Allah bağışlasınBenim 7cmlik cikolata kistim vardi diena35kullandim 2bucuga dustu yumurtalarimda cok azdi tup bebek denedik 2defa ama olumsuz sonuclandi sonra kendiliginden hamile kaldim yani Allah ol diyince oluyor bizim durumumuz daha zordu sizinkinden insallah olur yani kalbinizi ferah tutun :)
Sol taraftaydı hala orada.4 cmMaşallah Allah bağışlasınbekliyorum inşallah bende de kendiliğinden olur. Sizin de tek taraflı mıydı kaç cm di
Olacak hiç merak etmeyinMaşallah Allah bağışlasınbekliyorum inşallah bende de kendiliğinden olur. Sizin de tek taraflı mıydı kaç cm di
İnşallahOlacak hiç merak etmeyin
İnşallah tekrar olur çok zor bir durumSol yumurtalıkta 4.5cm benim de. Yıllarca gebe kalamayıp hayıt kullandığım ilk ay gebe kalmıştım. Fakat 8. Haftada kalp durmasıyla kürtajla alındı. Bir sene gecti üstünden hala bir gebelik yok.
Hayır cektirmedim, korona patlak verdiğinden beri de gitmedim işte doktora. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin.İnşallah tekrar olur çok zor bir durumbende şuan civan perçemi içiyorum bilmiyorum adetime 10 gün var hsg çekilmemi söyledi doktor. Siz çektirdiniz mi?
İki 15 gün üst üste yapmıştım ikincisi bittikten kısa bir süre sonra oldu.Aynı zamanda eşim de keçi boynuzu kürü yapmıştı onda da sıkıntı vardı hem de ciddi boyuttaİnşallahağzınız bal yesin benimde sol tarafta aynıyız. Denemeye başladıktan kaç ay sonra oldu soğan kürü denediğiniz dönemde mi oldu
Olur canım denemelere devam edin kist bi yumurtalığına zarar verse bile diğeri sapasağlam o yeter sanaSol yumurtalıkta 4.5cm benim de. Yıllarca gebe kalamayıp hayıt kullandığım ilk ay gebe kalmıştım. Fakat 8. Haftada kalp durmasıyla kürtajla alındı. Bir sene gecti üstünden hala bir gebelik yok.
Aaaa şunu da yazayım iki gebeliğimde hsg çektirdikten kısa süre sonra oldu.Hsg tüplerdeki ufak yapışıklıkları da açıyormuş.Hep şüphelenirim ondan.Kesinlikle çektirin acılı bi işlem ama belki şifa oradan gelecek kim bilirİnşallah tekrar olur çok zor bir durumbende şuan civan perçemi içiyorum bilmiyorum adetime 10 gün var hsg çekilmemi söyledi doktor. Siz çektirdiniz mi?
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz içinHayır cektirmedim, korona patlak verdiğinden beri de gitmedim işte doktora. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin.
Çok teşekkür ederim inşallah bende çektircem adetimden sonraAaaa şunu da yazayım iki gebeliğimde hsg çektirdikten kısa süre sonra oldu.Hsg tüplerdeki ufak yapışıklıkları da açıyormuş.Hep şüphelenirim ondan.Kesinlikle çektirin acılı bi işlem ama belki şifa oradan gelecek kim bilir
Amh değeriniz kaçtı acabaOlacak hiç merak etmeyin
Hiç bakılmadı ya da ben hatırlamıyorumAmh değeriniz kaçtı acaba
Merhaba bu linke tıklayıp oraya yazarsanız yardımcı olurlarMerhaba kızlar bu benim ovulasyon testim sizce pik mi
Bu arada pcosum o yüzden kafam karışık gerçekten yumurtlama mu diye