• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti-kimyasal gebelik

esma_27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2024
45
15
3
33
Merhabalar buraya bunu sadece birilerine umut olmak için yazıyorum , çikolata kistim vardı ve çatlatma iğnesiyle bir yıl önce kimyasal gebelik geçirdim, bir yıldır deniyorum çocuk ve olmuyordu ama ben bugün gebeyim ve doğal yolla gün aşırı ilişkiyle sakın ümitsizliğe kapılmayın…

Merhabalar buraya bunu sadece birilerine umut olmak için yazıyorum , çikolata kistim vardı ve çatlatma iğnesiyle bir yıl önce kimyasal gebelik geçirdim, bir yıldır deniyorum çocuk ve olmuyordu ama ben bugün gebeyim ve doğal yolla gün aşırı ilişkiyle sakın ümitsizliğe kapılmayın…
Hayırlı olsun 🧿 canım darısı tüm bekleyenlere

Tebrik ederim hayırlısıyla sağ salim alın kucağınıza bişey dicem kimyasal oldum şubat başinda yine denedik tutarmi bilmem adet döngüm hep 22günde 1 gelir yine 22 gün olurmu gecikir mi sizin nasildi

Merhaba benim de çikolata kistlerim var ve amh çok düşük. Umut oldunuz bana sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Bende kimyasal gebelik geçirdim hala bebek haberi alamadım bana da dua edin 😔❤️

Tebrik ederim hayırlısıyla sağ salim alın kucağınıza bişey dicem kimyasal oldum şubat başinda yine denedik tutarmi bilmem adet döngüm hep 22günde 1 gelir yine 22 gün olurmu gecikir mi sizin nasildi
Benim düzenim hiç bozulmadı 28 günde bir devam etti beta kontrolü yapın ben 2 ay regl olduğum halde beta sıfırlanmadı

Merhaba benim de çikolata kistlerim var ve amh çok düşük. Umut oldunuz bana sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Amin inşallah en kısa sürede sizde alırsınız inşallah, ben de burda foruma düştüm ilk öğrendiğimde allahım psikolojim alt üst oldu sonra bi süre girmedim hiç foruma doktora da gitmedim çünkü kimse olumlu konuşmuyo ve psikolojikmen de olacağı varsa da olmuyo inanın

Benim düzenim hiç bozulmadı 28 günde bir devam etti beta kontrolü yapın ben 2 ay regl olduğum halde beta sıfırlanmadı
Benim Şubat oda kan geldi 2 saat içinde ağrı sancı yaptı parça parça kan aktı 3 günde bitti bida gelmedi beta takip etmedim sifirlaninca kanama olur dendi ne bileyim şimdi yarın gelmezse pazartesi gebelik testi yaparim

Ben 2 ay regl olduğum halde kimyasal gebelik sonlanmadı 78 beta gördüm sonra düşmeye başladı

Back
X