Kontakt Lens Çikolata Kahverengisi Lens arıyorum tavsiyesi olan ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
markası farketmez...bana şöyle güzel bi çikolata kahvesi tonunda..veya gözde duruşu öyle olan bir lens biliyorsanız tavsiye edermisiniz ?
amacım göz rengimi açmak değil ancak kendi gözümden de koyu olmasın...gözümün kahvesini vurgulamak istiyorum..
kahverengi lens varmı bildiğiniz ? ben bi freshlookta gördüm ama ?

Freshlook'un dışında denk gelmedim ben de, markası çok da önemli değilse freshlook öneririm

Ben elegance kahverengi kullandım fena değildi. Resim ekleyebilirsem eklerim.Çok rahat değiller ama gözünde ağırlık varmış hissine kapılıyorsurn

$Görüntü0219.jpg
bunlar benim elegance kahvelerim elegance kullanışı rahat bir marka bence 2 yıldır kullanıyorum.

Ben elegance kahverengi kullandım fena değildi. Resim ekleyebilirsem eklerim.Çok rahat değiller ama gözünde ağırlık varmış hissine kapılıyorsurn

yorum için sağol canım bunların aylıkları ve yıllık olanları varmış sen hangisini kullandın da rahat edemedin acaba ?

Eki Görüntüle 117655
bunlar benim elegance kahvelerim elegance kullanışı rahat bir marka bence 2 yıldır kullanıyorum.

hah işte canım benim aradığım renk sonucu da böyle birşey eğer gerçek hayatta da fotodaki gibi duruyorsa...yani gözrengimi bariz açmak istemiyorum..hafif açsın parlaklık ve derinlik katsın haresi belirginleşsin ve gözlerimi dolgun göstersin..benim aradığım özellikler bunlar....çünkü biraz çukur ve yassı bir gözyapısına sahibim ama gözrengimi de değiştirmek istemiyorum....hepsi bu lenste mevcut diyorsan ben de bunu denemek istiyorum..
canım sen aylık olan mı yıllık olan mı bu kullandığın ? bir de 2 ton olan mı 3 ton olan mı ?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 117655

ne kadar güzel durmuş..kendi göz rengin açık kahve mi canım? ben de merak ettim elegance lenslerin hangi serisi? yıllık, aylık?

Güneş, ne iyi oldu böyle bir konu açmanız, ben de merak ediyordum kahverengi lens, araştırdığımda da hep bu uzakdoğuluların gözlerini büyütmek için kullandığı circle lenslerdeki kahveler çıkıyordu, adamakıllı bir şey bulamamıştım..

ne kadar güzel durmuş..kendi göz rengin açık kahve mi canım? ben de merak ettim elegance lenslerin hangi serisi? yıllık, aylık?

Güneş, ne iyi oldu böyle bir konu açmanız, ben de merak ediyordum kahverengi lens, araştırdığımda da hep bu uzakdoğuluların gözlerini büyütmek için kullandığı circle lenslerdeki kahveler çıkıyordu, adamakıllı bir şey bulamamıştım..

teşekkür ederim inşallah bu konu yeteri kadar ilgi görür...evet o lensler çok garip gözüküyorlar uzaylı gözü gibi :KK9: bugüne kadar (10 senedir) denemediğim renk kalmadı ve en güzel rengin bana en yakışan rengin kendi rengim olduğu kanısına vardım..nc ocreleri böyle durur diye bekledim ancak alakasız sonuç çıktı..ocreyi hep altın rengi yansımalı açık kahve olarak düşünüyordum...ama beklediğim tonu vermedi...freshlookta da istediğim tonda kahverengi var ancak freshlook istemiyorum...hem dokusunu beğenmiyorum hem de aylık olmasını...

