• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahveden kurtulmak istiyorummmmm resimlii

Ben saçın çok koyu renge boyanmasından yana değilim..
açması herzaman çok zor oluyor..
saçınız sağlıklı görünüyor ama açıcı tavsiye etmem... yanıcak büyük ihtimalle..
önce fındık kabuğu, bal köpüğü gibi bi renge boyayıp sonra küllü kumral deneyin ton ton açılmalı..
Bi anda açamazsınız..
garnier de tavsiye ederim marka olarak saçı yıpratmıyor..
İlla tek seferde açılsın istiyorsanız röfle..
cilalama işleminden sonra felan saçınız kumral olur..

canım bende garnier naturals yada casting düşünüyorum ama forumdan okudugum kadaryl içlerinde amonyak olmadıgı için saçı açmıyor hiç bir renk degişimi yapmıyormuş :58:

canım renge baktımda civcv sarısı yahu bu:1: havuç kafa olmazmıyım:1: palettenin altın parıltılı tofee ve çikolatayı begendım canım çok tavsıye edermısın?forumdan gördgm kadarıyla baya bılgılısın .yanı öle cok sarı karamel gibi bir hayalım yok açık kahve bırazdaha tatlı kumral doreli renkler istiyorum

cnm saçların zemini çok koyu ztn istesen de saç rengini açmadan o kutu üzerindeki renk olmaz saçının küçük bir bölümünde dene istediğin tona gelince yıkarsın çok fazla bekletmeyeceksin..saçını açıcı dışında ondan başkası açmaz diye düşünüyorum..

cnm saçların zemini çok koyu ztn istesen de saç rengini açmadan o kutu üzerindeki renk olmaz saçının küçük bir bölümünde dene istediğin tona gelince yıkarsın çok fazla bekletmeyeceksin..saçını açıcı dışında ondan başkası açmaz diye düşünüyorum..

ühüüü:58: yok canım açıcı kullanamam korkarım zaten bı ara sacım cok fenaydı demır eksklıgım wardı ilaç kullandımda saçlarım cogaldı canlandı şimdi gitmesin bide:59: ocagın sonuna dogru boyamayı düşünuyorum gene kahve tonlarından giderim artık açık renkleri birazdaha büyünce cesaretim olunca açmaya kullanırım cok tşkkr ederim canım.önereblecegın tatlı kahve tonları varmı?koyu cıkmayan

kızlar bu palettenın boyaları kafa derisinmi yakıyor ya:58: palettenin renk katalogu hoşuma gttı ama cok eleştiri var bu konuda:50:

ühüüü:58: yok canım açıcı kullanamam korkarım zaten bı ara sacım cok fenaydı demır eksklıgım wardı ilaç kullandımda saçlarım cogaldı canlandı şimdi gitmesin bide:59: ocagın sonuna dogru boyamayı düşünuyorum gene kahve tonlarından giderim artık açık renkleri birazdaha büyünce cesaretim olunca açmaya kullanırım cok tşkkr ederim canım.önereblecegın tatlı kahve tonları varmı?koyu cıkmayan

cnm çok doğru bi karar vermişsin bence şimdiden yıpratma saçlarını...
cnm kahve tonlarını hiç denemedim ben ama 5 den daha aşağıdaki tonları kullanma ztn 1 e yaklaştıkça koyulaşıyor tonlar 5.1 ya da 6.1 olabilir bunlar kahve değil ama saçındaki kızıllığı alır biraz değişiklik olur senin için..:34:

Son düzenleme:
Back