çikolata kisti ameliyatı sonrası hamilelik yaşayanlar

Renkkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
120
43
26
merhaba arkadaşlar ben bir ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum sağ yumurtalıkta 10-12 cm civarı kist alındı yaşım 26 doktorum ameliyat sonrası doğal yolla gebe kalabilirsin dedi bu ameliyatı olup daha sonra ne zaman hamile kaldınız belirtileriniz nelerdi,bu dönemde ne yaptınız

merhaba arkadaşlar ben bir ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum sağ yumurtalıkta 10-12 cm civarı kist alındı yaşım 26 doktorum ameliyat sonrası doğal yolla gebe kalabilirsin dedi bu ameliyatı olup daha sonra ne zaman hamile kaldınız belirtileriniz nelerdi,bu dönemde ne yaptınız
Merhaba. Ben de 2 ay önce ameliyat oldum. 5 cm sol over da. Bana da doktorum normal yolla gebelik olur artık dedi. İlk defa bu ay denemeye başladık bakalım heyecanla sonucu bekliyorum inşallah hayırlısıyla ve kolaylıkla hamile kalabiliriz 🙏🏼😊

Merhaba. Ben de 2 ay önce ameliyat oldum. 5 cm sol over da. Bana da doktorum normal yolla gebelik olur artık dedi. İlk defa bu ay denemeye başladık bakalım heyecanla sonucu bekliyorum inşallah hayırlısıyla ve kolaylıkla hamile kalabiliriz 🙏🏼😊
çok geçmiş olsun size de .Sağlıklı bir şekilde güzel haberler duyalım ameliyatınız kapalı mı olmuuştu

Merhaba. Bende de 6 ve 3 cm çikolata kisti var şuanlık visanne kullanıyorum 2 ay sonra ameliyat kararı alabilirim gelişmelere bağlı olarak. Merak ediyorum hamile kalabildiniz mi.

Merhaba. Bende de 6 ve 3 cm çikolata kisti var şuanlık visanne kullanıyorum 2 ay sonra ameliyat kararı alabilirim gelişmelere bağlı olarak. Merak ediyorum hamile kalabildiniz mi.
Lütfen ameliyat olmayın arkadaşlar , ameliyat amh değerini çok ama çok geri dönüşümsüz olumsuz etkiliyor. Bu iş özel alanı olan doktorlar bulun genellikle tüp bebek tedavisi yapan doktorlar çikolata kistinin alını alınmayacağına ya da sadece içinin boşaltılacağına karar verirler bu bilgiyi lütfen değerlendir derim , önce bir tüp bebek doktoruna çikolata kistini muayene ettir

Lütfen ameliyat olmayın arkadaşlar , ameliyat amh değerini çok ama çok geri dönüşümsüz olumsuz etkiliyor. Bu iş özel alanı olan doktorlar bulun genellikle tüp bebek tedavisi yapan doktorlar çikolata kistinin alını alınmayacağına ya da sadece içinin boşaltılacağına karar verirler bu bilgiyi lütfen değerlendir derim , önce bir tüp bebek doktoruna çikolata kistini muayene ettir
benim gittiğim doktorda tüp bebek doktoruydu zaten bizde bunu düşünerek araştırarak gittik ki ameliyat sonrasında amh çok düşecek veya yumurtaların kalmama riski varsa önce yumurta dondurma işlemi veya tüp bebek deneyelim ama doktorumuz bunlara gerek olmadığını söyledi çok şükür bi sıkıntı çıkmadı bizde deneme sürecindeyiz şuan

Merhaba benim yaklaşık 15 yıldır, ergenliğimden beri kistlerim var. yıllardır bi doktora gitmedim en son 3cm bişeydi. İki yumurtalığımda da vardı. Şimdi de alttan muayene olurum korkusu ile gidemiyorum. Ağrılı regl, dirençli kilo vs çok çekiyorum. Sizde ne tür şikayetler vardı ? ameliyat zor mu geçti .

Merhaba benim yaklaşık 15 yıldır, ergenliğimden beri kistlerim var. yıllardır bi doktora gitmedim en son 3cm bişeydi. İki yumurtalığımda da vardı. Şimdi de alttan muayene olurum korkusu ile gidemiyorum. Ağrılı regl, dirençli kilo vs çok çekiyorum. Sizde ne tür şikayetler vardı ? ameliyat zor mu geçti .
benimde böyleydi kendimi bildim bileli çikolata kistlerim vardı sağ ve solda olmak üzere ağrılı regl bazen büyük tuvalette bile işkence çekiyordum ve dediğin gibi dirençli kilo bir türlü kilo veremiyordum ama ameliyst sonrası çok daha rahatım ameliyatım da çok rahat ve kolay geçti diyebilirim ama doktorum çok iyiydi çok memnun kaldım prof dr ERCAN BAŞTU mükemmel bir doktor

Tavsiyeniz uyarım teşekkür ederim bende ameliyat olma taraftarı değilim

Benim çok aşırı şikayetim yoktu. Sadece biraz ağrılı ilişki oluyordu o vardı. Asıl şikayetim çocuk sahibi olamamaktı açıkçası… Reglm oldum olası ağrılıdır hatta ameliyat sonrası 3.reglimi oldum halen daha ağrılı yani… Ama ameliyatım çok rahat geçti. Bir sıkıntı da olmadı kapalı olduğu için çok çabuk iyileştim ve toparladım. Tabi ameliyat herkese önerilmiyor. Diğer arkadaşlar da bahsetmiş zaten okumuşsunuzdur. Amh değeri çok önemli. Ameliyat fikri varsa aklınızda eğer çok çok iyi düşünün çok araştırın. 🙏🏼

X