• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti ameliyatı sonrası sadece sezeryanlamı doğurulyr??

deryaizm

anne oluyorum çokkk şükür
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
2.999
2.304
248
kılzar merhabaaaa ben 3 sene once çıkolata kistinden amelıyat oldum. tup bebekle ancak hamıle kalabılırsınız dedıler ama ben kendım tedavısız denıyorum belkı bır mucıze olur.
çikolata kisti amelıyatı sonrası normal yolla hamıle kalan varmı?????
birde açık ameliyat oldum,, sezeryanlamı dogurmak zorundayım bılıyormusunuz??**

kılzar merhabaaaa ben 3 sene once çıkolata kistinden amelıyat oldum. tup bebekle ancak hamıle kalabılırsınız dedıler ama ben kendım tedavısız denıyorum belkı bır mucıze olur.

Merhaba,

tabiki hamile kalan var bu forumda kactane ornegi var haa ben kalamadim o ayri:-))

Ayrica evet acik ameliyatsa sezeryan oneriyorlar ama normal dogumda mumkun ama cok i uzman doktor basinda olursa.

Laparoskopik mi yoksa açik ameliyat mi oldunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl zor bi ameliyatmıydı.
bende benzer bi ameliyat olcam çarşamba günü dermoid kisti ameliyatı..ama çok korkuyorum:18::18::18:
bu soruyu bende doktoruma sorcam canım istersen bilgi weririm net olarak öğrendikten sonra

nasıl zor bi ameliyatmıydı.
bende benzer bi ameliyat olcam çarşamba günü dermoid kisti ameliyatı..ama çok korkuyorum:18::18::18:
bu soruyu bende doktoruma sorcam canım istersen bilgi weririm net olarak öğrendikten sonra

saol canım.. açık ameliyat oldum uc gun yataktan dogrulmak zor oluyo. ama amelıyattan cıktıgımda çok ıyıdım anestezı etkısınde bır gun sarhoş gıbı kaldım hastanede.

Merhaba,

tabiki hamile kalan var bu forumda kactane ornegi var haa ben kalamadim o ayri:-))

Ayrica evet acik ameliyatsa sezeryan oneriyorlar ama normal dogumda mumkun ama cok i uzman doktor basinda olursa.

işallah canım ya benımde oldu baya amelıyat sonrası uç ay en guzel zaman demıstı doktor ondan sonra tup bebek gerekebılır dedı. eee benım 2.3 sene olacak ılk uc ay denedık olmadı sonra coook nadır denedım oda yanlışlıkla yanı...amaa bu ay çok guzel denedım:) tutttumu tutacakmı ne olacak dıye kafayı yıcem

Laparoskopik mi yoksa açik ameliyat mi oldunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

açıktı canım ondan kafam karışıyo zaten yanı bı hamıle kalsam okadar onemlı degıldı. normal dogum yapmak çok ısterdım

işallah canım ya benımde oldu baya amelıyat sonrası uç ay en guzel zaman demıstı doktor ondan sonra tup bebek gerekebılır dedı. eee benım 2.3 sene olacak ılk uc ay denedık olmadı sonra coook nadır denedım oda yanlışlıkla yanı...amaa bu ay çok guzel denedım:) tutttumu tutacakmı ne olacak dıye kafayı yıcem

Banada olmazsa cok beklemeden tup bebek dedi, biliyorsun tekrarlama olasiligi cok yuksek endo hamile kalinacak butun ortamin kakitesini dusuruyor maalesef tabii bu hastaliginda evreleri var 1 ve 2 cok sikinti degilde 3 ve 4 daha zor

oo iyimiş açık amelıyatmıydı acaba

evet acik ameliyat ustelik yumurtaliginin birini almislardi kist yuzunden hamile kalma sansinin dusuk oldugunu soylemislerdi ama 2.cocugunu 6 ay once dunyaya getirdi.belirli bir sure var sanirim normal dogum icin net bilmiyorum ama 3 4 sene gecince risk ortadan kalkiyodu yanlis hatirlamiyorsam.bende onunla ayni senede 8 sene evvel kist ameliyati oldum ayni sekilde 1 sene evvelde bazi nedenlerle. sezeryan dogumla bebegimi dunyaya getirdim doktoruma sormustum ameliyat yerim normal doguma engelmi normal istiyorum diye hayir olabilir demisti.normal dogurabilirsiniz sikinti yok dert etmeyin

Son düzenleme:
he bide soyle bi durum var ben nisanliydim ozaman ameliyat olcagimda doktorum dugun yakinsa olma ameliyat demisti hemen cocuk olursa dogumda atarsin o kisti demisti ama ben agrilara dayanamiyordum ve dugunumuze 1sene var hemende cocuk istemedigim icin hemen olmayi tercih etmistim

benim bahsettigim arkadasimada aynisini soylemisti ama 1 senenin sonunda kendikendine hamile kaldi Allah buyuk mucizeler yasanabilir

