• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikolata kisti hastasi olup bahçecide tup bebek yaptiran varsa bakabilirmi?

Arkadaslar bende minik cikolata kistlerimle 3 senedir ugrasiyorum 2 aşılama, 2 tüp bebek sonucu hala elim boş.
3. tüp bebek denemesini yaptim bu sefer kistleri baskilayici tedavi yapildi 2bucuk ay ama bu seferde yumurtaliklar cok baskilandigi icin olusan olgun yumurta sayisi azaldi :(

mrb malesef bende çikolata kistim olduğunu evlendikten 6 yıl sonra tüp bebeğe başlayınca öğrendim.doktorum çikolata kisti olduğunu,tüp bebek için uzun protokol yapmanın başarı oranını arttıracağını söyledi.yani öncesinde lucrin kullanıyorum sonra gonal bayramdan sonra yumurta toplama işlemi olcak.hayırlısı inşallah tutar.

geçmiş olsun sol yumurtalığımı kaybettim demişsiniz ya ameliyatınız nasıldı hangi şekilde yapıldı kistiniz kaç cm di
Tesekkur ederim canim.benim sol yumurtaligima yapisik 8 cm lik ve 3 cm lik cikolata kistim vardi.laporoskopiyle oldum.yumurtaligimi almadilar.sonra 6 yil dogum kontrol hapi kullandim tekrarlamasin diye.biraktim iki yildir bu iki yillik surecte sol yumurtaligimdan hic yumurtlamadim.sonra dr lar sol yumurtaligimin zamanla islevini yitirdigini artik ondan hayir beklemem gerektigini soylediler

Tesekkur ederim canim.benim sol yumurtaligima yapisik 8 cm lik ve 3 cm lik cikolata kistim vardi.laporoskopiyle oldum.yumurtaligimi almadilar.sonra 6 yil dogum kontrol hapi kullandim tekrarlamasin diye.biraktim iki yildir bu iki yillik surecte sol yumurtaligimdan hic yumurtlamadim.sonra dr lar sol yumurtaligimin zamanla islevini yitirdigini artik ondan hayir beklemem gerektigini soylediler
Çok geçmiş olsun. Bu illet hastalığı yaşayan anlar. Tek yumurtalıkla tüp bebek yaptırmak için merkez arıyorum bende. 5 cm yine kist çıktı. Laparoskopi sonrası tüp bebeğe başlanacak. Maddi manevi hazırlık gereken bi süreç

Çok geçmiş olsun. Bu illet hastalığı yaşayan anlar. Tek yumurtalıkla tüp bebek yaptırmak için merkez arıyorum bende. 5 cm yine kist çıktı. Laparoskopi sonrası tüp bebeğe başlanacak. Maddi manevi hazırlık gereken bi süreç
aslinda 5 cm kits ameliyat olmasa da olur deniyor 6 cmden sonra ameliyat şart deniyor ama sizde problem mi olusturdu ondan mi ameliyat yapalim dendi? ameliyat da riskli rezervleri azaltabiliyor:( ne lanet hastalik tedavisi bile dert getiriyor :(

Canim bende tum tahlilleri yaptırdım ca 125 ama 5 ay onceydi bir sorun cikmadi rahim filmi cekildi temiz amh dusuk biraz 1.79.asilama ve klomen+catlatma denedik olmadi.hic ugrasmayin dediler direk tup bebek.sen nerde yaptirmayi dusunuyosun tercihin hangi yonde canim.muhtemelen ayni zamanda basliycaz.
Şimdi gördüm msjini
Ben üniversite hastanesinde yaptıracağım
Bana 2 yıllık evli olmama rağmen rapor çıkıyormuş ameliyat sonrası 1 yıl gebe kalamazsan endometriozis hastalarına çıkar dedi o nedenle ağustos 2 3 gibi iğnelere basliyoruz

aslinda 5 cm kits ameliyat olmasa da olur deniyor 6 cmden sonra ameliyat şart deniyor ama sizde problem mi olusturdu ondan mi ameliyat yapalim dendi? ameliyat da riskli rezervleri azaltabiliyor:KK43: ne lanet hastalik tedavisi bile dert getiriyor :KK43:
Malesef öyle. Yumurta toplayabilmek için alan kalmamış. Kist yumurtalığı sarmış durumda. Farklı hekimlerle de görüşmeler yapıcam. Yumurta rezervi şimdilik iyi durumda

Back