Merhaba gebelik oluştu ama kimyasal gebelik oldu , doktorun söylediği bu iyi bisey çünkü çikolata kistinin gebeliğe engel olmadığını öğrendik dedi
Amin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin rabbim , İlişkiden sonra yarım saat uzandım doktor tavsiyeyle gün aşırı ilişki yaşadık sağlıklı beslendim normalde sağlıklı beslenen biri değildim
Ben de evlendikten sonra çok aşırı adet sancısı çektim anlatılmaz derecede o şekilde öğrendim , 2 cm sağ tarafta , yumurta geliştirici dediği sanırım famara tarzı ilaçlar sanırım mutlaka kullan bi de bana doktorum vitamin ve içinde hamile kalmayı sağlayan şeylerin olduğu forcafert diye bi takviye kullandırttı onu da kullandım fiyat olarak biraz fazla ama işte mecbur alıyon
Doktor çok önemli ben ilk tanı konulduktan sonra başka bi doktora daha gideyim dedim gitmez olaydımbana dedi git dene çocuk olmazsa 3 ay sonra tüp bebek ve ben yeni evliyim psikolojimi anlamıssındır haaa devlet hastanesi de değil yani özel hastane
Ya inan kafan dolu olduğu zaman olmuyo benim eşim çok rahattı ama ben sürekli kafamda kuruyodum benim de ilk gittiğim doktor hemen hamile kalmalısın dedi bende daha 4 aylık evliyim düşünmüyodum sonra denedim bi 3 ay olmadı olmadıkça daha da kurdum tabisonra tekrar doktora gittim bu şekilde şe yaptı önce famara sonra çatlatma iğnesi verdi sonrasında eğer hamile kalırsam tutunsun die de duphaston diye bi ilaç verdi forumu okuyunca da insan daha beter oluyo
Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm ama nasip bu işler Allah ol diyecek ki olsun , belki o zamanda kistin vardı senin haberin yoktu kisti takma yani öyle düşünağrılarım öyle beterdi ki kıvranıyordum resmen ağrı kesici etkisi ile iyiydim sonra yine oluyodu sonra onun içind çocuk düşünmediğim için başta Zühre ana sultan macunu kullandım ondan sonra ağrımadı öyle şiddetli
Normal zamanlarınızda mı öyle ağrılar oluyo adet dönemi ya da ilişki de mi , geçti ama kistim hala duruyo zalım
Alla alla benim hiç öyle olmadı sadece adet dönemimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?