canım lutfen banada bı fıkır varr6.dan sonra 4 ile başlayan boya tercih ederseniz bakırlık,
6.dan sonra 5 ile başlayan boya ile mahogani,
6.6 ile başlayan boyayla ise saçınıza kızıllık katarsınız.
Eski boyanızda dorelik olduğundan, ona birşeyler katmak yerine direk istediğiniz renge boyayın.
ooo bu renk kızıl viyole ama ışık hızıyla akıyor bu tarz renkler bende sana bi renk tavsiye etmek isterim fakat öncelikle saç renginin biraz akması iyi olacaktır palette tarçın kahve çokzel capcanlı bir bakır oluyor ne açık nede koyu tamortası birrenk bizzat bir arkadaşım dün boyamış renk bi harika gerçekten
Kızıllar gerçekten zor ya akarsa kalsın ozaman sürekli boya yenilemek hele yazda yaklaşıyor eziyet :) ama saol canım tarçın kahveyede bakıcam mutlakaooo bu renk kızıl viyole ama ışık hızıyla akıyor bu tarz renkler bende sana bi renk tavsiye etmek isterim fakat öncelikle saç renginin biraz akması iyi olacaktır palette tarçın kahve çokzel capcanlı bir bakır oluyor ne açık nede koyu tamortası birrenk bizzat bir arkadaşım dün boyamış renk bi harika gerçekten
kızlar yine bir sorum var size .. ben kızıl kahveyi kullanırken farkettim ki taban koyulaştıkça renkte gitgide kahve olmaya başladı. ilk zamanlar daha bi kızıldı şimdi şaşkınım cidden. zaten bir sürü sorun var bide saçla uğraşmak çok sıkıcı. siyahtan onca emekle dönmesem yine siyah olcam nerdeyse .. neyse ben bu kızıl kahve boyaya kızıl yoğunlaştırıcı eklesem nasıl olur sizce? onuda ilk kez duydum bilmiyorum. normal kızıl boyalar kadar iddalı bir kızıl istemediğimden kendi boyamın kızılını iyice arttırmak mantıklı geldi.. ama nasıl ? bu kızıl yoğunlaştırıcı işe yarar mı yoksa olmaz mı bi formül söyleyin bana ?
sağol canım aynenn bencede bu boya olayı yıpratıyor .. peki bu yoğunlaştırıcıyı nasıl kullanıcam biliyomusun , neye karıştırıcam .. ben kızıl renk istiyorum ama koyu da olmıycak cart bi renk asla olmıycak normal orta ton kızıl olsa iyidir. bi kullanma prosedürü aradım nette yok hiçbişey ..
çok teşekkürler canım :) anlattıkların bana mutlaka daha net bi yol çizdiricek kafam karışıktı çünkü.. daha iyi anladım şimdi saolasın deniycem. İnsan kendi kendine yetebilmeli ama oda deneye yanıla ancak oluyo malesef :) her boyama bir süpriz gibi.. inşallah hallederim. Allah kendi kendine kuaförlük yapmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun, zor iş vesselam :)rica ederim ne demek.. evet yok çünkü bunu çoğu kuaför bile bilmiyor.. bizzat karşılaştım.. bir tanesi yoğunlaştırıcıyı falan geç saç küllü olsun diye mavi katalım dedim boş boş baktı bana ben öğrettim resmen adamaneyse bu mix tonlar 1 tüp boya için serçe parmağının bir boğumu kadar katılarak kullanılıyor.. istersen bir böyle dene baktın yeterli gelmedi bir dahakine iki boğum kadarla denersin.. kendi zevkine göre kendin ayarlayacaksın bunu.. diğer uygulama ise cila için kullanmak.. bunu hiç denemedim açıkçası yanlış bilgilendirmek istemem ama uygulandığını biliyorum, bir araştır istersen saçı daha az yıpratıyor cila.
çok teşekkürler canım :) anlattıkların bana mutlaka daha net bi yol çizdiricek kafam karışıktı çünkü.. daha iyi anladım şimdi saolasın deniycem. İnsan kendi kendine yetebilmeli ama oda deneye yanıla ancak oluyo malesef :) her boyama bir süpriz gibi.. inşallah hallederim. Allah kendi kendine kuaförlük yapmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun, zor iş vesselam :)
bu formu işte bu dayanışma yüzünden çok seviyorum :) çok sağol canım inşallah :) :*aynen öyle kim ne derse desin ki kimse kesin konuşmamalı bence bu boya işlerinde yine sen kendin deneye deneye doğrusunu buluyorsun.. ama tabi çok büyük hatalar yapmamak adına bir bilene danışmak iyi oluyor.. umarım istediğin tonu bir an önce yakalarsın.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?