- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi guldamla90
-
Ben istemedim zaten cnm doktor kendi bakcam dedi hiç istemedim düşük çıkarsa benmde moralim düşer :-/ önceden 4.59 du cnmAmh bu ay baktirmasaydin keşke yeni ameliyat oldun. Kaçtı önce peki canim
Cok düşmez bence . Doktoruna bu konuda güveniyorsan çok zarar vermemiştir yumurtalığa. Amh gayet güzelmiş canım maşallahBen istemedim zaten cnm doktor kendi bakcam dedi hiç istemedim düşük çıkarsa benmde moralim düşer :-/ önceden 4.59 du cnm
Evet cnm doktr da iyi demişti ama kistler iki taraftaydi ya inş çok düşmemestirCok düşmez bence . Doktoruna bu konuda güveniyorsan çok zarar vermemiştir yumurtalığa. Amh gayet güzelmiş canım maşallah
Çok şükür cnm Rabbim den umut kesilmez zaten dua ve sabır ile bekliyoruzKonu güncel olduğu için yazmak istedim benim sağda 3cm çikolata kisti sol yumurtalık yapışık şekilde sadece klomen ile hamile kaldım kızlar . Evet çikolata kisti olan yerde yumurta gelişip kiste dönüştü ama sol yapışık olan yumurtalıkta 20mm olan yumurtam catlayip dollendi Allaha şükür. Sakın inancinizi kaybetmeyin Rabbim ol derse oluyor. 1 yıllık evliyim inancım ve dualarım beni yarı yolda bırakmadı ....
İnşallah olur cnm bak olmuş ama tutunamamis iyi yönden bakalım cnm doktr tutunması için bi ilaç jel filan verir belkiselam kızlar
bende uzun zamandır kıstım var daha önceden yazmıştım yıne
her ıkı tarafımda da 3 ve 4 cmlık kıst var
6 aydır doktora gıtmıyorum
mart ayında düşük yaptım
6 haftalıktı ama tam gelışmedı değerlerimde sıkıntı vardı kese bıle oluşmadı kendılığınden düştü
2 aydır tekrar denemeye basladık ama su an ıcın olumlu bı gelışme yok
6 ay deneyıp öyle doktora tekrar gıtmeyı dusunuyorum
Hiç doktora gitmiyorum canımmm artık öyle deneyecem birde kafam karışıyor moralim bozuluyorİnşallah olur cnm bak olmuş ama tutunamamis iyi yönden bakalım cnm doktr tutunması için bi ilaç jel filan verir belki
İnşallah sağlıklı bir şekilde olur cnm sen dua et yeterki bu ay olmazsa bidaha ki ay olur olmazsa en son çare yine gidersin doktoraHiç doktora gitmiyorum canımmm artık öyle deneyecem birde kafam karışıyor moralim bozuluyor
İnşallah olur yıne sağlıklı olur bu kez
Geçenki 2.ayda olmuştu bakalım yine 2.aydayız ama bu kez olmayacak gibi
Doktor aspirin verdi sadece pıhtılaşma işe ilgili olabilir diye
canım 1 doktorla kalma baska doktora da gıtHanımlar iyi bilen birisinden yardım rica ediyorum. Bana da polikistik over sendromu ve çikolata kisti teşhisi kondu ve bir doktor bana normal bir kadına göre ileride çocuk sahibi olabilme ihtimalin daha zor, artık tıp ilerledi tüp bebek yöntemiyle belki çocuk sahibi olabilirsin dedi gerçekten çok canım sıkıldı. Şu anda bekarım ve genç kızım, hiç cinsel ilişkimde olmadı. Belki şu anda çok erken ama ilerisi için çok tedirgin oldum adeta içim içimi yiyor...
amin canım bakalım denemeye devam olmazsa doktora gıdecem yıne tabıkıİnşallah sağlıklı bir şekilde olur cnm sen dua et yeterki bu ay olmazsa bidaha ki ay olur olmazsa en son çare yine gidersin doktora
Amin cnm Rabbim şifa versin hepimizeamin canım bakalım denemeye devam olmazsa doktora gıdecem yıne tabıkı
allah hayırlısını versın
Canım hamilesin sanırım soruları yanıtlar mısın pekimrb cnm bnm çikolata kşstim var hamile kalırsam tüm sorulan sitelere yazıcam
Yok cnm hamile değilim malesef totem yapmıştım.
hmm anladım canım tutar ınsallahYok cnm hamile değilim malesef totem yapmıştım.