teşekkür ederim inşallah bu konu yeteri kadar ilgi görür...evet o lensler çok garip gözüküyorlar uzaylı gözü gibi :KK9: bugüne kadar (10 senedir) denemediğim renk kalmadı ve en güzel rengin bana en yakışan rengin kendi rengim olduğu kanısına vardım..nc ocreleri böyle durur diye bekledim ancak alakasız sonuç çıktı..ocreyi hep altın rengi yansımalı açık kahve olarak düşünüyordum...ama beklediğim tonu vermedi...freshlookta da istediğim tonda kahverengi var ancak freshlook istemiyorum...hem dokusunu beğenmiyorum hem de aylık olmasını...

ben de kendi gözüme farklı bir ışık versin istiyorum, öyle yeşillik falan istemiyorum artık..adore bi yellow kullanıyorum şuanda zaten gündüz yeşil gibi duruyor, akşamları da yeşile çalan ela.. yani ela sevdam yok, kendi göz rengimin bir ton açığı istediğim yani açık kahve, bala yakın bir ton..kahverengi ile sağlayacağız ancak bunu ama işte dediğin gibi kahvesi olan markaların da dokusu kötü oluyor.. ancak ayşegül23 olan arkadaşın koyduğu elegance kahve eğer gerçekte de fotodaki gibi ise çok iyi..

markası farketmez...bana şöyle güzel bi çikolata kahvesi tonunda..veya gözde duruşu öyle olan bir lens biliyorsanız tavsiye edermisiniz ?
amacım göz rengimi açmak değil ancak kendi gözümden de koyu olmasın...gözümün kahvesini vurgulamak istiyorum..
kahverengi lens varmı bildiğiniz ? ben bi freshlookta gördüm ama ?

Güneşcm umarım faydası olur
Brown Contact Lenses get gorgeous big brown eyes
twilights dan sonra amber renk furyası başlamış:)))
ben de çok seviyorum amber rengini....C.Zeta Jones rengi tam

benim elganans kahverengi lenslerim böyle duruyordu.^aylık olanından kullandım.çok rahat değil.batma yapmıyor ama lens oldugunu hissediyorsun.

Eklentiler

• $5412_118678687919_609067919_2181390_3423429_n.jpg
    $5412_118678687919_609067919_2181390_3423429_n.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 324
benim elganans kahverengi lenslerim böyle duruyordu.^aylık olanından kullandım.çok rahat değil.batma yapmıyor ama lens oldugunu hissediyorsun.

resim için teşekkür ederim canım çok doğal görünüyorlar..kendi gözün de kahverengi öyle değil mi ?
peki birşey sormak istiyorum..kendi kahverengi gözün ile kahverengi lens arasında görünüş olarak fark yaratıyor mu ? mutlaka ki yaratıyordur..rengi çok değişmese bile en azından dışında hareler var gördüğüm kadarıyla...
peki sence doğal kahverengi göz mü daha hoş gözüküyor..yoksa üzerine kahve lens takılmış kahve göz mü ? yani ayrı bir güzellik katıp vurguluyor mu yoksa doğal gözü çirkinleştiriyor mu ?

güneş ocre senin beklentilerini karsılamamıs herhalde :)
charm ocre yeni seri bence tam istedign renk.Eski seri ve nc alman seni tatmin etmmeiş bence
kahve gözde kalın hare ve büyk göz çok muhteşem oluyor :)

üzüldüm şimdi güneş , niye beğenmedin nc ocre almıştın bi heves... bence yakışmıştı resmi de aradım ama bulamadım konuyu mu sildin? şimdi ben de charme ocre sipariş ettim,5 martta, acaba yeni seri mi eski seri mi gelecek benimki, farklı bişey mi oluyo yeni-eski ne fark var bilen varsa söylesin lütfen off !!!

güneş ocre senin beklentilerini karsılamamıs herhalde :)
charm ocre yeni seri bence tam istedign renk.Eski seri ve nc alman seni tatmin etmmeiş bence
kahve gözde kalın hare ve büyk göz çok muhteşem oluyor :)

