• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata,karamel,vanilya,şeker kokuları

otomatikportakal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
71
0
86
33
İstanbul
Aslında bunların hepsini seviyorum.Ama bunların daha ağırlıklı baskın olduğu önerebileceğiniz parfümler var mı.Bir çoğu var aklımda Escada,Lolita vs ama gene de tavsiye almak istedim.

canım ben dün vanilya kokulu parfüm aldım yves rocher den,sadece vanilya kokuyor tavsiye ederim. aquolina chocolovers çikolota kokulu bir parfüm aklında bulunsun denersin bir gün.aquolina pink sugar da şeker kokusu ama çok yoğun ben pek beğenmedim ondanyerimseniben

Chocolovers'ı da duydum merak ettim baya evet.ıstanbul'da değilim o yüzden ya bulabildiğimi açık alıcam ya da sevgilimden isticem.O ıstanbul'da.Bir de dpnin parfüm ve kodlarına bakıyordum da ;

A4 Virginia ANGEL
A5 Tendance ANGEL INNOCENT

Şu ikisi bildiğimiz Angel mı ? Öyleyse güzel mi merak ettim sorayım dedim.ıki gün sonra gidip koklamak zor geldi :D

canım angel ı ben normalde sevmiyorum,dp dekini de hiç koklamadım hangisi bildiğimiz angel bilmiyorum yaniyerimseniben

canım ben dün vanilya kokulu parfüm aldım yves rocher den,sadece vanilya kokuyor tavsiye ederim. aquolina chocolovers çikolota kokulu bir parfüm aklında bulunsun denersin bir gün.aquolina pink sugar da şeker kokusu ama çok yoğun ben pek beğenmedim ondanyerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende chocolovers'i önerecektim ama gio'cum önermiş bileopuyorumnanaktan

bende pink sugar var canım yoğun şeker kokusu, takas ya da normal satışla vermeyi düşünüyorum.daha önce hatta gio'cum almak istedi ama bende denemeden aldığım için denemesini istemiştim ve o beğenmemişti,sen de deneyebilirsen dene hoşuna giderse sana verebilirim opuyorumnanaktan

kenzo amour kullanıyorum . vanilyalı bi koku.. yazın ağır oluyor tabi ama kışın bayılıyorum..

kullandığında kek gibi kokabileceğin en başarılı parfüm chopard casmir derim ben :) kesinlikle dene,ama çok ağır bir parfümdür bir fısı saatlerce gider

Back