• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti, fsh ve tüp bebek

ramin

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
16
Merhaba arkadaşlar. 4santim çikolata kistim var ve fsh değerim bi yükselip bir düşüyor. 1 senedir bu konudan muzdaribim. 5 senelik evliliğimde 2 aşılama bir tüp bebek tedavisi negatif sonuçlandı. tüp bebekte ilk denemede sadece 2 yumurta olgunlaştı biri döllendi yasima göre çok düşük 25 yaşındayım. Dr tekrar tüp bebek öneriyor ama ben öncelikle kistime çare bulmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor kızlar. Zor bir süreç ve zaman aleyhimize ilerliyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Merhaba arkadaşlar. 4santim çikolata kistim var ve fsh değerim bi yükselip bir düşüyor. 1 senedir bu konudan muzdaribim. 5 senelik evliliğimde 2 aşılama bir tüp bebek tedavisi negatif sonuçlandı. tüp bebekte ilk denemede sadece 2 yumurta olgunlaştı biri döllendi yasima göre çok düşük 25 yaşındayım. Dr tekrar tüp bebek öneriyor ama ben öncelikle kistime çare bulmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor kızlar. Zor bir süreç ve zaman aleyhimize ilerliyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Ne gibi belirtilerin oldu çikolata kisti tanısı konulmadan önce?

Ne gibi belirtilerin oldu çikolata kisti tanısı konulmadan önce?

Hiçbir belirti olmadı bende. Tanı konulduğunda ikibucuk santimdi. Şuan 5 e doğru gidiyor ve hissediyorum sağ tarafımda arada damar atması gibi oluyor. Bazende kasılıyor gibi özellikle adet dönemlerinde. Ve maalesef yoğun yapışık akıntı.

Merhaba gecmis olsun. Bende de 4.5cm cikolata kisti var. 2farkli doktora gittim ikisi de dogum kontrol hapi kullanmami soylediler. Cuma gunu tekrar kontrole gidecegim. Küçülmüş mü diye bakilacak. Sen de baska bir doktora daha gidebilirsin.

Merhaba gecmis olsun. Bende de 4.5cm cikolata kisti var. 2farkli doktora gittim ikisi de dogum kontrol hapi kullanmami soylediler. Cuma gunu tekrar kontrole gidecegim. Küçülmüş mü diye bakilacak. Sen de baska bir doktora daha gidebilirsin.

3.5 santimken visanne de. Kontrol hapı verdi doktor 2 ay kullanmami istedi aradan 3 ay geçti kist 4.5 santim olmuştu. Bana kist için tedavi olmam yerine hemen tüp bebek yaptırmayı önerdi. 3 Dr a gittim birde tüp bebek yaptırdığım doktoruma görüştüm tüp bebek diyolar fsh problemim olduğundan dolayı sanırım. Bende kist için birşeyler yapmak istiyorum 1 ay soğan kuru denedim hicbirsey değişmedi. Ne yapacam bilmiyorum :(

3.5 santimken visanne de. Kontrol hapı verdi doktor 2 ay kullanmami istedi aradan 3 ay geçti kist 4.5 santim olmuştu. Bana kist için tedavi olmam yerine hemen tüp bebek yaptırmayı önerdi. 3 Dr a gittim birde tüp bebek yaptırdığım doktoruma görüştüm tüp bebek diyolar fsh problemim olduğundan dolayı sanırım. Bende kist için birşeyler yapmak istiyorum 1 ay soğan kuru denedim hicbirsey değişmedi. Ne yapacam bilmiyorum :KK43:
Sanırım en doğrusu güvendiğin bir doktorun dediklerini uygulamak. Ben hiç fsh ölçtürmedim.. Amh hormunu ölçtürmemi istemişti doktorum. Hangi şehirdesin?sen hangi doktora gidiyosun? senin için dua edeceğim :dua: inşallah bi an önce kurtulursun kistinden...

Sanırım en doğrusu güvendiğin bir doktorun dediklerini uygulamak. Ben hiç fsh ölçtürmedim.. Amh hormunu ölçtürmemi istemişti doktorum. Hangi şehirdesin?sen hangi doktora gidiyosun? senin için dua edeceğim :dua: inşallah bi an önce kurtulursun kistinden...

Sürekli doktorum şuan için yok geçici olarak başka şehirdeyiz tek yaptığım düzenli hera ay fsh ve kist boyutuna baktırmak. Değerlerimi durumla paylaşıyorum tüp bebek öneriyor. Fsh değerlerimize tüp bebek yaptırdığım da rutin testler isteniyor o zaman tesadüf öğrendik. Ve bu benim için yıkımdı. Tüp bebek Dr um Timur Gürgan Gürgan clinic. Yer gök dua Allah razı olsun

Merhaba arkadaşlar . Bende bu kistten muzdariptim . 8 aylık evliyim ve kisti öğreneli 3 ay olmuştu. Sağlı sollu 2,5 ve 5 cm kıstım vardı . 3aydır visanne ilacı kullanmamı söyledi ve kullandım bugün kontrol e gittim . Küçük olan kistlerin erimiş ama 5 olan sadece küçülme olmuş 3 cm ye . Test sonuçlarımı yarın alacağım .,ama bizde sperm sıkıntısı çıktı . Acil tüp bebek yaptırmamız gerekliymiş . Ve nokta atışı olacak yere gitmeniz lazım sizin aşılama gibi durumlarınız Yok denildi . Adana Acıbadem hastanesine yönlendirildik ama doktorun muayenesi sadece 420 tl işimiz çok zor .ilk denemede sanı ne olabilir ki

Back