• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çikolata kahve&şarap kızıl

anaksunamoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
516
3
96
42
Diğer
Kızlar saçlarımı ramazan bayramının arifesinde açtırarak siyahtan kızıl kahve gibi bişeye boyatmıştım ama bilenler bilir burda da foto paylaşmıştım saçlarım iki renk olmuştu.Üzerine 2 kez daha boyattım ve her seferinde boyalar tutmadı.Başka bir kuaför oryalden dolayı saçımın rwenk pigmentlerinin bozulduğunu bir kaç ay beklemem gerektiğini hiç bir rengin tutmayacağını söyledi.Şuan saçlarım aktıkça tepeler sarı altlar koyu oldu ve kendimi çok kötü hissediyorum.Dün çikolata kahve ile şarap kızılı aldım karıştırıp sürmeyi düşünüyorum.Nasıl olur bu sefer tutarmı dersiniz? Nasıl bir renk çıkar acaba?

kuaför bekle dediyse bakle canım ya sonrada kuaföre git yaptır derim ben sacından olma

bekleyince ne olacakmış ben onu anlamadım saçın uçları kendi kendini onarmaz ki bozulduysa kestirerek kurtulmaktan başka çare yoktur herhalde.. bakım yaparsın falan o ayrı ama birkaç ay beklemekle ne düzelecekmiş anlamadım tam..

Canım boyaların kullanma klavuzlarına ve ya varsa web sitelerine mutlaka bak. Orada yıpranmış işlem görmüş saçlarla ilgili yazılar olduğunu hatırlıyorum. işlem görmüşse şu kadar bekletin vesaire yazıları var..

bir de kızıl çabuk akıyor biliyorsun. İstersen kızılı hiç karıştırma sonra akacak gene boyamak zorunda kalacaksın ondan sonra gene yıpranacak saçın.. bir de sarı olan yerler turuncu olacak bu sefer daha kötü bence direk kahveyle boya boyayacaksan..

Pigmentleri bozulmuş renk o yüzden tutmuyor dediler işin kötü yanı da bozulan twepwe kısmım :D kwestiremem de :( Ne yapacağımı şaşırdım böyle bişey varmı hakkaten ya

evet benim şuan saçım boya tutmuyor anca çok koyular,kestane veya siyah gibi onlarda çok çabuk akıp renk tekrar ortaya çıkıyor,senelerdir saç boyarım,şuan şoktayım resmen boya tutmuyor koyu kumral yapmaya çalışıyorum güya,bende kestane ile karıştırdım,ama dediğim gibi akıyor

evet benim şuan saçım boya tutmuyor anca çok koyular,kestane veya siyah gibi onlarda çok çabuk akıp renk tekrar ortaya çıkıyor,senelerdir saç boyarım,şuan şoktayım resmen boya tutmuyor koyu kumral yapmaya çalışıyorum güya,bende kestane ile karıştırdım,ama dediğim gibi akıyor

sizinde pigmentte bozulmamı olmuş.Koyu renkde boyasak tutmayacakmı yani off bizi bu hale getiren kuaförleri şikayet etmek lazım valla

ben kendim ettim kendim buldum,bilemiyorum pigmentlerlemi ilgili ama bende öyle düşünüyorum

bence pipirikli doğru söylüyor benim saçımda da var aynı sorun açıcının yüzünden olduğunu düşünüyorum saçımızı bozan şey o kızılı hiç katma ben kumral dore ile altın bakırı karıştırmıştım iki haftaya kalmadan aktı gitti saçımdan bende üzerine bronz kahve boyadım anca kapandı gibi görünüyor ama güneşte hala altınsarısı gibi parlıyor önceki halinden iyi yinede eğer boyamadıysan henüz sade çikolata kahveyi kullan kızıl dursun bir köşede

axemarie ye katılıyorum,zaten kendisi boya konusunda oldukça bilgili,kızılın katılmaması akıllıca

Kızlar 7 gün önce boyadım.Kapanmaz denilen yerler kapandı.Koyukayvwe arasında kızıl oldu.Çok kötü bişey olmadı ama keşke şarap kızılı değilde kızıl kullansaymışım daha iyi olurmuş

sizinde pigmentte bozulmamı olmuş.Koyu renkde boyasak tutmayacakmı yani off bizi bu hale getiren kuaförleri şikayet etmek lazım valla

benimde böyle sorunum olmuştu tepe kısmındaki saçlarımın uçları balyaj ve röfle vs işlemlerden dolayı o kadart yıpranmıştıki koyu bile boyasam uç kısımları hemen akma yapıyordu bir kuaför arkadaşımdan saça pigment yükleme adı verilen bir tüyo öğrendim evde de yapılıyor denedim sonuç çok çok daha iyi :) saçınızı boyamadan önce sadece bir mikter su ki ben sadece şeker kaşığı kadar boyayı hafifçe gene aynı miktarda su ile karıştırıp saçın yıpranmış yerlerine yedirip bekleyin 15 dk falan sonra diğer boyayı gene normal şekilde oksidasyonu ile karıştırıp saçınıza sürün normal bekleme süresinden daima 10 dk daha fazla bekleyin ve sonuç değerrrr bende işe yaradı isterseniz uzman tv pigmentasyon adı altında bilgi veriliyor izleyin derim güzellikle kalın kızlar :54:

Back