çikolata kisti laparoskopisi ardından Lucrin depot kullanan arkadaşlar !

cycas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.521
Puanlar
248
herkese merhaba ben çikolata kisti için laparoskopi oldum. ardından doktorum odakların kuruması için 3 ay lucrin depot(geçici menopoz iğnesi) kullanmamı tavsiye etti ardından da aşılama yapılacak.Benim iğnelerim bitti, son iğnemi yaptıralı 40 gün falan oldu. benim ricam benim gibi bu sunni menopoz iğnelerini kullanan arkadalar ne kadar süre sonra adet oldunuz? hemen arkasından doğal yolla veya aşılama ile hamile kalanınız var mıdır? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleme:
fikirleri ve tecrübeleri olan arkadaşlarımız yok mu??

fikirleri ve tecrübeleri olan arkadaşlarımız yok mu??

geçmişolsun...ben de çikolata kisti ameliyatı sonrası geçici menapoz iğnesi vurulmuştum son iğnemden çok kısa bir zaman sonra düzenli adet görmeye başladım ne kadar oldu son iğneyi vurulalı?

afedersin yazmışsın 40 gün oldu diye. iğnenin etkisi 1 ay biliyosun. 10 gün geçmiş şu 20 gün içinde adet olursun diye düşünüyorum ama aşılama konusunu bilemicem en sağlıklısı doktorunla koordineli olman...

yanıtladığın için çok teşekkür ederim. doktorum adet olunca gel aşılama tedavisine başlarız demişti. ama ben doğal yolla denemek istiyorum.bu fikrimi onada söyledim çok uzun olmasın 1-2 ay deneyin demişti. bakalım inşallah en kısa sürede adet olurum. tekrardan teşekkürler... :)

bu konuyu ne zaman adet olurum diye açmıştım belki benim gibi okuyup cevap arayanlar vardır diye belirtiyorum son ilacım yapıldıktan 64 gün sonra adet oldum inşallah önümüzdeki aylarda hamile kalırsam onuda yazarım :130:

son adetimin üzerinde 39 gün geçti ve hala tık yok. normaldir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…