çikolata kisti başımızın belası :(

bende bu dertten şikayetçiyim ne yapmam gerekli bilemiyorum bende geçen sene laporoskopiyle dermoit kist aldırdım şimdi öbür tarafımda da çikolata kisti çıktı çok ağrım var doktorlar 10 cm dediler rahimini ve yumurtalığını kompile alacağız dediler bilemiyorum bana avrupa yakasında iyi bir doktor önerin lütfen....

10 cm çikolata kistim var bana avrupa yakasında iyi bir doktor söyleyin jfk daki dr ali utku öze giden varmı bana yardım edin lütfen....

canım geçmiş olsun sana doktor ismi öneremicem ama çikilota kistin var diyede hemen yumurtalıklar rahim falan alınmazki okadarda değil bence sen tek doktorla kalma amelyattan önce birkaç doktora görün ve ona göre karar ver

arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun...
benimde 4 cm civarında çikolata kistlerim var 2 adet,iki senedir yasmin tedavisi görüyorum,fakat ilacı hiç ara vermeden kullanıyorum bundan dolayı da adet görmüyorum,acaba sizlerdemi bu şekilde kullanıyorsunuz ilaçlarınızı eğer sorumu cevablayabilirseniz çok sevinirim,

doktor bana da yasmin verdi. aslında ara vermemek lazım falan, dedi ama ben vermiştim o sırada. bu ay da ara vercem. henüz 2. kutudayım. küçülme oldu mu sende canım?

Sadece çikolata kistin var diye rahim ve yumurtalığını almaya kalmaları saçmalık. Tabi başka bir durum varsa bilemem. Ben Bahçeci Tüp Bebek Merkezinden Halit Fırat Erden'i bir de Prof. Lemi İbrahimoğlu'nu sana öneririm. Ben her iki doktordan çok memnun kaldım. Ayrıca 4,5 cmlik çikolata kisti ile hamile kaldım.

deryaf...
kistlerimde bir baskılama oldu evet canım büyümeyi durdurmuştu yani küçülmedi ama büyümedi de zaten doktor da tam olarak böyle söylemişti yalnız bu yasmin bende inanılmaz bulantı yaptı birde sanırım selülit ve saç dökülmesi yapıyor sende durum nasıl yan etkileri yani ilacın birde ankarada ali ayhan bey bu ilaçların ara vermeden kullanımının yanlış olduğunu söyledi zaten ben ilacı ik gün içmezsem ağrılı kanamalarım başlıyor sende durum nedir canım

canım ne şekilde oldu hamileliğin? tüp bebek mi oldu?

arkadaşlar merhaba, bende endometriozis mağduruyum. hemde benimki 4 tane ve birbirine yapışık toplamda 14 cm ler.
tüp bebek yaptırdım. şuan transferimin 4. günündeyim. 20 martta test yaptırıcam ve tutup tutmadığını öğrenicem. ameliyat olmayı tercih etmedim. önce tüp bebek denemek istedim. eğeri sonuç negatif olursa ameliyat deneyeceğim. ama doktorum ameliyatın yumurtalıklarıma zarar vereceğini düşündüğü için kesinlikle ameliyattan yana değil.

benim var olan migrenmi artırdı. doktor bitkisel bir ilaç tavsiye etti migrenim için. ve kuruluk yaptı. ve bulantı yaptı. yaptı da yaptı yani :) benim geçen ay ilacı bıraktıktan 3 gün sonra ağrısız adetim geldi. söylemesi ayıp kapkara ve biraz kokulu doktora söyledim bunu, normal dedi. adet günüm değişmedi yine az az da olsa 6 gün sürdü. selüliti farketmedim canım zaten var çünkü:18:

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah tutar. sen de bebeğin de sağlıklı olursunuz ailecek inşallahhh

teşekkürederim canım inşallah Allahımın izniyle bende tutunacak annesine :) sanırım sende bebiş bekliyorsun. sağlıkla doğsun inşallahhh

maalesef canım kistlerim nedeniyle yasmin kullanıyorum şu anda. ama bunu duymak bile beni duygulandırdı açıkçası :)

canım çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için bu doktorlara gideceğim sağol

bebek bekleyen arkadasım ıns. guzel haberlerını duyarız
deryafa bu arada benı guldurdun :)benımde her turk kadını gıbı var selulıtım ama onceden yok denecek kadar azdı nerdeyse sımdı durduk yere cogaldılar kaldıkı beslenmeme falan dıkkat ederım bu arada bulantı bende de hat safhalarda yasmın yuzunden.pekı doktorun nerde benımkı ankarada aydan hanım ama gecen bırde alı ayhan beye gıttım tahlıllerım cıksın bakalım ne dıyecek sana burdan ıletırım durumu ama ara vermeden kullanımı yanlı oldugunu soyledı alı bey bende uzun soluklu bu ılacların kullanımı ne kadar dogru bılemıyorum bekarım ama ıns yakın bır zamanda evlenıyorum bu sogan kurune baslasammı mı acaba yapan arkadaslar yardımcı olabılırse cok mutlu olurum

Allah nasip ederse yarın başlıyorum soğan kürüne ben. doktora sordum o da yap dedi zaten. ben burada incirli tarafında bir doktora gidiyorum. nesrin bozkurt. bakalım şu ana kadar memnun olup olmayacak bir sonuç almadım :) bence hazır bekarken yap soğan kürünü, hiç bir işe yaramasa bünyen kuvvetlenir arkadaşım.

bugün doktordan geldim deryaf,kistimi bulamadı başka bir doktorda:) bulamıyorum diyor anlamadım.bu arada soğan kürünü nasıl yapıyorsun ?

bugün doktordan geldim deryaf,kistimi bulamadı başka bir doktorda:) bulamıyorum diyor anlamadım.bu arada soğan kürünü nasıl yapıyorsun ?

belki küçülüp gitmiştir canım inşallah :) kürü yazıyorum aynen netten kopyaladım.

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

merhba arkadaşlar...
bende de endometriozis 4.evre(rahim dışında yapışıklıklar)vardı..temizlendi vs..sonrada çikolata kisti çıktı..2 aşılama 2 tüp bebek negatif..lap sonrası doğal yolla gebe kaldım ama yaşamadı,kürtaj oldum...en son 2,5 cm di ama tedaviden sonra büyümüş olabilir bişey demediler..şimdi 3.ye başlycam hsg çekilecek..fsh ım 14,5 çıktı..prolaktinim yüksek,haşimato troidi var..ama umudum var...
bu soğan suyu gerçekten işe yarıyomu arkadaşlar..yapmaya çalıştım ve hep yarıda bıraktım..iki gün içtim kokusu berbat diye bıraktım,inancım yoktu belkide.ama şimdi yine içsemmi acaba diye düşünmeye başladım..işe yaryomu gerçekten?
Allahım çaremmizi versin en yakın zamanda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…