Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahveden kurtulmak istiyorummmmm resimlii

canım bende garnier naturals yada casting düşünüyorum ama forumdan okudugum kadaryl içlerinde amonyak olmadıgı için saçı açmıyor hiç bir renk degişimi yapmıyormuş

cnm saçların zemini çok koyu ztn istesen de saç rengini açmadan o kutu üzerindeki renk olmaz saçının küçük bir bölümünde dene istediğin tona gelince yıkarsın çok fazla bekletmeyeceksin..saçını açıcı dışında ondan başkası açmaz diye düşünüyorum..

ühüüü yok canım açıcı kullanamam korkarım zaten bı ara sacım cok fenaydı demır eksklıgım wardı ilaç kullandımda saçlarım cogaldı canlandı şimdi gitmesin bide ocagın sonuna dogru boyamayı düşünuyorum gene kahve tonlarından giderim artık açık renkleri birazdaha büyünce cesaretim olunca açmaya kullanırım cok tşkkr ederim canım.önereblecegın tatlı kahve tonları varmı?koyu cıkmayan

kızlar bu palettenın boyaları kafa derisinmi yakıyor ya palettenin renk katalogu hoşuma gttı ama cok eleştiri var bu konuda

cnm çok doğru bi karar vermişsin bence şimdiden yıpratma saçlarını...
cnm kahve tonlarını hiç denemedim ben ama 5 den daha aşağıdaki tonları kullanma ztn 1 e yaklaştıkça koyulaşıyor tonlar 5.1 ya da 6.1 olabilir bunlar kahve değil ama saçındaki kızıllığı alır biraz değişiklik olur senin için..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…