• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahveden koyu sarıya geçiş,ypranma nerdeyse yok:)

hangi boyayla, nasıl yaptığını da yazsan arkadaşlar için iyi olur..ilave ettiğin renkler oldu mu vs gibi
açıklama yapmadan,sadece fotolar da yetersiz kalıyor

once morfose toz açıcı(oryalle) %40 oksıdan karıstırdım (krema kıvamında olcak)actım turuncu sarı arası bır renk oldu,tabı acma ıslemını dıplerden 1,2 parmak gerıde basladım en son dıplere surduk cunku dıpler daha cabuk acılıyor...acma ıslemı sırasında kontrollu olursanız ıyı olur ara sıra kontrol edın bır tutam yıkayın bakın ıstedıgınız kıvamda acılmıssa hepsını yıkayın...yıpranma yoksa bıraz daha bekletıp acabılırsınz...acma ıslemı bıttıkten sonra loreal 8.0 koyu sarı boya ıle koleston acık kullu kumralı karıstırıp once dıplerım uclara gore sarı gıbı acıldıgı ıcın once dıplere surduk 3 parmak kadar dıplerde yaklasık 20 dk beklettım cunku dıplerımden kendı sacım cıktıgı ıcın cıvcıv sarısı gıbı acılmıstı..daha sonra uclarada boya surduk ve taradık 20-25dk beklettıkten sonra yıkadık...bu fotograftakı ıslem budur fakat ben daha sonra ozellıkle guneste(dısarda) bıraz sarı gorundugunu dusundugum ıcın bu boyaların aynısından tekrar karıstırıp ertesı gun yıne once dıpler sonra uclara olmak uzere 2.defa boyadım suan rengı daha hosuma gıttı daha dogal oldu

çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullan :46:
morfose toz açıcı dediğin bu mu peki ?
$morfose_toz_acici300x300.jpg

Son düzenleme:
ya peki boyamadan önce saçının durumu nasıldı sağlıklı mıydı kaç kere boyanmıştı ? ben de kahveden bu renge dönmek istiyorum ama cesaret edemiyorum yıpranmalar olduğu için :(

ya peki boyamadan önce saçının durumu nasıldı sağlıklı mıydı kaç kere boyanmıştı ? ben de kahveden bu renge dönmek istiyorum ama cesaret edemiyorum yıpranmalar olduğu için :([/Q

saclarım 2 3 yıldır cok boyandı yıprandı cok renk degıstıren bırıyım ozellıkle yaz aylarına dogru sarı sacı sevıyorum ve her sene sarı sac yapıyorum kısın tekrar koyulastırıyorum..gecen yıl ılk defa sarı yapmadım bıraz duzelsın dıye ve 2 yıldır sadece koyu renklere boyadım ozellıkle cıkolata kahve boyadım sacımdan sarılar tamamen gıttı ve oylelıkle cesaret ettım yaptım ve yıpranma olmadı,ama unutmayın daha onceden sacında oryalle acılmıs kısımlar hala varsa yıpranma cok oluyor...

Back