- Konu Sahibi vegateryan
-
mrb benm saçlarım çikolata kahvesi ve rengini açmak istiyorum..tam sarı değil de sarıya dönük bi renk istiyorum..kuaförde boyatmayı düşünmüyorum çünkü boyaları hem cok cabuk akıyo hemde daha önce istediğim gibi yapmadıkları için güvenemiyorum..boya boyayı acmazmış ama acaba ne derece rengi açılır ve saçım yıpranırmı sizce:çok üzgünüm:
canım siyah yerler açılmaz bende aynı durumu yaşadım bence kahveye boya. ya da kuaföre gidip renk farklılığını eşitlet ama açıcı kullanacak ben kendım acmaya calsımıstım sıyah kalan yerlerı ama sacım yanr dıye cok bekletmedıgımden cok acılmadı kendın dene ıstersen kızıa donuk acılınca yıkarsın cıkolata kahveye boyarsın ben oyle yapmıstım ama tam esıtlık olusmuyor genede fark oluyorarkadaslar mrb ben saclarımı daha önceden siyaha boyadm 1 1.5 aydır da siyh boyayı kestim bgn kolestonun acık kumral rengini alıp boyadım fakat söyle bir durum vardipleri turuncuya dönük oldu ama geri kalanı siyah sizce napabilirim kuaförede gitmek istemiyorum ama saclarımı acık kumral yabmak istiyorum cok acill yardım ederseniz sevinirim böyle gezmek hiç de hoş deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?