bende bu dertten şikayetçiyim ne yapmam gerekli bilemiyorum bende geçen sene laporoskopiyle dermoit kist aldırdım şimdi öbür tarafımda da çikolata kisti çıktı çok ağrım var doktorlar 10 cm dediler rahimini ve yumurtalığını kompile alacağız dediler bilemiyorum bana avrupa yakasında iyi bir doktor önerin lütfen....
arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun...
benimde 4 cm civarında çikolata kistlerim var 2 adet,iki senedir yasmin tedavisi görüyorum,fakat ilacı hiç ara vermeden kullanıyorum bundan dolayı da adet görmüyorum,acaba sizlerdemi bu şekilde kullanıyorsunuz ilaçlarınızı eğer sorumu cevablayabilirseniz çok sevinirim,
bende bu dertten şikayetçiyim ne yapmam gerekli bilemiyorum bende geçen sene laporoskopiyle dermoit kist aldırdım şimdi öbür tarafımda da çikolata kisti çıktı çok ağrım var doktorlar 10 cm dediler rahimini ve yumurtalığını kompile alacağız dediler bilemiyorum bana avrupa yakasında iyi bir doktor önerin lütfen....
Sadece çikolata kistin var diye rahim ve yumurtalığını almaya kalmaları saçmalık. Tabi başka bir durum varsa bilemem. Ben Bahçeci Tüp Bebek Merkezinden Halit Fırat Erden'i bir de Prof. Lemi İbrahimoğlu'nu sana öneririm. Ben her iki doktordan çok memnun kaldım. Ayrıca 4,5 cmlik çikolata kisti ile hamile kaldım.
deryaf...
kistlerimde bir baskılama oldu evet canım büyümeyi durdurmuştu yani küçülmedi ama büyümedi de zaten doktor da tam olarak böyle söylemişti yalnız bu yasmin bende inanılmaz bulantı yaptı birde sanırım selülit ve saç dökülmesi yapıyor sende durum nasıl yan etkileri yani ilacın birde ankarada ali ayhan bey bu ilaçların ara vermeden kullanımının yanlış olduğunu söyledi zaten ben ilacı ik gün içmezsem ağrılı kanamalarım başlıyor sende durum nedir canım
arkadaşlar merhaba, bende endometriozis mağduruyum. hemde benimki 4 tane ve birbirine yapışık toplamda 14 cm ler.
tüp bebek yaptırdım. şuan transferimin 4. günündeyim. 20 martta test yaptırıcam ve tutup tutmadığını öğrenicem. ameliyat olmayı tercih etmedim. önce tüp bebek denemek istedim. eğeri sonuç negatif olursa ameliyat deneyeceğim. ama doktorum ameliyatın yumurtalıklarıma zarar vereceğini düşündüğü için kesinlikle ameliyattan yana değil.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah tutar. sen de bebeğin de sağlıklı olursunuz ailecek inşallahhh
teşekkürederim canım inşallah Allahımın izniyle bende tutunacak annesine :) sanırım sende bebiş bekliyorsun. sağlıkla doğsun inşallahhh
canım çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için bu doktorlara gideceğim sağolSadece çikolata kistin var diye rahim ve yumurtalığını almaya kalmaları saçmalık. Tabi başka bir durum varsa bilemem. Ben Bahçeci Tüp Bebek Merkezinden Halit Fırat Erden'i bir de Prof. Lemi İbrahimoğlu'nu sana öneririm. Ben her iki doktordan çok memnun kaldım. Ayrıca 4,5 cmlik çikolata kisti ile hamile kaldım.
canım geçmiş olsun sana doktor ismi öneremicem ama çikilota kistin var diyede hemen yumurtalıklar rahim falan alınmazki okadarda değil bence sen tek doktorla kalma amelyattan önce birkaç doktora görün ve ona göre karar ver
bebek bekleyen arkadasım ıns. guzel haberlerını duyarız
deryafa bu arada benı guldurdun :)benımde her turk kadını gıbı var selulıtım ama onceden yok denecek kadar azdı nerdeyse sımdı durduk yere cogaldılar kaldıkı beslenmeme falan dıkkat ederım bu arada bulantı bende de hat safhalarda yasmın yuzunden.pekı doktorun nerde benımkı ankarada aydan hanım ama gecen bırde alı ayhan beye gıttım tahlıllerım cıksın bakalım ne dıyecek sana burdan ıletırım durumu ama ara vermeden kullanımı yanlı oldugunu soyledı alı bey bende uzun soluklu bu ılacların kullanımı ne kadar dogru bılemıyorum bekarım ama ıns yakın bır zamanda evlenıyorum bu sogan kurune baslasammı mı acaba yapan arkadaslar yardımcı olabılırse cok mutlu olurum
bugün doktordan geldim deryaf,kistimi bulamadı başka bir doktorda:) bulamıyorum diyor anlamadım.bu arada soğan kürünü nasıl yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?