Merhaba ben kendimde cikolata kisti oldugunu yeni ogrendim. Daha 6 ay kadr once 1 cm den kucuk hemorajik kist denilmişti iki ayri doktor kendileri bakip. Daha sonra bu hafta baska bi doktora gittigimde doktor basta kendi bakip cikolata kisti olmadgni soyledi ama beni renkli ultrasona gonderdi. Ordaki radyoloji bolumunde bakan kisi benimle sohbet halinde basladi bende 6 ay once hemorajik kist goruldugunu ama adetle giden bi kist oldugu icin ilaca gerek olmagi soylendigini soyledim sonrada hic kontrole gitmedim. Oda hemorajik kist olsa adetle giderdi dedi bu gitmemis demekki cikolata kisti dedi. 2.8 cm oldugunu soyledi. Simdi acaba 6 ay icinde o kist gidip yeni kist mi olusmustur yada o kist buyuyup cikolata kisti mi olmustur. Bu iki kist cok karistiriliyormus ama ben cikolata kisti olarak kabul ettim ve cok uzuldum 1 yildr bebek istiypruz ve baska hic bi problemim yok hamile kalamadim ogrendigimden beri cok uzulup agliyorum surekli sanki hic bebegm olmicak gibi geliyo cok uzuluyorum. Bu sekilde olup hamile kalan var mi cok karamsarlastm bu kisti ogrendigim son günler. 1 hafta sonra adet oluyorum ve rahim filmi cektiricem insallah problem olmaz ve ca125 testi de yapildi ve 27 cikti doktor kotu bisey yok dedi. Benim takildigim konu doktor radyolojiye gondermeden cikolata kisti degil dedi ama ordan raporu gorunce cikolata kisti olarak gormus dedi gebelige bazen engel olabiliyor dedi. Insallah butun isteyenler bebek sahibi olur burda hepinizi okuyorum hepiniz dualarimdasiniz biraz uzun oldu ama kusura bakmayin biraz iyi seyler duymaya ihtiyacim var sadece bu aralar