çikolata kisti ile hamile kalan var mı

Konu güncel olduğu için yazmak istedim benim sağda 3cm çikolata kisti sol yumurtalık yapışık şekilde sadece klomen ile hamile kaldım kızlar . Evet çikolata kisti olan yerde yumurta gelişip kiste dönüştü ama sol yapışık olan yumurtalıkta 20mm olan yumurtam catlayip dollendi Allaha şükür. Sakın inancinizi kaybetmeyin Rabbim ol derse oluyor. 1 yıllık evliyim inancım ve dualarım beni yarı yolda bırakmadı ....

Çok şükür cnm Rabbim den umut kesilmez zaten dua ve sabır ile bekliyoruz

selam kızlar
bende uzun zamandır kıstım var daha önceden yazmıştım yıne
her ıkı tarafımda da 3 ve 4 cmlık kıst var
6 aydır doktora gıtmıyorum
mart ayında düşük yaptım
6 haftalıktı ama tam gelışmedı değerlerimde sıkıntı vardı kese bıle oluşmadı kendılığınden düştü
2 aydır tekrar denemeye basladık ama su an ıcın olumlu bı gelışme yok
6 ay deneyıp öyle doktora tekrar gıtmeyı dusunuyorum

İnşallah olur cnm bak olmuş ama tutunamamis iyi yönden bakalım cnm doktr tutunması için bi ilaç jel filan verir belki

İnşallah olur cnm bak olmuş ama tutunamamis iyi yönden bakalım cnm doktr tutunması için bi ilaç jel filan verir belki
Hiç doktora gitmiyorum canımmm artık öyle deneyecem birde kafam karışıyor moralim bozuluyor
İnşallah olur yıne sağlıklı olur bu kez
Geçenki 2.ayda olmuştu bakalım yine 2.aydayız ama bu kez olmayacak gibi
Doktor aspirin verdi sadece pıhtılaşma işe ilgili olabilir diye

Hanımlar iyi bilen birisinden yardım rica ediyorum. Bana da polikistik over sendromu ve çikolata kisti teşhisi kondu ve bir doktor bana normal bir kadına göre ileride çocuk sahibi olabilme ihtimalin daha zor, artık tıp ilerledi tüp bebek yöntemiyle belki çocuk sahibi olabilirsin dedi gerçekten çok canım sıkıldı. Şu anda bekarım ve genç kızım, hiç cinsel ilişkimde olmadı. Belki şu anda çok erken ama ilerisi için çok tedirgin oldum adeta içim içimi yiyor...

İnşallah sağlıklı bir şekilde olur cnm sen dua et yeterki bu ay olmazsa bidaha ki ay olur olmazsa en son çare yine gidersin doktora

canım 1 doktorla kalma baska doktora da gıt
ikisi nasıl aynı anda oluyo anlamadım
zıt seyler cunku

Tatlııııııııım resmen hikani okurken kendimi gördüm Allah kolaylık versin aynı durumdayız

Benimde cikolata kistim bi kere patlatildi laparaskopi ile ama kisa surede tekrarladi suan 4 bucuk santim cocuk deneyimlerimizde sonucsuz kaldi artik tüp bebege karar verdik bakalim artik hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…