Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahveden kurtulmak istiyorummmmm resimlii

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
evet bayada koyuymuş,ya açıp yapacaksınız boyayı ,ona cesaret edemezseniz üstüste açık küllü kumral yapacaksınız anca birkaç boyamada anlaşılır kumrallaştığı,markada herkesin tercihi farklıdır ama ben küllü kumral olarak (çoğu yerdede söylemişimdir) nox u tercih ediyorum

daha açık tonlarla boyasan da bu tonun üzerine olmaz, diplerin açık, saç uçların koyu duracaktır..
ya kuaförde açtıracaksın yada göze alıp kendin açacaksın saçının rengini..
lorealin ultra açıcı 3 renk boyası var onları deneyebilirsin..

çok koyu bir renk açmadan tutmaz istediğin renkler açıcıyla açıp boyayabilirsin ama açıcıyı da dikkatli kullan ben açıcıyla açtım önce bende de koyu boya vardır toffe renk, sonra kahve köpüğü boyadım karamel oldu şimdi de balköpüğüne çok az bakır karıştırdım sıcak bir kahve oldu hem de açık renk

lorealin ultra açıcı 3 renk boya nasıl oluyor gerçi benm saçıma olmaz zaten kuaför denmez yaratıköldürdü saçlarımı şimdi kimi açık kimi koyu ecbur duruyorum koyuda sürmek istemiyorum koyu renk saç uracaktım niye sağlıklı saçımdan oldum napacam bilmiyorum bi kez boyama yapmıştım e tabi dipten gelen ve koyu renk olanlar koyu renk kaldı tabiki alacalı bulacalı duruyo

canım o boyalar boyalı saça olmuomuş diye okudum kullandınmı sen

cnm lorealin ultra açıcılı boyalarından al yavaş yavaş aç bence..boyalı saçlara olmuyor diyorlar ama ben bu forumda bu sıra çok saç boyaıs araştırdım kulanıp açan var saçlarını..tabi bi kaç kes boyamayla yavaş yavaş açılır..bende 10 gün önce siyah saçlaırmı açtırdım kuaför maffetti turuncu yaptı resmen sonra evde küllü kumrala boyadım baya koyu tuttu söleyeyim de:)

bence hiç değiştirme herkezin zevki ayrıdır ama nedense açık tonlar bana doğal gelmiyo doğallıktan yanayım. boya saçlarına zarar vermekten bişey yapmıyor.

canım ben de lorealin sıcak çikolatasına boyamıştım o da koyu çıkmıştı biraz da kızıllık vardı şimdi çikolata kahve boyamak istiyordum ama senin saçlarına baktım da şimdi koyuluğundan öte baya kızıl duruyor.ben bu kadar kızıl düşünmemiştim daha kahceye dönük tonlar benim daha çok hoşuma gidiyor.bu arada bu amonyaksız boya boyalı saça da tutuyor ben çok memnunum

bundan önceki saçımda castingin çiko karameldi o da tatlı bir renkti bakabılrsın canım önerebilirim. bu cıko kahveye ilk boyadıgımda siyah gibiydi aktıkça bu hale geldı cnm .forumda casting için açık renkler koyu zemnde tutmuyor denmiş çogunlukla.ama gerçkten parıl parıl yapıo saçı besliyor

Ben saçın çok koyu renge boyanmasından yana değilim..
açması herzaman çok zor oluyor..
saçınız sağlıklı görünüyor ama açıcı tavsiye etmem... yanıcak büyük ihtimalle..
önce fındık kabuğu, bal köpüğü gibi bi renge boyayıp sonra küllü kumral deneyin ton ton açılmalı..
Bi anda açamazsınız..
garnier de tavsiye ederim marka olarak saçı yıpratmıyor..
İlla tek seferde açılsın istiyorsanız röfle..
cilalama işleminden sonra felan saçınız kumral olur..

en iyisi kuaföre gitmen cnm zeminin çok koyu çünkü ama tereddüt ediyorsan kolestonun 12.0 hatta bulabilirsen 12.1 ini alıp boya açıcı kullanma bence mahvediyor saçı..

en iyisi kuaföre gitmen cnm zeminin çok koyu çünkü ama tereddüt ediyorsan kolestonun 12.0 hatta bulabilirsen 12.1 ini alıp boya açıcı kullanma bence mahvediyor saçı..
canım renge baktımda civcv sarısı yahu bu havuç kafa olmazmıyım palettenin altın parıltılı tofee ve çikolatayı begendım canım çok tavsıye edermısın?forumdan gördgm kadarıyla baya bılgılısın .yanı öle cok sarı karamel gibi bir hayalım yok açık kahve bırazdaha tatlı kumral doreli renkler istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…