• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata devi bu ürünleri geri topluyor !

Şikayete dikkat edilip edilmemediyse ilgili birşey yazmadım dikkat ederseniz. Geri çağırma kararından bahsediyorum. Marketlerden vs toplatılır tabi ki ama elinde bu ürünlerden olan tüketici de arayıp, bende 2 snickers var, verin 3 liramı demez yani.
Zaten 3-5 çikolata değil ki önemli olan, zaten çoğu geri gönderilmeyecek. Benim demek istediğim böyle birseyi yapması sahibinin. Bu ihmal ettiğini, hatasını kabul ettiğini gösterir.

Zaten 3-5 çikolata değil ki önemli olan, zaten çoğu geri gönderilmeyecek. Benim demek istediğim böyle birseyi yapması sahibinin. Bu ihmal ettiğini, hatasını kabul ettiğini gösterir.
Hatasını kabul etmesi neyi değiştirir? Yiyen yemiş zaten o haldeki ürünleri.

Hatasını kabul etmesi neyi değiştirir? Yiyen yemiş zaten o haldeki ürünleri.
Ya anlatamiyorum ya da anlamak istemiyorsun. Biz bunu nereden öğrendik, çünkü adam bunu kendi duyurdu. Böyle bir duyuru yapmasaydi hangimizin haberi olacaktı? Bu kötü bir imaj ama bu göze alınarak atılmış bir adım. Yani üstü kapatılmamış demek istedim.

Ya anlatamiyorum ya da anlamak istemiyorsun. Biz bunu nereden öğrendik, çünkü adam bunu kendi duyurdu. Böyle bir duyuru yapmasaydi hangimizin haberi olacaktı? Bu kötü bir imaj ama bu göze alınarak atılmış bir adım. Yani üstü kapatılmamış demek istedim.

Haberde detay yok farkındaysanız, yani firma kendi mi farkedip duyurdu, yoksa bir şikayet ya da resmi analiz sonucu mu farkedildi de toplatma kararını duyurmak zorunda kaldı belli değil.

Anlatmak zorunda değilsiniz bu arada. Ortaya söylediğim lafı alıntılamayabilirdiniz. Firmanın vekili değilsiniz herhalde...

Ben de Almanya'da konserve olarak satılan mandalina dilimlerini soyarken inceltilmiş tuz ruhu kullanıldığını biliyorum. Hatta videoları varmış :KK57:

Back
X