• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti olup soğan kürüyle hamile kalanlarrr??

yasemin5308

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
28
0
0
34
İzmir
Arkadaşlar merhaba. Bu ay 15 gün soğan kürü yaptım şuan adetliyim bittikten sonra tekrar yapmayı düşünüyorum. Çikolata kistim var. Pko amh fsh herşeyim normal sadece kistten kurtulmak istiyorum doğal yoldan hamile kalmak istiyorum. Çikolata kistiyle soğan kürü yapıp hamile kalanlara sesleniyoruuumm? Kaç ay denediniz bu kürü her ay 15 gün uygulayabilirmiyiz?

Arkadaşlar merhaba. Bu ay 15 gün soğan kürü yaptım şuan adetliyim bittikten sonra tekrar yapmayı düşünüyorum. Çikolata kistim var. Pko amh fsh herşeyim normal sadece kistten kurtulmak istiyorum doğal yoldan hamile kalmak istiyorum. Çikolata kistiyle soğan kürü yapıp hamile kalanlara sesleniyoruuumm? Kaç ay denediniz bu kürü her ay 15 gün uygulayabilirmiyiz?

Kistle ilgili bir bilgim yok. Ben bu kuru 6 gün uyguladım ve gebe kaldım. Ama bu kurun 6 ay içinde sadece 1 defa yapılabiliyor diye biliyorum. Yani 6 ay yapamazsın bidaha. Internetten araştır istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizzat bu kurun sahibinden dinledim ibrahim Saraçoğlu kisti buyuk olan 3 4 ay ust uste kullanmaya devam etsn dedi zaten 15 gun yapılıyor . Ona da direk sorabilrisinz. Benim hamile kalmama vesile oldu ve bunu herkese tavsiye ederm.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben 15gün sabah akşam yaptm haftaya başlcam yine. 7gún yada 10 gün yaparm bu sefer sonra 5 yada 7 güne düşürürüm bakalm hayırlısı inşallah bende hamile kalırım :(

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben 15gün sabah akşam yaptm haftaya başlcam yine. 7gún yada 10 gün yaparm bu sefer sonra 5 yada 7 güne düşürürüm bakalm hayırlısı inşallah bende hamile kalırım :(

Ne lanet birşeymiiş bu kistt bendede var ve gittiğim 2 doktorda normal yoldan gebe kalamazsın dedi öyle canım sıkıldıki anlatamam benimde tek ümidim bu soğan kürü bidahaki ay bende başlayıp yapacam

Ne lanet birşeymiiş bu kistt bendede var ve gittiğim 2 doktorda normal yoldan gebe kalamazsın dedi öyle canım sıkıldıki anlatamam benimde tek ümidim bu soğan kürü bidahaki ay bende başlayıp yapacam

Vallahi canım ya.. ben bu ay yaptm soğan suyunu son gün adet oldum. Bugün adetimin 11.günü uzun sürdü ve simsiyah geliyo galiba sökülüyo kist. İnşallah yani bakalm. Yine yapcam haftaya başlıyorum 1 hafta yapicam faydasını görücem inanıyorum dene sende canım bi zararı olmaz

Acaba kist in izin boyutu bendi şu an hamile sin z galiba mumkunde bilgi veririm misiniz

Back