Banada olmazsa cok beklemeden tup bebek dedi, biliyorsun tekrarlama olasiligi cok yuksek endo hamile kalinacak butun ortamin kakitesini dusuruyor maalesef tabii bu hastaliginda evreleri var 1 ve 2 cok sikinti degilde 3 ve 4 daha zor

aynen oyle bırde rahım fılmı cekelım demıstı. çikolata kıstı kanalları tıkıyormusş. kanalların tıkalıysa boşa denersın dedı. eger tıkalıysa dırek tüp yaparız dedı. dedı dedı durdu işte of offf. imrenıyorum ya soyle ceketı atınca hamıle kalan kadınlara. sankı onlar daha kadın daha dogurgan da ben becerıksızmısım gıbı gelıyo ne sacma dımı :)

evet acik ameliyat ustelik yumurtaliginin birini almislardi kist yuzunden hamile kalma sansinin dusuk oldugunu soylemislerdi ama 2.cocugunu 6 ay once dunyaya getirdi.belirli bir sure var sanirim normal dogum icin net bilmiyorum ama 3 4 sene gecince risk ortadan kalkiyodu yanlis hatirlamiyorsam.bende onunla ayni senede 8 sene evvel kist ameliyati oldum ayni sekilde 1 sene evvelde bazi nedenlerle. sezeryan dogumla bebegimi dunyaya getirdim doktoruma sormustum ameliyat yerim normal doguma engelmi normal istiyorum diye hayir olabilir demisti.normal dogurabilirsiniz sikinti yok dert etmeyin

iyimiş canımmya sevındım..senin tüp nbebekmı pekı

aynen oyle bırde rahım fılmı cekelım demıstı. çikolata kıstı kanalları tıkıyormusş. kanalların tıkalıysa boşa denersın dedı. eger tıkalıysa dırek tüp yaparız dedı. dedı dedı durdu işte of offf. imrenıyorum ya soyle ceketı atınca hamıle kalan kadınlara. sankı onlar daha kadın daha dogurgan da ben becerıksızmısım gıbı gelıyo ne sacma dımı :)

Haha ne guldum allahta seni guldursun...
valla dogal yolla hamile kalmak buyuk nimetmis olmayinca anliyorsun.
Evet rahimfilmi onemli ona gore bi yol cizersin, ben cektirdim

yok canim benimki normal yollarla oldu banada cocuk yapma ihtimalin dusuk olmayabilir demislerdi pkodan ve ameliyatta benimde 1 yumurtaligimin alinmasindan dolayi evliligimizin 4. senesinde Allah nasip etti ve kendiliginden oldu o ani hic unutmuyorum banyoda soka girmistim cift cizgiyi gordugumde elim ayagim tutmamisti rabbim sanada yasatsin sana ve tum isteyenlere insallah.daha 3 aylik evlisin hemen tup deneme kanallara bi baktir bakalim hadi hayirlisin insallah

kizlar hic ole seyler dusunupte uzmeyin kendinizi cok kizarim ha mesele hemen hamile kalmakta degil asil mesele o bebegi cok sevmek ve cok iyi bir anne olmak ben bebeginin olmasini cok istiyenlerin cooook iyi anne olucaklarina inaniyorum.zart zurt dogurmak ona buna hava atmakla olmuyo yok kocam ceketini atsa hamile kaliyorumlar falan hikaye acaba o koca ceketi kadar deger veriyomu o kadina? diye sorarim ben adama cevremde cok ornekleri varda:Dtuncay kurtiz abimizi saygiyla aniyorum mekani cennet olsun:)

yok canim benimki normal yollarla oldu banada cocuk yapma ihtimalin dusuk olmayabilir demislerdi pkodan ve ameliyatta benimde 1 yumurtaligimin alinmasindan dolayi evliligimizin 4. senesinde Allah nasip etti ve kendiliginden oldu o ani hic unutmuyorum banyoda soka girmistim cift cizgiyi gordugumde elim ayagim tutmamisti rabbim sanada yasatsin sana ve tum isteyenlere insallah.daha 3 aylik evlisin hemen tup deneme kanallara bi baktir bakalim hadi hayirlisin insallah

yok canım benım de 4 sene oldu. yas 29 yanı oldukkkk artık :)

Haha ne guldum allahta seni guldursun...
valla dogal yolla hamile kalmak buyuk nimetmis olmayinca anliyorsun.
Evet rahimfilmi onemli ona gore bi yol cizersin, ben cektirdim

hemen hamıle kalan bılmez benım 18 kere tup bebek yaptıran tanıdıgım var ve 18 ınde tuttu duşunebılıyormusun.
ne psikolejı kalır ne olabılecegıne ınanma kalır ne maddıyat kalır. ama yılmamışlar başarmıslar

nasıldı çok acıyo dıyolar. benım akraba doğurmaktan beter dedıde. bazen okuyorum okadar kötu degıl adet sancısı gıbı dıyolar. bılmıyorum hem rahım fılmı cektırdıkten sonra hemen hamıle kalan cok oluyormus.. tıkanıklıkları acıyo herhalde yolları ınceden hazırlıyo...

Back