- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
- #2.061
bu basligi ben acmistim ara ara bakiyorum, ben de ameliyat oldum. onun disinda hala bir ilerleme yok.. birkac aya tup bebek artik, guzel olsun hersey hepimiz icin.
kızlarr günaydın.neden kimseler yok.soruma hala cevap bekliyorum.çikolta kisti olanlarr dogum kontrol hapını nasıl içtiniz. 7 günlük arayı vererek mi yoksa hiç ara vermeden yani adet olmadan mı içtiniz...
arkadaslar sızde sıvılce yaptı mı d kont hapları??
o iğnelerin bu kist üzerinde çok etkili olduğunu duymuştum.doktorunun iyi olduğunu düşünüyorum.dediğin gibi iğneler bitince hiç üzerinde durmadan çalışmalara başla canım.
Arkadaslar aylardır ugrasıyorum olmadi geçmedi dr amelyat dedi. Ben yaptirmadim baska bir dr a gittim asla olmaz dedi cocuğun yok yumatalık rezervlerin zarar gorur diye ameliyati kabul etmedi yasmine devam dedi
İnternetten arastirip saraçoglunun soğan kürünu yaptim ve adetin ikinci gunu kontrole gittim kist 3/2 küçülmüş dra söyledim sogan kürü yaptıgımı devam et dedi simdi yasmin ile soğan kürü devam ediyorum bu harika benim icin demekki gececek hepinize tavsiye ediyorum denemeye değer ne kaybederiz sadece sabah aksan sogan kuru herkese tavsiye ediyorum.
Merhaba arkadaşlar, bende bir çikolata kisti hastasıyım..uzun süreden beri bu siteyi takip ediyorum..yazılanları okuduğumda zaman zaman moralim bozuluyor, bazende umut verici hikayeler ile mutlu oluyorum..4 sene önce laporoskopi ameliyatı oldum. henuz tekrarlamadı..6 aylık evliyim ve 32 yasındayım..tabi ki basından beri çocuk yapmak istiyoruz..bu ay klomen'e basladım..regl olmama 12 gün var, birazda olsun bu ay sonucunu merak ediyorum..biliyorum ki bu yol uzun, meşakkatli ve sabır gerektiren zor bir yol olacak..umarım bebek isteyen herkese Allah bu yolda yardımcı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?