önerin için teşekkürler azize :)
tatminsizlik değil de ben her tarz göz rengini koleksiyon yapıyorum canım..elimin altında her renk olması ve dışarı çıkarken bol seçeneğimin olması hoşuma gidiyor...
ayran gönüllüyüm veya koleksiyoncuyum demek daha doğru..kafama eserse charm ocre de alırım bi ara şu an elimde 5 lens var onları eskitmei düşünüyorum önce :KK6:

üzüldüm şimdi güneş , niye beğenmedin nc ocre almıştın bi heves... bence yakışmıştı resmi de aradım ama bulamadım konuyu mu sildin? şimdi ben de charme ocre sipariş ettim,5 martta, acaba yeni seri mi eski seri mi gelecek benimki, farklı bişey mi oluyo yeni-eski ne fark var bilen varsa söylesin lütfen off !!!

üzülme canım :) ocrenin yeri ayrı..kahverenginin yeri ayrı...ocre orta tonda bir renk nihayetinde..onu da kullanıyorum tabi ama ben bu tarz renklerden çabuk sıkılan biriyim...
ben ocreyi kahve sınıfına sokamadığım için bir de kahvem olsun istiyorum....canım duyduğuma göre yeni seriler amber tonuymuş..bi resmini görmüştüm ancak beğenmedim fazla turuncu görünüyordu..o tip renkler bana insangözü gibi gelmiyor..hayvan gözü gibi geliyor...benim ocreler yeşeriyor..yeşilimsi ton var...tabi zevkler tartışılmaz...bana eski seri geldiği için şanslıyım o bakımdan...:KK34:

Güneş süpersin ya ne diyim sana:)) anladımki bizim arayışımız aynı.. ben de göz rengim biraz açılsın ya da dediğin gibi kendi göz rengimi belirgenştirsin istiyorum.. açıkcası hareliler gözü oldugundan büyük gösteriyo, hoşuma gidiyo benim.. kahverengi hareli bi lens almak ki sevdacanın eleganceları çok hoşuma gitti.. focus soft colors evergreende var kafamın bi köşesindee.. elegance kahve alsak mı ki? cok heveslendim bak :))

Güneş süpersin ya ne diyim sana:)) anladımki bizim arayışımız aynı.. ben de göz rengim biraz açılsın ya da dediğin gibi kendi göz rengimi belirgenştirsin istiyorum.. açıkcası hareliler gözü oldugundan büyük gösteriyo, hoşuma gidiyo benim.. kahverengi hareli bi lens almak ki sevdacanın eleganceları çok hoşuma gitti.. focus soft colors evergreende var kafamın bi köşesindee.. elegance kahve alsak mı ki? cok heveslendim bak :))

teşekkür ederim rollancığım..sen de süpersin..zevklerimiz uyuşuyor demekki :KK16:
normalinde kendi göz rengimi çok seviyorum ama lenslerin verdiği derinlik, hafif bombe ve hare belirginleştirmesi gibi etkilerinden de vazgeçemiyorum..lensli göz en koyu renk bile olsa gözleri daha ortaya çıkarıyor :)
yabancı artistlerde de dikkat edersen bazıları hariç geneli kendi gözleriyle aynı renkte lens takıyorlar ve çok havalı oluyor..mesela mavi gözü olan üstüne mavi lens takıyor..yeşil olan yeşil...lens ve göz de aynı renk olunca pupil de gözükmüyor..bence çok havalı bir durum..kahve üstü kahve de öyle olacaktır :) :13:

evet haklısın.. ben gözlerimn biraz da büyük görnmesini istiodum bu sekilde bunu sağlayabilirim sanırım :) lenslerimi aldığım bi site vardı fakat orda elegance yok, bana önerebileceginiz bi site var mı bu konuda?

bnce cok güzel durmus, evergreende ck güzeldi:)
şimdi baktım ama aylık olanını göremedim.. ben kullanırken de ztn 3 aylık ve 6 aylık olanı vardı.. aylık olanı ne kdr ki??

X