Çikolata kisti olanlar

Geçmiş olsun cnm. Kaçıncı haftada kaybettin bebeğini? Hamilelikte kan sulandırici igne kullandin mi? Genelde düşük sebepleri kan pıhtılaşmasi oluyor
Kan sulandırıcı kullanmadım canım 8 haftalıkken kaybettim. Kan sulandırıcı kullanmadım çünkü bana aslında o tür şeyler yasak. Hematolojiye gittim bununla ilgili kanama bozukluğu yok ama aspirin gibi ilaçlardan uzak durmanda fayda var dedi. Ve ibuprofen grubu olan grip ilaçlarını da mümkün olduğunca içme dedi. Kan değerlerimi bozdu mesela o süreçte kullandığım nurofen o hematoloğu yanılttı. Sonradan anladık ki nurofenden dolayı değerlerim bi defa normal dışı çıkmıştı. Pıhtılaşma olup olmadığını koagülasyon testleriyle anlarım sanırım. O koagülasyonları belirli aralıklarla yaptırırım ben. Hamileyken de öncesinde de sonrasında da eğer oysa yaptırmam gereken

Canım genelde dediğin gibi yapmıyorlar. Ben annemde olduğu için bakılmasını istiyorum demiştim ama özek üniversite hastanesinde başkent üniversitesinde yaptırdım. Devlette hemen yapmayabilirler gerçekten ailede var benim de düşüğüm var incelenmesini istiyorum dersen belki yaparsın ya da kadın doğum doktoru trpmbofili paneli yapılmasını istedi dersen belki ilgilenirler

Ay çok mantıklı ben bunu bi deneyeyim. Yani illa 2-3 düşük mü olması gerek böyle bişey varsa ki Allah korusun önüne geçebilelim düşük yapmak kolay bişey sanki

Anladım cnm genelde önlem amacli veriyorlar 2.gebelikte.bencede yaptır mutlaka o testleri. Peki bağışıklıkla ilgili ilac kullandin mi? Bu arada çikolata kistin varmış bende de var o lanet kistbende 4 buçuk aylık kızımı kaybettim suyu bitti

Bağışıklıkla ilgili hamile kaldığım dönemde ilaç kullanmadım. Daha doğrusu ameliyatım sıkıntılı geçtiği için kan kaybettim çok o yüzden kan yapıcı doğal şeyler çok tükettim o dönem. Pekmez çeşitleri, üzüm suları, nar vs. Ama kürtajdan hemen sonrasından beri korunmuyorum her türlü folik asit içeren multivitamin kullandım nerdeyse. Q-folin, folidoce, inofolic combi, folbiol hepsini denedim. Prowomenle impryl kaldı şimdi onları denicem ay ne bileyim bi umut bekliyoruz işte her ay negatif negatif moral bozuluyor çok senin de başın sağolsun diyeyim çok zor bi durum neden bitmiş suyun bunun neyle alakası var peki ?

İmpryl kullanarak hamile kalmıştım cnm tavsiye ederim 2 aydır kullaniurum yine. Biliyosun bizde yumurta kalite problemi var. Kalbinde ve beyninde hasar varmış küçük kızımın..

İmpryl kullanarak hamile kalmıştım cnm tavsiye ederim 2 aydır kullaniurum yine. Biliyosun bizde yumurta kalite problemi var. Kalbinde ve beyninde hasar varmış küçük kızımın..
Allahım sağlıklısını en hayırlısını bir an önce nasip etsin bize Balım ilki öyle oldu belki de bu kadar kıymetini bilemeyecektik şimdi olacak olan çok çok çok kıymetli olacak Allah’ın izniyle

Hemde nasıl ah ah.. Bebeğimi kaybettikten sonra daha cok duaya sarıldım en büyük yardımcım oldu.. Ins sağlıkla gelir Mucizelerimiz bu kez bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…