Çikolata kisti, düşük, kürtaj

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
133
Sol yumurtalığımda 5.5 cm bana ağrı yada sancı yapmayan sessizce duran bir çikolata kistim var.. Lakin şöyle durumlarım mevcut. Evlendikten 13 ay sonra hamile kalmıştım. Ama biz ilk 6 ay korunmuştuk. Yani 7. Ayda hamile kaldım. Çok Şükür 4. 5 yaşında bir oğlum var. Sonrasında yaklaşık 2 yıl denemeler sonucu 2019 ocakta hamile kaldım 5. Haftada kanama ile düşük oldu. O iki yıl hep kistten ötürü olmuyor psikolojisi vardı tabi. Neyse demekki oluyomuş dedim ümitlendim. Derken 2019 ağustosta tekrar hamile kaldım. Fakat oda 7. Haftada kalbi durmuş. 11. Haftada öğrendim. Akabini yoğun kanama ve kürtaj.. Çikolata kisti düşük yapmaz dedi doktorum. İki düşükte sağlıksız gebelik denildi. Şimdi kısaca anlattım kızlar. Benim gibi benzer durum yaşayanlar varsa dertleşmek yardımlaşmak isteriim♥️

Of bu cikolata kisti başimiza bela. Düsük yapmaz diyolar ama kimi görsem bu kistin oldugu insanlarn cogu kalbi durdu diyor. Tesadüfmü bu. Cok korkuyrm ya

Evet canim bendede war 1bucuk senedr olmuyor. Tüp bebek tedawisndeyim.embriyolarim donduruldu rahmi dinlendiryrz transferim 2ay snra
Kistlerin büyük mü peki. Benim oğlum tedavisiz oldu çünkü kist küçük tek taraflı olduğu için sanırım

Kistlerin büyük mü peki. Benim oğlum tedavisiz oldu çünkü kist küçük tek taraflı olduğu için sanırım
2Şer cm 2tane ayni yumurtalikta.şükredin vallahi okadar zorki bide gelen gecen kiste bagliyo üzülüp duruyorum

2Şer cm 2tane ayni yumurtalikta.şükredin vallahi okadar zorki bide gelen gecen kiste bagliyo üzülüp duruyorum
Şükretmem mi cnm hiç. O benim mucizem. Bin şükür. Ben çikolata kistinde uzman oldum artık. İlk önce gittiğim 2 doktor da bana zamanında çiko kistinde dolayı cocuğun olmaz dedi direk. Aşı yada tüp bebek demişti. Dünyam başıma yıkılmıştı. Ama ben 3. Doktor olarak bulunduğum şehirde kadın doğum uzmanı profa gittim. Adam üniversitede kadın doğum başkanı ve özel mauayenehanesi var. İyi ki de gitmişim. Adam şaşırdı nasıl böyle derler yeni evlisin sen. 6 ay olmuş deneyeli dedi. Rahim filmi çektirmişti. Bi dünya tahlil vermiştik. Eşimin sipermiyogramına varana kadar. Dedi hiçbir sorun yok. Sadece hamileliği kolaylaştırır diye yurt dışından ilaç önerdi. Proxced plus ve preseed jel onları kullandık bir ay ve sonucunda hamile kalmıştım.

Denemediğin kür kalmamıştır mesela birde. Kist hamileliği zorlaştırır. İmkansız diye bişey yok. Sana tahlil fln yaptılar mı ve eşine? Rahim filmi önemli mesela. Tüpleri tıkayabiliyo kist.

cikolata kisti teshisi nasil konuluyor hanimlar. bende dusuk nedeniyle kurtaj oldum kurtaja girmeden alttan tekrar bakildi bakarken hic kadin doguma gozuktun mu kistin falan varmiydi dedi bende adetlerim duzenli diye hic baktirmak geregi duymadim dedim.baska da bisey demedi.cikolata kistim olsaydi orda gorunmesi gerekmezmiydi.doktor da bisey demeyince sormadim sonradan dert oldu icime

Denemediğin kür kalmamıştır mesela birde. Kist hamileliği zorlaştırır. İmkansız diye bişey yok. Sana tahlil fln yaptılar mı ve eşine? Rahim filmi önemli mesela. Tüpleri tıkayabiliyo kist.
Sen çekildin mi rahim filmi naısl çıkmıştı sonucu? Benim de doktorum bidahaki ay çekicek rahim filmi. Bende de var 5 cm kist duphaston verdi doktor

Hersey yapildi baska hicbr sorun yok. Hatta eşime süperman misin bu nasil sperm dedi. Hepsi ileri hareketli nerdeyse. Benim rahim tüpler hormon herseyim temiz ama artk 1bucuk seneye dogru gdiyrz. Herayda yumurtlamami yakaladgm halde.ben şanslı olamadım malesef. Ne güzel bi hikayeniz var banada imkansz demedi hiçbi doktor ama zor kaliniyo dedi. Olmadi iste. Proxed plusu bende kullanyrum ama embriyolarm donduruldu bile

Canım kistin yeri önemli bence büyüklüğü de tabi benim ki rahmin arkasına yapışık 5 cm büyüklüğünde hiç ağrı yapmaz sadece adet günü mahveder savcıdan beni çikolata kişinin bebeğin kalbini durdurduğunu ilkez duydum benim dr üniversitede hoca ona sormuştum kistin bebeğe zararı olurmu diye hayır bebeği besler demişti ya bakın çoğu dr birşey bildiği yok drum diye geziyor ortada banada tüp bebek dediler kLomen verdiler rahim filmi çektiler eşimin sperm testine aldılar en son tüp bebek yada kist ameliyatı dediler şükür hiçç birine gerek kalmadi rahat takil stres yapma tedavine bak herşeyden önemlisi ii bir dr bul canım

