kılzar merhabaaaa ben 3 sene once çıkolata kistinden amelıyat oldum. tup bebekle ancak hamıle kalabılırsınız dedıler ama ben kendım tedavısız denıyorum belkı bır mucıze olur.
çikolata kisti amelıyatı sonrası normal yolla hamıle kalan varmı?????
birde açık ameliyat oldum,, sezeryanlamı dogurmak zorundayım bılıyormusunuz??**
kılzar merhabaaaa ben 3 sene once çıkolata kistinden amelıyat oldum. tup bebekle ancak hamıle kalabılırsınız dedıler ama ben kendım tedavısız denıyorum belkı bır mucıze olur.
nasıl zor bi ameliyatmıydı.
bende benzer bi ameliyat olcam çarşamba günü dermoid kisti ameliyatı..ama çok korkuyorum:18::18::18:
bu soruyu bende doktoruma sorcam canım istersen bilgi weririm net olarak öğrendikten sonra
benim arkadasimda cikolata kisti yuzunden ameliyat olmustu 2 dogumunuda normal yapti
Merhaba,
tabiki hamile kalan var bu forumda kactane ornegi var haa ben kalamadim o ayri)
Ayrica evet acik ameliyatsa sezeryan oneriyorlar ama normal dogumda mumkun ama cok i uzman doktor basinda olursa.
Laparoskopik mi yoksa açik ameliyat mi oldunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işallah canım ya benımde oldu baya amelıyat sonrası uç ay en guzel zaman demıstı doktor ondan sonra tup bebek gerekebılır dedı. eee benım 2.3 sene olacak ılk uc ay denedık olmadı sonra coook nadır denedım oda yanlışlıkla yanı...amaa bu ay çok guzel denedım:) tutttumu tutacakmı ne olacak dıye kafayı yıcem
oo iyimiş açık amelıyatmıydı acaba
Banada olmazsa cok beklemeden tup bebek dedi, biliyorsun tekrarlama olasiligi cok yuksek endo hamile kalinacak butun ortamin kakitesini dusuruyor maalesef tabii bu hastaliginda evreleri var 1 ve 2 cok sikinti degilde 3 ve 4 daha zor
evet acik ameliyat ustelik yumurtaliginin birini almislardi kist yuzunden hamile kalma sansinin dusuk oldugunu soylemislerdi ama 2.cocugunu 6 ay once dunyaya getirdi.belirli bir sure var sanirim normal dogum icin net bilmiyorum ama 3 4 sene gecince risk ortadan kalkiyodu yanlis hatirlamiyorsam.bende onunla ayni senede 8 sene evvel kist ameliyati oldum ayni sekilde 1 sene evvelde bazi nedenlerle. sezeryan dogumla bebegimi dunyaya getirdim doktoruma sormustum ameliyat yerim normal doguma engelmi normal istiyorum diye hayir olabilir demisti.normal dogurabilirsiniz sikinti yok dert etmeyin
aynen oyle bırde rahım fılmı cekelım demıstı. çikolata kıstı kanalları tıkıyormusş. kanalların tıkalıysa boşa denersın dedı. eger tıkalıysa dırek tüp yaparız dedı. dedı dedı durdu işte of offf. imrenıyorum ya soyle ceketı atınca hamıle kalan kadınlara. sankı onlar daha kadın daha dogurgan da ben becerıksızmısım gıbı gelıyo ne sacma dımı :)
yok canim benimki normal yollarla oldu banada cocuk yapma ihtimalin dusuk olmayabilir demislerdi pkodan ve ameliyatta benimde 1 yumurtaligimin alinmasindan dolayi evliligimizin 4. senesinde Allah nasip etti ve kendiliginden oldu o ani hic unutmuyorum banyoda soka girmistim cift cizgiyi gordugumde elim ayagim tutmamisti rabbim sanada yasatsin sana ve tum isteyenlere insallah.daha 3 aylik evlisin hemen tup deneme kanallara bi baktir bakalim hadi hayirlisin insallah
Haha ne guldum allahta seni guldursun...
valla dogal yolla hamile kalmak buyuk nimetmis olmayinca anliyorsun.
Evet rahimfilmi onemli ona gore bi yol cizersin, ben cektirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?