben samsundayim canım . Ya kistlerimi hc bir doktor alalim demis 5 doktor degistim mesela .rezervlerine zarar veriyormuş. Bnde istiyorum gidim ameliyat olim hem ondan sonra hamile kalanlar çok oluyor yalandan almıyorlar . Bi arkdaş vardi 2 yıl olmadi aldırdı 3 ay sonra oldu hemen. Tuo bebeğe harcadığım parayla ameliyat olsaydım belkide olurdu. Ne bilim artık bnde bimiyorum rabbimin zamanı var demekki o ne zaman nasip ederse o zaman .şimdilik doktora gitmiyorum bii 3 4 ay denicem normal olmadi tekrar giderim .Ama içine doğuyor rabbim verecek bana normal yolla bnde buraya yazicam hamileyimmmm diyehepimize nasip eglesin.sen hangi sehirdesin
Soğan kuru denedim oda yaramadı ne yazık ki :) şimdi kistlerin evreleri var ama her kist farklı oluyor bir yumurta kistleri iki pko üç cikilota kisti en zoru cikilota olan . Bide evre boyutta var bunların benimkiler ta bekarligim da da vardı ama bu kistler o zaman bu kadar.yaygin değildiCanım yanlış bilmiyorsam kistleri almadan yumurtaları donduruyorlar zarar vermemesi için. Bugün Yücel Karaman'da böyle söylemişti. Bide Soğan kürü denedin mi hiç. Benim kuzeninde 4mm Çikolata kisti vardı soğan kürünü uygulamış bayada kilolu kendisi ilaç kullanmadan tekrar doktora gitmiş bu kiloyla hem yumurta kalitesine hemde kistin gitmesine çok şaşırmış.
Soğan kuru denedim oda yaramadı ne yazık ki :) şimdi kistlerin evreleri var ama her kist farklı oluyor bir yumurta kistleri iki pko üç cikilota kisti en zoru cikilota olan . Bide evre boyutta var bunların benimkiler ta bekarligim da da vardı ama bu kistler o zaman bu kadar.yaygin değildi
. Bn şimdilik.hayit tohumu suyu içiyorum civan perçemi birde bu sarcoglunun kürlerini uyguluyorum he birde arı poleni 3 ünü kullanalım bakalim belki ise yarar . Tabi ilk 3 ay kullanmak gerekiyor
Adetlerin sancılı oluyor mu peki. Benim düşüklerden önce dayanılmaz şiddetli ağrılarım oluyordu iğnesiz geçmiyordu.şimdi öyle değil Allah'tan. Çikolata kistlerin de böyle ağrı oluyormuş galiba ama ben bekarlığımdan beri 50 kere ultrason muayenesi oldum malum şimdi bebek için rahim filmi çekildim olsa görünür müydü? Bide bunu atlamasın doktorlar şimdi[/QU
Olmazmi2 ağrı hem de nasıl ağrıyor bide çalışyorum acillik oluyorum ama geçen ay agrım olmadi
Bundan 2 ay önce tüp bebek yaptrmistim kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı o nasıl bi ağrıydı ya öldüm agridan. Ama bu ay öyle agrım olmadi normal kasik agrım oldu .Vala ben mr çekindim rahim filmi çekindim neler neler yaptrdim . Ultrason da belli oluyor ama alt muayenede daha cok okuyor. Bana bide pko da var diyorlar anlamadim gtti . En sin tüp bebek doktorum sadece beslenmene dikkat et dedi bn sana başka bişey demiyorum dedi .şeker un uzak dur okadar dedi
Bana dokotr önce cikilota kisti dedi sonra başka doktora gttim pko dedi. Mr çekindim endometrizos var yani çikolata kisti dedi.sonra o doktoru da biraktim diğer doktor rahim filmi cekti rahim ters tüpler açık kistler mevcut dedi :) en son tüp bebek doktor hcbisey demedi hele bu doktor bi garip hic iş yok bn de anlamadim ..Ama bn 35 günde bi adet oluom adet başlarken 4 gün kahverengi leke gelir 2 gün olurum sonra biter tekrar kahverengi gelir .bu çikolata kıstiymış ıste .Alt muayenesini her kontrolde yapıyorlar. I pkoyu Bana her doktor bir var bir yok diyordu tipik polikistik değilmişim. Kist yok hormonlarda normal adet düzensizliğim yok. En son devlette Bi doktora gittim herkese pko teşhisi koymak moda oldu pko falan değilsin 40 50 gün üzerine adet görememe durumunda pkodan şüphelenilir dedi. Vallahi bu doktorların hepsi ayrı şeyler mi okuyor öğreniyor anlamadım. Hu sitede herkes kendinin doktoru olmuş bu sayede resmen Kendimiz zorla öğreniyoruz hastalıklarını zorla teşhis koyduruyoruz
Bana dokotr önce cikilota kisti dedi sonra başka doktora gttim pko dedi. Mr çekindim endometrizos var yani çikolata kisti dedi.sonra o doktoru da biraktim diğer doktor rahim filmi cekti rahim ters tüpler açık kistler mevcut dedi :) en son tüp bebek doktor hcbisey demedi hele bu doktor bi garip hic iş yok bn de anlamadim ..Ama bn 35 günde bi adet oluom adet başlarken 4 gün kahverengi leke gelir 2 gün olurum sonra biter tekrar kahverengi gelir .bu çikolata kıstiymış ıste .
Canım Belki sende de var di kist ama normal yumurtalik kistleri de olabilir her kist farklı tabi evreleri var bunları bnmki nerdeyse en son evresi gbi bisey .bnde artik umudumu bitkilere biraktim bide kafamda bitirsem olucak eminim .Ama benim içime doğuyor rabbim bana doğal yoldan vercek fakat zamanı var ıste .Aaa neler öğreniyorum bende 1 sene önce bir ay sadece kahverengi leke oluyordu diğer ay normal adet oluyordum ama hastanelik oluyordum işte öyle ağrılarım oluyordu. Sonra kahverengi lekeler bitti ben o sırada o dediğim aspir yağı setini kullanmaya başlamıştım adetlerimde birkaç gün değişirdi yağlardan sonra günü güne oluyorum ağrılarda bitti tamamen. Demekki onlar iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?