Hersey yapildi baska hicbr sorun yok. Hatta eşime süperman misin bu nasil sperm dedi. Hepsi ileri hareketli nerdeyse. Benim rahim tüpler hormon herseyim temiz ama artk 1bucuk seneye dogru gdiyrz. Herayda yumurtlamami yakaladgm halde.ben şanslı olamadım malesef. Ne güzel bi hikayeniz var banada imkansz demedi hiçbi doktor ama zor kaliniyo dedi. Olmadi iste. Proxed plusu bende kullanyrum ama embriyolarm donduruldu bile
. Olsun cnm. Kist aynı olabilir ama etkileri azda olsa farklı olabiliyo demekki. Ya birde bu iş gerçekten takdiri ilahi. Rabbim bizleri de bu şekilde sınıyor diye düşünmek tedbir alıp takdiri Allaha bırakmak en güzeli. Haznesi bol olan rabbim isteyen herkese de bizlerde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşl. Senin sürecinde başarılı gecer umarım ve mutlu haberlerini verirsin burda♥️

Canım kistin yeri önemli bence büyüklüğü de tabi benim ki rahmin arkasına yapışık 5 cm büyüklüğünde hiç ağrı yapmaz sadece adet günü mahveder savcıdan beni çikolata kişinin bebeğin kalbini durdurduğunu ilkez duydum benim dr üniversitede hoca ona sormuştum kistin bebeğe zararı olurmu diye hayır bebeği besler demişti ya bakın çoğu dr birşey bildiği yok drum diye geziyor ortada banada tüp bebek dediler kLomen verdiler rahim filmi çektiler eşimin sperm testine aldılar en son tüp bebek yada kist ameliyatı dediler şükür hiçç birine gerek kalmadi rahat takil stres yapma tedavine bak herşeyden önemlisi ii bir dr bul canım
Bende 2. Düşükten sonra acaba dedim. Ama dediğin gibi benim doktoruma çikolata kisti düşük yapmaz sadece gebeliği zorlaştırır dedi. Ne güzel bak sende ben de kist olduğu halde tedavisiz de sağlıklı bebek dünyaya getirebilmişiz. Umutsuz olanlara umut olsun inşlh.. İmkansız diye hiçbirsey yok. Sadece bizlere düşen biraz daha fazla sabır umut ve dua. 🙌

Sen çekildin mi rahim filmi naısl çıkmıştı sonucu? Benim de doktorum bidahaki ay çekicek rahim filmi. Bende de var 5 cm kist duphaston verdi doktor
Evet cnm 2014 te çekinmiştim. Çikolata kisti belki tüpleri kapatmıştır diye Bi bakayım demişti doktor. Benimkiler açık çıkmıştı. Ve aynı ayda gebe kalmış yım. Birde rahim filminde az olan tıkanıklıklar da açılabiliyormuş.

Evet cnm 2014 te çekinmiştim. Çikolata kisti belki tüpleri kapatmıştır diye Bi bakayım demişti doktor. Benimkiler açık çıkmıştı. Ve aynı ayda gebe kalmış yım. Birde rahim filminde az olan tıkanıklıklar da açılabiliyormuş.
Yani önemli olan tüplerde hasar yapmaması demi

Yani önemli olan tüplerde hasar yapmaması demi
İlaçlı sıvı bişey gönderiyorlar cnm sanırım rahimdeki tüplere ve tüplerde saç kılı kadar inceymiş. Boru gibi düşün içine sıvı gönderiyor. Tıkalı ise gitmez az tıkalı ise açılır.. Tüpler önemli tabi yumurta ve spermin kavuşma yolculuğu yaptığı yer. İnşlh seninki de aşıktır cnm. Korkma bu arada olucak san eğer. Canın yanar ama dayanırsın kısa sürüyor.

İlaçlı sıvı bişey gönderiyorlar cnm sanırım rahimdeki tüplere ve tüplerde saç kılı kadar inceymiş. Boru gibi düşün içine sıvı gönderiyor. Tıkalı ise gitmez az tıkalı ise açılır.. Tüpler önemli tabi yumurta ve spermin kavuşma yolculuğu yaptığı yer. İnşlh seninki de aşıktır cnm. Korkma bu arada olucak san eğer. Canın yanar ama dayanırsın kısa sürüyor.
İnş cnm. Ben 6 ay önce Vajinusmusu yendim anestezi almadan yapamam snaırım ya. Bide tıkalı olunca daha çok acıyomuş diye duydum bu riski göze alamam. Kaç dakika sürüyor peki

İnş cnm. Ben 6 ay önce Vajinusmusu yendim anestezi almadan yapamam snaırım ya. Bide tıkalı olunca daha çok acıyomuş diye duydum bu riski göze alamam. Kaç dakika sürüyor peki
Vajinusmusu yediysen bunu da halledersin inş. Evet tıkalıysa uzun sürebilir biraz. Anestezi ile yaparlarsa senin için daha iyi olur tabi. Benim tüpler açık olduğu için de kısa 10 dk civarı sürmüştü galiba

Back