Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahveden dönüş çokmu zor olur?

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar biliyorsunuz coğunuz burdan aylardır saç rengi arastırıyorum ama hala cesaret edemedim saçım sarıya yakın kumral ben çikolata tonları istiyorum ama cesaret edemedim hala.siyah gibi zormudur çikolatadan dönmek yoksa dahamı kolay?saç konusunda çok hassasım yıpranmasın diye 2 yılda yavas yavas açtım rengini şimdi koyultmaya korkuyorum.acaba casting serisiyle boyasam dahamı kolay dönerim sevmezsem?

cnm bi siyah boyalı saç mağduru olarak çikolata kahvenin cokta dönülmesi zor bir renk olduğunu düşünmüyorum eski saç rengim öyleydi ve baya açıktı tonu keşke siyah yapmasaydım diorum istediğim başka bi renge dönebilirdim açtırmadan

sağol canım umarım öyle olur çok zor actım çünkü pişman olurum diyede boyayamıyorum bi türlü

saçın sarıya açık bi renk ve koyu bi renk mi istiyosun tam anlayamadım ama eğer öleyse zor olmaz

saçın sarıya açık bi renk ve koyu bi renk mi istiyosun tam anlayamadım ama eğer öleyse zor olmaz

evet canım sarıya yakın açık kumral ve zor açtım yavas yavas.simdi çikolata tonları istiyorum ama yakısmazsa geri dönüşüm kolay olmaz korkusuyla boyayamıyorum:uhm:

evet canım sarıya yakın açık kumral ve zor açtım yavas yavas.simdi çikolata tonları istiyorum ama yakısmazsa geri dönüşüm kolay olmaz korkusuyla boyayamıyorum:uhm:

Evde nasıl yapılır bilemiyorum ama kuaförler çikolata kahveye de siyaha uyguladıklarını uyguluyorlar :/ Tabi uzun süre kullanırsanız, muhtemelen tek bir sefer boyarsanız o zaten baya akar şu anki saçınızdan :1rolleyes:

Son düzenleme:
şu an ki renginize dönmeniz baya zor olur fakat evde boyayacaksanız 6 numaralı çikolata kahve vardı sanırım koleston da diğerleri çok koyu tutuyor 4 ve 3 numaralarla başlayanını almayın yani

dün altın sarısıydım bugün koyu kestane hatta neredeyse siyah oldum kaydirigubbakcemile3
herkes ne cesaret dedi valla..

saç rengi değişimi elbette koyudan sonra zor oluyor biraz zamanla yapılıyor fakat iyi bir kuaföre denk gelirse korkma derim...

bu iş saçın renginden ziyade deneyimli kuaförün elinde..
ben böyle düşünüyorum...

bende öyle düsünüorum aynen öyle bende aynısını sölicektim... haha xD kaydirigubbakcemile3hihoyyyt:asigimpuyorumnanaktan:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…