• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti olup hayıt otu kullanan varmı aramizda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sonneschein

Hoş geldin mucizem...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
566
697
103
Çikolata kisti olupta hayır otu kullanan varmı aramızda, zararı olmasından korktuğum için bir türlü baslayamiyorum.aslında yurt dışında yaşadığım için tam burda aktaran alma şansım yok İnterneten araştırarak burda hap şeklinde satıldığını buldun. Ancak adet düzelme de kullanıldığını okudum.adet düzensizligi yok bende ,benim en büyük sorunum ilerlemiş çikolata kisti ve bu kıstin tedavisi için olduğum ameliyatlar sebebiyle yumurta rezervimin azalmış olması...lütfen yardımcı olun arkadaşlar ,kullanıyim mi.bi akıl verin.çikolata kisti olup kullanıp zararı ni yada faydasını gören oldumu.

Bende de çikolata kisti var ama duzenli regl oluyorum. Hayit tohumu iyi gelir mi diye meraktayim bende. Gerci dr. kendiliginden erimesinin imkansiz oldugunu soyledi. Erimesi icin gebelik gerekiyormuş. Hayit tohumu gebelik icin faydali olur mu bu durumda bende merak ediyorum. Bilen tecrube eden varsa takipteyim.. Allah şifa versin size de

Çikolata kisti olupta hayır otu kullanan varmı aramızda, zararı olmasından korktuğum için bir türlü baslayamiyorum.aslında yurt dışında yaşadığım için tam burda aktaran alma şansım yok İnterneten araştırarak burda hap şeklinde satıldığını buldun. Ancak adet düzelme de kullanıldığını okudum.adet düzensizligi yok bende ,benim en büyük sorunum ilerlemiş çikolata kisti ve bu kıstin tedavisi için olduğum ameliyatlar sebebiyle yumurta rezervimin azalmış olması...lütfen yardımcı olun arkadaşlar ,kullanıyim mi.bi akıl verin.çikolata kisti olup kullanıp zararı ni yada faydasını gören oldumu.
Hayıt tohumunu bilmiyorum ama çikolata kisti için sogan kürünün iyi geldiğini biliyorum. Önce bi sogan kürünü düzenli bi şekilde deneseniz yada denediniz mi hiç.

Back