çikolata kisti ile hamile kalan var mı

benim bir arkadaşımda da vardı doktor senin çocuğun olmaz dedi tüp bebek yaptı bir kızı oldu
nasıl olsa çocuğum olması imkansız dedi bu yüzden hiç korunmadı
8 yıl sonra kendiliğinden hamile kalınca şok geçirdi

8 yıl bn fazla bekleyemem en olmadı bnde tüp bebek yaparım ama o kadar uzun sürmeyeceğini hissediyorum 6.his

8 yıl bn fazla bekleyemem en olmadı bnde tüp bebek yaparım ama o kadar uzun sürmeyeceğini hissediyorum 6.his
yok canım bekleme zaten, neden bekleyesin
doktorunun verdiği tedavileri uygula
allah büyük elbet bir gün olur hayırlısıyla

Canım bende de çikolata kist var 5 yıldır 4cm ile başladı şuanda 2 cm civarı sujkur büyümüyor ..
Bebek için sıkıntı olacak dedi doktor bakalım deneyince anlarız yakında denemek istiyorum

Canım bende de çikolata kist var 5 yıldır 4cm ile başladı şuanda 2 cm civarı sujkur büyümüyor ..
Bebek için sıkıntı olacak dedi doktor bakalım deneyince anlarız yakında denemek istiyorum
bizde yeni bir aydır deniyouruz merak ediyo insan böyleyken sanki bizim elimizde değilmiş gibi

Merhaba arkadaşlar,
Çikolata kistim var.Hem de iki tarafta biri 6 diğeri 4 cm..19 yaşında bir ameliyat geçirdim ve tekrarladı tekrarlayınca bu boyutlara ulaştı.Geçen sene evlendim ve bir senedir korunmuyoruz.Maalesef olmadı çocuğumuz.Çikolata kistim olduğunu bildiğim için de doktora gittim.Nisan ayında tüp bebek tedavisine başladık.Olmadı..Şimdi de adetim gecikti.On gün önce kanda hamilelik testi yaptırdım.Olumsuz..Hala adet olmayı bekliyorum ama yok.Bir ihtimal diye hala bekliyorum ve gezinirken buraya rastladım.Lütfen çikolata kiste rağmen hamile kalan arkadaşlarımız varsa buraya yazın,moral olsun bizlere de.Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin..

bende de nur topu gibi 2 adet çikolata kisti var 1 yıldır korunmuyoruz ama henüz hamiş kalamadım kisti olup gebe kalan arkadaşlar varsa buraya yazsın bizlere moral olsun....

Rabbim ol demeden olmuyor..11 cm çok ciddi bir rakam ama nasip işte..mevlam hayırlısını nasip etsin.on gün sonra ameliyat olcam adetim de ameliyattan önce ama hala bir süpriz olur da ameliyat olmama gerek kalmaz bebeğim olur diye dua ediyorum.hayırlısı neyse o olsun..allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.çok zor..

kızlar merhaba,bnımde dermohıt kısttım var sağ yumurtalıkta,doktorlar olmaz begın dedı hep.
korunmayı bıraktım 1ay sonra hamıle ıdıdm.ama 3,5aylık bbeebegımın kalbı durdu kaybettım.ve 4aydır denıyorum olmadı henuz.ıns yıne tutar cunku sağ yumurtalık calısmıyor kısten dolayı..

Benimde yıllardan beri çikolata kistim var Önemli olan bir konuda kistin tüpleri kapatıp kapatmamış olması ben ilk rahim filmimde tüplerim açık biliyorum hormonla normal herşey düzenliydi Devlet tüp bebek raporu vermedi ki 10 yıl çocuğum olmamıştı.Tüp bebeği özelde yaptırdım gebelik oldu ama gelişmedi.Ben kistimi hiç tamamen aldırmadım hep boşalttılar kabuğu kalınca daha çabuk büyüyo kistler.Zaten kürtajımda mikrop kaptım rahim yapıştı tekrar film çekildim histereskopi oldum rahim açıldı ama 6 yıl oldu ne film çekildim ne bi ilaç kullandım hala kistim var.Çok üzüldüm çok ağladım ama ilk evliliğim bitti.Şimdi yeni evliyim sayılır 5 ay olcak ben sorunumu bildiğim için dr.a gittim kist var yine 3,5 cm rahim filmi istendi şimdi ben korkuyorum herşey yeniden başlıyor sanki.Endometriyozis zor ve kalıcı bi hastalık fakat kistle hamile kalanarı duyuyorum ama ozaman sorun ne diyorum tüplermi kapalı hormonlarmı bozuk neeee neee sorun neee yoruluyorum ama Umarım İsteyen dileyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir tabii ömür boyu süren evlilikte..

mrb cok gecmıs olsun,ıns hersey guzel olur.
bnımde dermohıt kısttım var ogrendım ve sag yumurtalık alısmıyor artık,hemen korunmayı bıraktım bır aya hamıle kaldım ve bebegım 3,5aylık kalbı durdu kurdas oldum.kurdasdan sonra 2ay dınlendım 5aydır korunmuyorum hala bısey yok.doktorlar hep amelıyat dedıler korkuyorum,ilk gebe kaldıgımda doktorum sasırmıstı bu sekılde nasıl oldu mucıze dıye.ama tek yumurtalıkla kalanlar cok.sımdı yıne gıdıcem bakalım ne dıyecekelr,

benim her iki yumurtalığımda da vardı doktor çocuğun olmaz şu durmda demişti..korunmuyorduk ..18 ay sonra hamile kaldım..doktora alın kistleri demiştim ''almak çare değil yine oluşur ''demişti..ben de ara ara soğan kürü yaptım...sağ yumurtalığımdaki kist gitmiş öyle hamile kalmışım..artık soğan kürnden mi yoksa patlayıp yokolacağımıtuttu bilmiyorum çok şükür hamile kaldım..darısı isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…