çikolata kisti başımızın belası :(

arkadaşlar daha önce de yazmıştım. ben de çok kafaya taktım ama 3 ay korunmadık bebiş geldi. size umut olsun diye yazıyorum yanlış anlamayın. 5cm benimde hala orda duruyor aynen. şu an zararı yok. kisti düşünmeyin kendinizi rahat bırakın unutun onu ve bakmışsınız bebiş gelmiş. bana bir arkadaşım demişti bebek kendini kasınca ve rahatsızlığını düşününce olmuyormuş. denedim ve başarıya ulaştım. allah şifamızı versin. bence deneyin olmuyorsa öyle ameliyat. ameliyat olan arkadaşım var çok iyi bir yerde oldu 7 ay geçti gene bebiş olmuyor. zarar veredebiliyor yumurtalığa. evliler bebiş denesin,genç kızlar sakın ameliyat olmasın bence... allah şifa versin.

allah bebeğine sağlıklı uzun ömür versin inşallah ne güzel böyle yazıları okuyunca insana terapi gibi geliyor paylaşımların için teşekkürler canım bu kistle hamile kalan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi paylaşın

Kızlar dün karın ve kasık ağrılarından doktora gittim enfeksiyon var dedi birde sağ yumurtalığımda bi yumurta oluşmuş bu iyi bişey dedi anlayamadım hamile kalabilirmiyim yoksa :)

banada doktorum dün söyledi tedaviye rağmen 1 yıl içerisinde gebe kalamazsan seni ameliyat ederim dedi demekki biraz denemek gerekiyormuş

Ne güzel kurtulmuşsun darısı başımıza ben de 6 aydır 6 cm sol yumurtalığımda kist var 27 yaşındayım evliyim ve bir kızım var. Birkaç ayrı doktora gittim şimdi bir haftaya izmire gidicem laporoskopi ile muhtemelen almak isteyebilirler.Tanıdığınız iyi bir uzman var mı izmirde Ben Doç.Fatih Şendağ a gitmeyi düşünüyorum bana bilgi verebilecek olan var mı

Yaklaşık 1 hafta 10 gündür doktorlarda sürünüyorum kistim 1,5 cm daha büyümüş ama aynı zamanda 21 mm bir yumurtam oluşmuş dr 4 gün aralıklıksız ilişki önerdi birde perşembe günü progestan adlı bi ilaca başlayacağım inşallah iyi haberler alırım ve sizlerle paylaşırım 1 şubata kadar bekleyeceğiz bakalım neler olacak
sevgiler

cnm arkadaşım 10 cm kistle haftaya doğuma gidecek inşallah üzülme cnm

resmen bi mucize yaşadım ümidinizi sakın kaybetmeyin doktorun bana kötü şeyler anlatacağından korkarken adet zamanı kistimin patladığını ve böylece atıldığını öğrendim Allah tan bi zarar da vermedi daha da büyümeden çatladı :)

geçmiş olsun çok, kaç cm di kistin?

ama benim bildiğim çikolata kistleri patladığı zaman çok şiddetli karın ağrısı yapıyor.allah kurtarmış darısı başımıza artık

slm arkadaslar rahım fılmı hiç agrılı deıl ben ıstanbulda radyomarda cekıldımmm yemın edrımmm 0 acı ... hiç problem yasamadım cokk sukurrr

kızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm

kızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm

havalar soğuk ya üşütmüş olabilirsin canım. kendini sıcak tutmaya çalış.

mrb lar ben de aranıza yeni katıldım.çikolata kisti magduruyum.doktorum visanne diye bir ilaç verdi bu ilaçla ilgili bilginiz varmı?birde kistin içini boşaltmaktan bahsetti ameliyat değilmiş sadece kistin içi boşaltılıyormuş.bunu hiç duydunuz mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…