çikolata kisti başımızın belası :(

çok tesekkur ederim iyi temennileriniz için.umarım hersey hepimizin gönlüne göre olur.rabbim sizinde dediğiniz gibi dermansız dert vermesin ama yinede inanılmaz endişeliyim.allah hepimizin yardımcısı olsun.inş hepimizin iyi günlerini duyarız.

canım cocuk denemek denırse bızım denedıgımızı denedık dıyelım.inş bu soğan suyu tekrar işe yararolmadı bende laparoskopi olacagım sanıtım.sızınde dedıgınız gıbı bu boyle anlaşılacak bişey değil.peki ablanız evli mi ya da siz çocuk denemeleriniz var mı?

inş canım soğan kürün işe yarar.ben ameliyat olalı 10 gün oldu bir ay korunma dedi 6 ay deneme süreci verdi.inş bu süreçte hamile kalabilirimm.ablam 5 yıldır savaşıyor.3.tüp bebeği deneyecek bu yaz.doktor seçimi çok önemli şimdiye kadar çoktan hamile kalabilirdi belki.açık ameliyat olmuştu sonra tekrar çıktı soğan kürüyle yok oldu.sonra denemelerde bulundu fakat olmadı çünkü tüpleri tıkalıymış ve de iltihap oluşmuş iyi bir doktora gittiğinde öğrendi bunları.tüp bebek denemesinde tutmamasının sebebide iltihapmış.iltihapı aldıracak yakın zamanda ardından da 3.tüp bebeği deneyecek inş bu sefer tutar bu sefer hepimiz çok ümitliyizz.

bende inanılmaz korkuyorum.hayatta en buyuk isteğim evlat sahibi olmak onun elimden alınacağını hissetmek beni kahrediyor ama allahım o kadar buyuk kı!!!sukurler olsun derdın dermanı var ya olmayanlar ne yapsın.inş ablanızın tüp bebği tutar ne olur bana iyi haberlerinizi iletin ki banada umut olsun.peki iltihabın olmasının sebebi ameliyat olabilir mi?kimisi iyi diyor kimisi olunmamalı diyor cok stresli bir süreç bu!!!

bende inanılmaz korkuyorum.hayatta en buyuk isteğim evlat sahibi olmak onun elimden alınacağını hissetmek beni kahrediyor ama allahım o kadar buyuk kı!!!sukurler olsun derdın dermanı var ya olmayanlar ne yapsın.inş ablanızın tüp bebği tutar ne olur bana iyi haberlerinizi iletin ki banada umut olsun.peki iltihabın olmasının sebebi ameliyat olabilir mi?kimisi iyi diyor kimisi olunmamalı diyor cok stresli bir süreç bu!!!

benimde sol overimde 6 cm çapında çikolata kistim vardı.doktorum bana ginera isimli doğum kontrol hapını verdi. 5 aydır kullanıyorum. En son 1 ay önce kontrole gittiğimde 2 cm olduğunu söyledi. Şimdilik küçülüyor ve inşallah kaybolacak. Ben evliyim ama şimdi çocuk sahibi olmak gibi bir niyetimiz yok.

Senin adına çok sevindim.Bende de 7 cm lik kist mevcut, doktorum ısrarla ameliyat üzerinde duruyor.

Ancak 2 ay önce bu kiste rağmen hamile kaldım ama maalesefki kimyasal gebelik nedeniyle düşükle sonuçlandı.Bu nedenle ameliyat olmak istemiyorum.

Senin doktorunun ismini öğrenebilir miyim? Ameliyat dışında çözüm üretebilecek başka bir doktora kontrol olmak istiyorum.

bende bundan oncede vardı sogan kuruyle kurtuldum şimdi tekrar içiyorum herkese tavsiye ederim.

kizlar benim de sag tarafimda 3.5 cmlik cikolata kisti vardir 3 ay once. 2 ay sogan kuru yaptim. bu carsamba doktora gidecegim. bakalim kuculmus mu. size de haber veririm ise yarayip yaramadigini ( bu arada cocuk onemesinde 4. ayimiz. henuz nasip olmadi).

yaz canım mutlaka inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin. ben de bu ay 2.kürümü yapcam bakalımmmm

yaz canım mutlaka inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin. ben de bu ay 2.kürümü yapcam bakalımmmm

tatlim diger sayfada okumussundur. 2 ay sogan kuru yaptim ama boyutunda hic bir degisme olmamis. ama benimki buyuktu. hem belki devam etsem olurdu. o nedenle umutsuzluk olmasin sende. bence kesin yap. bu ise yaramazsa baska ise yarar. ben cok iyi bir kur oldugunu dusunuyorum. adetlerim agrisiz geciyor ondan beri bu bile bir seylerin yoluna girdigini gosteriyor

Günaydın canım, ben bu ay soğan kürünü yapmaya niyetliyim ancak, biliyorsun yumurta takibi yapılıyor şu anda. dün de çatlatma iğnesi oldum, hani bebek olursa düşme tehlikesi olur diye endişeleniyorum. niyetim, adete bir hafta kala erken gebelik testi yapıp kesin yoksa o zaman başlamak... kesinlikle ben de iyi geldiğini düşünüyorum.

internetten bulduğum uğur akyolun macununu bu ay denemeye başlıyorum rabbimden bi mucize olursa paylaşırım inşallah herkes nasiplensin..face den büyük harfle çikolata kisti çözüm gurubu yazarzasınız çıkan siteye üye olup kullananları takip edebilirsiniz..görüştüğüm çok kişi var kullanıp kisti küçülen,kaybolan,hatta hamile kalan..darısı bizlere inşallah..

slm kızlar benimde bugun cnm sıkkın biraz. siz daha ii bilirsiniz diye danışmak istedim. bi kaçgun önce kızkardeşimin sağ yum. 10 cm lik kist bulndu. dun mr çekildi.kötu bulgulara rastaldık deyip bugun hastanye yatacak ve yarın ameliyat olucak. cok ağlıyodu. cok korkuyo. daha cocuğuda yok. 24 yaşında. ama diğer yumurtalık temiz demişler. nası oluyo sureç bilgisi olan varmı?

çok geçmiş olsun..parça alıp incelerler muhtemelen önemsizdir ameliyat yapmak için korkutmuş da olabilirler başka bi yere daha gösterseydiniz keşke..

bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum. ne yapcaz biz bu kistlerle bu ay da olmadı bugün doktora gidiyorum hayırlısı herşeyin. soğan küründen başka bişey duydunuz mu kızlar kistler için?

geçmiş olsun canım bende doktor doktor gezdim en sonunda bakırköy araştırma ve eğitim hastanesi op. doktor Murat Ekin'e gittim gerçekten çok bilgili ve çok iyi bir doktor tavsiye ederim çok ilgileniyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…