:) kısmet ama daha önce kalmıştım burda anlattım 8 haftalıkken düşük bAşladı kürtaj oldum.hmm anladım canım tutar ınsallah
Tatlııııııııım resmen hikani okurken kendimi gördüm Allah kolaylık versin aynı durumdayızMerhaba kızlar,
her yerde hikayemi yazıyorum.Allah yardımcımız olsun zor süreçler,
kime tedavi oldunuz, ben izmir deyim ve endometrizis çikolata kitim var, 1 aşılama ve 1 tüp bebek sonrası kistlerim çok büyüdü, ağrıdan ölüyorum sandım.şimdi dr değiştircem, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
tüm o ağrıları ve sevdiklerimi perişan eden dönemleri 1 yıldır yaşıyorum,
ben 1,5 yıllık evliyim, 11 yıl önce kist teşhisi kondu, hemen evlen ve çocuk doğur dedi dr..ama nasip kısmet yeni evliyim, 35 yaşındayım. 11 yıldır o kistler beni hiç rahatsız etmedi, çok küçüktü ve kontrollerimde dr hep küçük bunlar diyordu.Neyse Evlenince hemen çocuk istedik, bizim dr o kadar oyaladı ki bizi, önce rahim de polip çıktı ameliyat oldum, sonra tüplerini açtık, normal yolla gebe kalmayı dene dedi, 3 ay denedik (ama rahim filmini gören başka dr dedi ki bu mu açık tüp) meğer tüplerimi açamamış.Sonra aşılama dedi, bana verdiği göbekten yapılan iğneler hormonlar...aman allahım daha ilk doz kullanmamda beni çok etkiledi, inanılmaz ağrım oldu, dr um normal dedi, canın kıymetli senin dedi, neyse benim ağrılar hergün artıyordu, apranox plus bağımlısı oldum, hergün 4 tane içiyordum, banamısın demiyordu ağrı, aşılama olmadı, dr um tüp bebek dedi, ilaç dozlarını arttırdı, ben 4 kat daha fazla ağrı çekmeye başladım, emekleyerek wc ye gidiyoordum, sürekli karnıma sıcak su torbası, ısıtılan havlular ve bağıra bağıra ağlayarak uyuduğum geceler...en son artık büyük abdestimden kan geldi, gastroentolojiye gittim, kolonoskopi çekti, kolon kan. olabilirsin dedi, parça aldı, neyse sonuç negetifti, çok şükür değilmiş.Ultrason çeken dr um vardı, senin endometriozis çoğalmış, sayılamayacak kadar çok kistin var dedi,
Ege ünv. Ahmet Aydın Özsaraca ya git dedi, gittim, basit endometriozis olmuş derin endometriozis, senin laparoskopi olman gerekirdi bence dedi, rahim duvarını ve bağırsakları etkilemiş dedi, iyi bir tüp bebekçiye git dedi, ben tüm bu süreçler de dr uma hafta 2 kez gidip ağrılarım olduğunu, yemek uyku yok annem bakıyor bana...ne oluyor bu ağrılar diye defalarca sordum, bana yumurtalıkların uyarıldğı için dedi, mr çektirdim, mr sonucunda sayılamayacak kadar çok kist diye yazıyor, rahim de sıvı birikmiş yazıyor dedi, onlar öyle diyorlar bunlar kist demek dedi...şimdi artık ağrılarım son bulsun istiyorum, bebiş isterken hayatımdan oldum, 1 yıldır artık bir hayatım kalmadı, sosyal hayat zaten yok, marrkete bile gidemiyorum, eşimle el ele sokakta yürümeyi özledim, sürekli karnımda sıcak su torbası uzanyorum..ağrım başladı mı 4 saat sürüyor, bir yere misafirleğe bile gidemez olduk, evimze kimseyi davet edemiyoruz.Allahım bu hastalığı veriyorsun isyan etmem, şifasını da ver..Herkese çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?