- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
- #2.081
Bende sızın gıbı korku ve kaygı yasıyordum. 1 senedır endometrıus hastasıyım.Yazın agustosta laparaskopi yontemıyle ızmırde ameliyat oldum sag yumurtalıgımın ustundekı kist 9 cm olmustu ameliyat olmak zorunda kaldım . Sonra lucrın depot dıe 3aylık ıgne kullandım gecıcı menepoza sokuyor ve cok kotu 4 ay gecırdım. Bu 4 aydan sonra 3 kere reglı gordum son reglım asırı agrılı ve kotu gecınce hastanede kistin yıne dag tarafta yenilendıgını ogrenmıstım. Gecen ay cok uzulmustum. ama bu ay 5 haftalık hamile oldugumu ogrendım hemde kistime ragmen duan hersey cok guzel gıdıyor. Korkmayın dakın ben cok uzdum kendımı ama sımdı bebegım benımle:☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhabalar..20 nisanda laparoskopi ile ameliyat oldum çok şükr bugün işe başladım.ameliyatta hiçbirşey hissetmiyorsunuz önce bunu söylimçok korkaktım ve çok şükürki atlattım.çikolata kistim sol yumurtalığıma yapışık olduğu için tamamen söküp atamadılar.içindeki sıvıyı boşalttılar.sadece küçücük bir zar kaldı içinde.ama tabi üreme ve tekrarlama riski var.eylüle kadar gebe kalmaya çalış olmazsa tüp bebek deneriz dedi doktorum.bu arada ankara başkent hastanesinde ameliyat oldum.2 prof ameliyat etti+özel odada kaldım.çok ilgililer ve toplam 750 tl ödedim çok mutluyum..artık 6 cm lik kistim yok ve bebek için bir umut doğdu.gerisi Allah'a kalmış.öpüyorum sizleri
merhaba arkadaslar.ben 24 yasındayım ve 5 aylık evliyim. bir hafta once bende doktor kontrolunde ogrendim çikolata kistimin oldugunu 3mm dedi doktor ve hamile kalmamı önerdi. eşim burda olmadıgı için 3 ay boyunca dogum kontrol hapıyla büyümesini engellicez.hamileligi engelledigini soyledı büyüdükcede normal yolla hamile kalmanın zor oldugunu soyledi doktorum.. ilk duydugumda cok kötü oldum sanki cocugum hiç olmicak diye düşündüm. ama çok yakın arkadasımında 5mm büyüklügünde oldugunu ve evlenmeden once dogum kontrol haplarıyla ilerlemesini onledigi bi kisti vardı evlendi ve 2. ayında hamile kaldı suan ikizleri var. ve bunun gibi bir kaç örnek duyunca etrafımdan biraz rahatladım.. demem o ki sakın ümitsizlige düsmeyin rabbim bebek isteyen herkesin dualarını isteklerini kabul eder inşallah..4 ay sonra esim gelcek inş bizimde bir bebegimiz olur. not : moral cok önemliyimiş. sitres ve sıkıntı olmamalı...
merhaba kistin içindeki sıvı boşaltılınca doğal yolla hamile kalamadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?