arkadaşlar daha önce de yazmıştım. ben de çok kafaya taktım ama 3 ay korunmadık bebiş geldi. size umut olsun diye yazıyorum yanlış anlamayın. 5cm benimde hala orda duruyor aynen. şu an zararı yok. kisti düşünmeyin kendinizi rahat bırakın unutun onu ve bakmışsınız bebiş gelmiş. bana bir arkadaşım demişti bebek kendini kasınca ve rahatsızlığını düşününce olmuyormuş. denedim ve başarıya ulaştım. allah şifamızı versin. bence deneyin olmuyorsa öyle ameliyat. ameliyat olan arkadaşım var çok iyi bir yerde oldu 7 ay geçti gene bebiş olmuyor. zarar veredebiliyor yumurtalığa. evliler bebiş denesin,genç kızlar sakın ameliyat olmasın bence... allah şifa versin.
arkadaşlar daha önce de yazmıştım. Ben de çok kafaya taktım ama 3 ay korunmadık bebiş geldi. Size umut olsun diye yazıyorum yanlış anlamayın. 5cm benimde hala orda duruyor aynen. şu an zararı yok. Kisti düşünmeyin kendinizi rahat bırakın unutun onu ve bakmışsınız bebiş gelmiş. Bana bir arkadaşım demişti bebek kendini kasınca ve rahatsızlığını düşününce olmuyormuş. Denedim ve başarıya ulaştım. Allah şifamızı versin. Bence deneyin olmuyorsa öyle ameliyat. Ameliyat olan arkadaşım var çok iyi bir yerde oldu 7 ay geçti gene bebiş olmuyor. Zarar veredebiliyor yumurtalığa. Evliler bebiş denesin,genç kızlar sakın ameliyat olmasın bence... Allah şifa versin.
varlığından bile haberim yoktu,fakat birgün çamaşırımda kahve rengi kanamalar geliyordu.bu 10gün sürdü,doktora gittim.baktı ve 8mm olduğunu söyledi.zararsız olduğunu,her regl olan 4kadından üçünde kist olduğunu söylemişti.aradan 5ay geçti.tekrar gittim hiç bişe kalmamıştı.
Yaklaşık 1 hafta 10 gündür doktorlarda sürünüyorum kistim 1,5 cm daha büyümüş ama aynı zamanda 21 mm bir yumurtam oluşmuş dr 4 gün aralıklıksız ilişki önerdi birde perşembe günü progestan adlı bi ilaca başlayacağım inşallah iyi haberler alırım ve sizlerle paylaşırım 1 şubata kadar bekleyeceğiz bakalım neler olacak
sevgiler
cnm arkadaşım 10 cm kistle haftaya doğuma gidecek inşallah üzülme cnm
resmen bi mucize yaşadım ümidinizi sakın kaybetmeyin doktorun bana kötü şeyler anlatacağından korkarken adet zamanı kistimin patladığını ve böylece atıldığını öğrendim Allah tan bi zarar da vermedi daha da büyümeden çatladı :)
resmen bi mucize yaşadım ümidinizi sakın kaybetmeyin doktorun bana kötü şeyler anlatacağından korkarken adet zamanı kistimin patladığını ve böylece atıldığını öğrendim allah tan bi zarar da vermedi daha da büyümeden çatladı :)
slm arkadaslar rahım fılmı hiç agrılı deıl ben ıstanbulda radyomarda cekıldımmm yemın edrımmm 0 acı ... hiç problem yasamadım cokk sukurrr
fındıkzade de mi canım?
kızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm
ewt canım orda valla ben cokmemnun kaldımmm jınekolojık muayene gıbı hıc acı cekmıosunnn
altan aletle bakıyolar canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?